İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

uMTOku

Üye
Kasma yapmak yerine kendini kısıtlıyor eli tam arkasına koyma soğuk havada takılmaz mesela güncellemeyi bekleyin bunlar gönderilen sorunlar
Sent from my Lumia 920 using Board Express

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
güncelleme herşeyi çözer

sawserez

sawserez

Üye
Lumia 920 içerisinden garip seler geliyordu kulaklık takıldığında bazen görmüyor görüşmelerde kapanıyordu servise verdim tamir gerektiği için nokia almamamı değişim olacağını söylediler bende bekledim dönüş olmayınca ben aradım anakart değişecek dediler bende kabul etmedim beni hala oyalıyorlar ve hiç biir geri dönüş olmadı ısrarla anakart değişecek diyorlar bunaldım ben pişman oldum nokia aldığım için inanın pişmanım kvk da kendilerince iş yapıyorlar şimdi resimleride göndericcem sim kart çıkartma aparatını ben anahtarlığımda taşıyorum kendileri torna vida ile açmaya kalkınca perişan oldu alet şimdi mecbur bekliyorum facebook şikayetvar.com twitter da heryerde yazdım forumdan da destek bekliyorum nokia 700 ile çekilmiş resimler.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 içerisinden garip seler geliyordu kulaklık takıldığında bazen görmüyor görüşmelerde kapanıyordu servise verdim tamir gerektiği için nokia almamamı değişim olacağını söylediler bende bekledim dönüş olmayınca ben aradım anakart değişecek dediler bende kabul etmedim beni hala oyalıyorlar ve hiç biir geri dönüş olmadı ısrarla anakart değişecek diyorlar bunaldım ben pişman oldum nokia aldığım için inanın pişmanım kvk da kendilerince iş yapıyorlar şimdi resimleride göndericcem sim kart çıkartma aparatını ben anahtarlığımda taşıyorum kendileri torna vida ile açmaya kalkınca perişan oldu alet şimdi mecbur bekliyorum facebook şikayetvar.com twitter da heryerde yazdım forumdan da destek bekliyorum nokia 700 ile çekilmiş resimler.
kardeş bu sorun daha kimsede olmadı
kulaklık takılıyken jack girişini bir yere mi çarptın yoksa kendiliğinden mi oldu

sawserez

sawserez

Üye
Aldığım Günden beri vardı telefonu salladığında içinden takırtı geliyordu sonuç yukarda yazdığım gibi

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi

kartal-78

Üye
teşekkur ederim yorumlarınız için

- - - Eklendi - - -

kendisinde lumia olmadığı için dir sana s3 satmak için oyun oynamış ve birşey den anlamıyor derhal o işi bırak sın
cep telefonunu genel de o soruna güzel cevap lar gelmiş bakabilrsin

yorumlar için teşeku ederim

anatolıa sarı

Üye
Merhaba bir sorum olacak lumia 920 aldım ama bu cihazla 3g arama nasıl yapıyor bulamadım ve lumiada ekran yakalama özelliği varmı

ecel54

ecel54

Üye
Merhaba bir sorum olacak lumia 920 aldım ama bu cihazla 3g arama nasıl yapıyor bulamadım ve lumiada ekran yakalama özelliği varmı

görüntülü görüşme turkcellle anlaşma gereği yok. Ekran yakalama home+güç tuşuna bas.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Aldığım Günden beri vardı telefonu salladığında içinden takırtı geliyordu sonuç yukarda yazdığım gibi

Aldığında söylemedin ya tamam artık sen kırdın falan derler kullanıcı hatası

frodobagic

Üye
Slm Arkadaşlar Benide alır mısınız Aranıza :bye2:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu listede olmayı çok istiyorum ben belki bugün bakarım turkcell de 12 taksitin yanı sıra 3 ay taksit ekleme varmış tel mesj geldide

ya içinden ses geliyormu diye bir bakim sallayınca başka gözle görünen sorun varmıydı yazılımsal bir sorun çıkarsa zaten kullanmadan anlayamam ama ses işine belki bakabilirim bazılarıda kutusunu açmıyor ama

n000k

n000k

Üye
Şu listede olmayı çok istiyorum ben belki bugün bakarım turkcell de 12 taksitin yanı sıra 3 ay taksit ekleme varmış tel mesj geldide

ya içinden ses geliyormu diye bir bakim sallayınca başka gözle görünen sorun varmıydı yazılımsal bir sorun çıkarsa zaten kullanmadan anlayamam ama ses işine belki bakabilirim bazılarıda kutusunu açmıyor ama
dostum ne kadar olumsuz düşünürsen o kadar olumsuzlukları çekersin bana göre.. ben teli alırken daha bu sorunları burda yazanlar çıktı.. ben sadece aldım teli, hiç orda açmadım.. unutmuştum bile böyle bir sorun olduğunu okuduğumu.. sadece akşam eve gelince forumu açınca konuyu gördüm öyle aklıma geldi :ehe salladım ve inanki bir çıt sesi dahi gelmedi..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
dostum ne kadar olumsuz düşünürsen o kadar olumsuzlukları çekersin bana göre.. ben teli alırken daha bu sorunları burda yazanlar çıktı.. ben sadece aldım teli, hiç orda açmadım.. unutmuştum bile böyle bir sorun olduğunu okuduğumu.. sadece akşam eve gelince forumu açınca konuyu gördüm öyle aklıma geldi :ehe salladım ve inanki bir çıt sesi dahi gelmedi..

Tamamen haklısın

şimdiye kadar hep internet üzerinden online aldım telefonlarımı hatta şimdi kullandığım N8 kutusu açık geldi ve içinden K.klavuzu bile çıkmadı üzerinde durmadım onca hatalı arızalı N8 varken o dönem benimki tık demedi sadece 1 yıl sonra pili değiştiler

Ama şimdi böyle okuyunca burda kontrol etmek istedim birde Kırmızı bulsam iyi olacak

n000k

n000k

Üye
Tamamen haklısın

şimdiye kadar hep internet üzerinden online aldım telefonlarımı hatta şimdi kullandığım N8 kutusu açık geldi ve içinden K.klavuzu bile çıkmadı üzerinde durmadım onca hatalı arızalı N8 varken o dönem benimki tık demedi sadece 1 yıl sonra pili değiştiler

Ama şimdi böyle okuyunca burda kontrol etmek istedim birde Kırmızı bulsam iyi olacak
bende başta hep beyaz diyordum daha lumia 920 hangi renklerde çıkacağı belli değilken bile hep dedimki beyaz rengi olucak onu alıcam.. sonra renkler belli oldu gözüm kırmızıya kaydı.. hep kırmızı bekledim.. sonra aradılar turkcellden sipariş vermiştim.kırmızı gelmemiş.. ama beyazı bir görmenizi tavsiye ederiz dediler :) .. neysem gittim gördüm.. vuruldum.. kırmızı falan uçtu gitti aklımdan.. hala kırmmızısını görmedim..beyaz meleğime aşığım :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Turkcell mağaza da var Şuan kırmızı ama be canlı görmem lazım ki hangisi güzel duruyorsa onu alıcam

Lumiance

Lumiance

Üye
Dostum bana Bi Update çeker misin?

nokia701-- >>>>>>> Lumiance :)

charmingraul

charmingraul

Üye
beni de listeye eklerseniz sevinirim :)

Üst Alt