İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

dedereis123

dedereis123

Üye
hmm baya iyi cidden kamera

- - - Eklendi - - -

video için teşekkürler

ceshet07

ceshet07

Üye
Bende geldim Selamın Aleykum

egemen1903

Üye
benimde adım yazsın bari 17.11.2012 den beri beyazlayım:oke:

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşa şimdi aldık biraz inceleyelim

kartal-78

Üye
arkadaşlar hayırlı olsun telefonlarınız bende l920 alacam ve kulubunuze katılırız inşallah bir konuda yorumunuzu almak isterim affınıza sıgınarak dun telefoncu arkdaşıma gittim devamlı alışveriş yaptıgı biisi ona sordum l920 mi yoksa sgs3 mu diye o nokia nın bittii cıkan modellerin bi kazanc olmiyacanı almayı önermedi şimdi kafam karıştı sizler bu teli kullanıyorsunuz ve herşeyini biliyorsunuz yorumunuz budan dolyı önemli teşekkurler

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hayırlı olsun telefonlarınız bende l920 alacam ve kulubunuze katılırız inşallah bir konuda yorumunuzu almak isterim affınıza sıgınarak dun telefoncu arkdaşıma gittim devamlı alışveriş yaptıgı biisi ona sordum l920 mi yoksa sgs3 mu diye o nokia nın bittii cıkan modellerin bi kazanc olmiyacanı almayı önermedi şimdi kafam karıştı sizler bu teli kullanıyorsunuz ve herşeyini biliyorsunuz yorumunuz budan dolyı önemli teşekkurler

yo5ruma bak nokia bitti kazanc saglayamacakmis o adama sole s3un paralari onami gidiyor.

- - - Eklendi - - -

yine telefon hakkinda bilgi almak istersen kamerasi bikiyorsundur 8mp pureview
1.5 ghz 1ram market yavas yavas gelisiyor

gkcll

gkcll

Üye

kendisinde lumia olmadığı için dir sana s3 satmak için oyun oynamış ve birşey den anlamıyor derhal o işi bırak sın
cep telefonunu genel de o soruna güzel cevap lar gelmiş bakabilrsin

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
En iyisi LUMİA 920 bunu bilir bunu söylerim

lumiya

Üye
arkadaşlar sizin başınıza geldimi hiç bilmiyorum ama, ben oyun oynarken bazen donuyo simsiyah bir ekran geliyo baya ugraşıyorum kapatmak için kapatamıyorumda 2 3 dakka sonra tekrar kapatıp acıyorum sizce benmi bi hata yapıyorum yoksa varmı bi sorun bu konuda ?

dedereis123

dedereis123

Üye
telefonda oyun bence cok zevk vermiyor yani nova 3 oynasam nolcak oynamasam nolucak :D

- - - Eklendi - - -

telefonda oyun bence cok zevk vermiyor yani nova 3 oynasam nolcak oynamasam nolucak :D s3 samsung oldugu icin para vermem

gkcll

gkcll

Üye
telefonda oyun bence cok zevk vermiyor yani nova 3 oynasam nolcak oynamasam nolucak :D

- - - Eklendi - - -

telefonda oyun bence cok zevk vermiyor yani nova 3 oynasam nolcak oynamasam nolucak :D s3 samsung oldugu icin para vermem

doğru yolu bulmuş sun gerçekten samsunga vereceğim parayı
hayır yaparım daha hayırlı olur

lumiya

Üye
ben ne soruyorum sen ne cvp yazıyorsun gereksiz yorumları ve üyeleri görmek istemiyoruz....! ilgilenen arkadaşlardan soruma cvp bekliyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben ne soruyorum sen ne cvp yazıyorsun gereksiz yorumları ve üyeleri görmek istemiyoruz....! ilgilenen arkadaşlardan soruma cvp bekliyorum.
peki oyun oynarken telefonda aşiri isinma oluyor mu.

Üst Alt