Hayırlı olsun kardeşBende geldim Selamın Aleykum
Hayırlı olsun Lumia kardeşliğimize hoş geldin.Bende geldim Selamın Aleykum

Rica ederim kardeşim...hmm baya iyi cidden kamera
- - - Eklendi - - -
video için teşekkürler
Bende geldim Selamın Aleykum
aleyküm selam kardeşim hoşgeldin aramızaBende geldim Selamın Aleykum
benimde adım yazsın bari 17.11.2012 den beri beyazlayım![]()
Arkadaşa şimdi aldık biraz inceleyelim
Arkadaşa şimdi aldık biraz inceleyelim
arkadaşlar hayırlı olsun telefonlarınız bende l920 alacam ve kulubunuze katılırız inşallah bir konuda yorumunuzu almak isterim affınıza sıgınarak dun telefoncu arkdaşıma gittim devamlı alışveriş yaptıgı biisi ona sordum l920 mi yoksa sgs3 mu diye o nokia nın bittii cıkan modellerin bi kazanc olmiyacanı almayı önermedi şimdi kafam karıştı sizler bu teli kullanıyorsunuz ve herşeyini biliyorsunuz yorumunuz budan dolyı önemli teşekkurler
arkadaşlar hayırlı olsun telefonlarınız bende l920 alacam ve kulubunuze katılırız inşallah bir konuda yorumunuzu almak isterim affınıza sıgınarak dun telefoncu arkdaşıma gittim devamlı alışveriş yaptıgı biisi ona sordum l920 mi yoksa sgs3 mu diye o nokia nın bittii cıkan modellerin bi kazanc olmiyacanı almayı önermedi şimdi kafam karıştı sizler bu teli kullanıyorsunuz ve herşeyini biliyorsunuz yorumunuz budan dolyı önemli teşekkurler
telefonda oyun bence cok zevk vermiyor yani nova 3 oynasam nolcak oynamasam nolucak
- - - Eklendi - - -
telefonda oyun bence cok zevk vermiyor yani nova 3 oynasam nolcak oynamasam nolucaks3 samsung oldugu icin para vermem
peki oyun oynarken telefonda aşiri isinma oluyor mu.ben ne soruyorum sen ne cvp yazıyorsun gereksiz yorumları ve üyeleri görmek istemiyoruz....! ilgilenen arkadaşlardan soruma cvp bekliyorum.