İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

phantomddl

Üye
Ektralar + Bilgi diye bir güncelleme aldım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Biraz geç almışsın güncellemeyi

uMTOku

Üye
Beyler Bluetooth kulaklık nasıl bağlayacağım olmadı bir türlü

lumiya

Üye
cok teşekkür ederim allah razı olsun eklediginiz içinde saolun :))

phantomddl

Üye
Biraz geç almışsın güncellemeyi
Neden ki? Sabah mı aldınız siz?

- - - Eklendi - - -

Last updated

12/12/2012

Yazıyordu, yani bugünün güncellemesi. Saat 16:00 civarında aldım dışarıdayken.

n000k

n000k

Üye
Beyler Bluetooth kulaklık nasıl bağlayacağım olmadı bir türlü
hmm bence önce blutooth kullaklığı aç ondan sonra telin blutoothuna aç.. o zaman bulması daha kolay olur.. :hmmm tam bilmiyorum sadece öneri..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Neden ki? Sabah mı aldınız siz?

- - - Eklendi - - -

Last updated

12/12/2012

Yazıyordu, yani bugünün güncellemesi. Saat 16:00 civarında aldım dışarıdayken.

geçen hafta öyle bir güncelleme almıştım.

phantomddl

Üye

geçen hafta öyle bir güncelleme almıştım.

Ben de aldım, fakat bu yeni. Son güncelleme tarihi bugün.
Önemli bir güncelleme değil tabi ki ama isteyen olursa link:

pirenuri

pirenuri

Üye
39 kişi :) Çok iyi ya htc 8x hiç yok nerdeyse anca hiç bişeyden haberi olmayanlar gidip Htc 8x alıyor

AlicanL920

Üye
bende aldım arkadaşlar :) 40.olmak üzücü :D

dedereis123

dedereis123

Üye
gençler ya note 2 ve one x+ bakıyordum sonra dedim ki bu adamlar paso cihaz çıkarıyor hani yetisemiyoruz :D lumia farklı saglam acaba bunu mu alsam diye düşündüm ama pff bilmiyorum uygulumalara baktımda symbian s60 zamanındaki oyunları gördüm marketde hani apple ve ya androiddeki gibi 3d saglam grafikli oyunları göremedim , acaba var mı öyle sağlam oyunlar alıp pişman olmak istemiyorum açıkcası hep oyun oynamam arada eser fazla oynaırım ama sonuçda pcdeki gibi zevk vermez , müzik çok dinlerim hemde aşırı dinlerim gunde 3 4 saat yolda dinlerim min. evde yatarken ayrı fln müzik deneyimi nasıldır , kamera çok nadir kullanırım açıkcası , kişileştirmeyi severim ve ekrana önem veririm siz kullanan kardeşlerim tarafsız cevaplarınızı bekliyorum :D

anatolıa sarı

Üye
Gerçekten süper ötesi bir cihaz şimdiye kadar kullandığım bütün telefonlardan ustun 3 gün oldu alalı sarısını buluna kadar savaştım resmen

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Gecenin şu saati, kafamda deli sorular :allalla:
Acaba Jessica Alba tüm güncellemeleri yapıyor mudur? Nokia fw güncellemesi gelince yapar mı ya da? :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gecenin şu saati, kafamda deli sorular :allalla:
Acaba Jessica Alba tüm güncellemeleri yapıyor mudur? Nokia fw güncellemesi gelince yapar mı ya da? :hmmm

alba'nın elindeki cihaza güncellemeler ilk olarak gidiyordur.ve bence hepsini yapıyordur

n000k

n000k

Üye
uc browser guncellendi arkadaslar.iconu degismis.tek farkettigim bu.sanki ic menusu daha derli toplu olmus.iconunu windows phone a ozel yapilmis..iyi,zamanla hepsi daha iyi olcak :)

Üst Alt