İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

sawserez

sawserez

Üye
Arkadaşlar birazda teknik konulara baksak belkide vardır ama ben bulamadım ben türkselden aldım cihazı ama nokia shop yazılımını yüklemek istiyorum bunu nasıl yaparım nokia care suit yeni versiyonunda yazılımı yeniledim tabi aynı yazılımı tekrar temiz kuruluım yaptım bi çok deneme rağmen olmadı bendeki kod ve yazılım
RM-821_Turkcell_Turkey_VAR243931_V8_Black (059Q9G9)
Benim İstediğim
RM-821_CV_Turkey_VAR241720_V8_Black (059Q9G2) denedim ama yapamadım çözümü olan fikri olan paylşırsa ilk denemeleri gerçekleştirirm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar birazda teknik konulara baksak belkide vardır ama ben bulamadım ben türkselden aldım cihazı ama nokia shop yazılımını yüklemek istiyorum bunu nasıl yaparım nokia care suit yeni versiyonunda yazılımı yeniledim tabi aynı yazılımı tekrar temiz kuruluım yaptım bi çok deneme rağmen olmadı bendeki kod ve yazılım
RM-821_Turkcell_Turkey_VAR243931_V8_Black (059Q9G9)
Benim İstediğim
RM-821_CV_Turkey_VAR241720_V8_Black (059Q9G2) denedim ama yapamadım çözümü olan fikri olan paylşırsa ilk denemeleri gerçekleştirirm

Nokia Care Suite ile Flash atman gerekir bu yazılımı yüklemek için.

alical33

alical33

Üye
turkcell in yazılımıyla arasında ne fark var ?

sawserez

sawserez

Üye
cihazı sıfırladığında türkcell in bütün bilgileri geri geliyo kendine göre düzenlemiş istemiyorum bu şekilde care ile attığımı yazdım zaten ama sadece kendi numarına atıyo değişmek nasıl olacak bunu merak ediyorum care ile denediğimi yazdım dikkatinize...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cihazı sıfırladığında türkcell in bütün bilgileri geri geliyo kendine göre düzenlemiş istemiyorum bu şekilde care ile attığımı yazdım zaten ama sadece kendi numarına atıyo değişmek nasıl olacak bunu merak ediyorum care ile denediğimi yazdım dikkatinize...
Nokia çare suitette sağ üstte telefon bilgileri yazan yerde urun veya renk kodunun olduğu yere Country varyant romun renk kodunu kopyalarsan flashlsyabilirsin.

alical33

alical33

Üye
Türkcell in ne bilgisi varki duvar kağodıyşa zil sesi değilmi sadece tel daha iyi olacaksa bende yapayım

nurnokia

Üye
turkcellden almıştım, bugün servise gitti bakalım ne diyecekler, daha sonra arıza daha da arttı ekran çiftleşti, üstten bi şerit daha geçiyo akıyo aşağı doğru ekran, durum ciddi boyuta vardı.herşey benim mi başıma gelir ? böyle bi durum yaşayan var mı?

sawserez

sawserez

Üye
O dediğin yeri ben bulamadım resimli paylaşım yada care de detaylı anlatım yapabilirmisin

- - - Eklendi - - -

Nokia çare suitette sağ üstte telefon bilgileri yazan yerde urun veya renk kodunun olduğu yere Country varyant romun renk kodunu kopyalarsan flashlsyabilirsin.

O dediğin yeri ben bulamadım resimli paylaşım yada care de detaylı anlatım yapabilirmisin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

şu anda pc yok açınca yapmaya çalışırım. Nss Pro ile denedin mi görüyor mu cihazı.

sawserez

sawserez

Üye
Nss pro son versiyon ilgilenenler içinde linki burda

- - - Eklendi - - -

0.54'u yüklemedim henüz ama lumia920'yi görüyor diye okumuştum sanki.

yanlış yazdım 0.52 si son sürüm sadece WP7 yi destekliyor

- - - Eklendi - - -

Nokia_Software_Updater_For_Retail_1.0.3 Bu pro ile flash attım şimdi sıkıntı yok sıfırlandı ama aynı yazılım ürün koduda aynı değiştiremedim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir ara bir bilgisayar açayım bari bunları bir kontrol edeyim. Teşekkürler.

sawserez

sawserez

Üye
Eyvallah bu konu hakkında bilgisi olan varsa ben hertürlü deneme yaparım sıkıntı yok

- - - Eklendi - - -

advance turbo flasher kullanan oldumu çözemedim bi türlü http://forum.gsmhosting.com/vbb/f609/atf-first-world-lumia-920-winphone-8--flashing-1573787/

site bu burda anlatılmış 9.20 kurulu zar zor buldum 1 saatlik uğraş sonucu 9.20.ve 9.30 versiyonlarını buldum ama hala çözemedim 9.20 şuan iniyo 9.30 da yapamadım 9.20 de bakalım olcakmı

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu ince işlere aklım ermiyor şöyle diyim ses gelmesi falan acaba en çok arızalı ürün Turkcell de mi yoksa nokia shop lardamı çıkıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eyvallah bu konu hakkında bilgisi olan varsa ben hertürlü deneme yaparım sıkıntı yok

- - - Eklendi - - -

advance turbo flasher kullanan oldumu çözemedim bi türlü http://forum.gsmhosting.com/vbb/f609/atf-first-world-lumia-920-winphone-8--flashing-1573787/

site bu burda anlatılmış 9.20 kurulu zar zor buldum 1 saatlik uğraş sonucu 9.20.ve 9.30 versiyonlarını buldum ama hala çözemedim 9.20 şuan iniyo 9.30 da yapamadım 9.20 de bakalım olcakmı

atf ile denemedim mx key ile olmuyordu.
hatta bir yerde atf ile simkilidinin de açıldığını duymuştum ama üyeliğim bitmişti guncelleyemedim çok da uğraşmadım.

lumiya

Üye
arkdaşalar benide eklermisiniz :)) birde sorum olucaktı ben sim kartımdaki rehberi ekliyemiyorum ve zil sesimi degiştiremiyorum bilgisi olan arkadaş varmıdır ??

komando04

komando04

Üye
arkdaşalar benide eklermisiniz :)) birde sorum olucaktı ben sim kartımdaki rehberi ekliyemiyorum ve zil sesimi degiştiremiyorum bilgisi olan arkadaş varmıdır ??

birinci soruna cevap vereyim kardeşim kişilere girdiğin zaman sağ alt köşedeki ayarlara tıkla ve ayarlar içerisinde sim kişilerini içeri aktar dedikten sonra kişileri görebilirsin.ikinci soruna cevap vereyim,ister telefonu pcye bağlayarak yığın depo hafızasındaki ringtone dosyasının içine at istediğin parçaları.istersen mağazadan zil sesi yaratıcı yazarak çıkan programı indirebilir ve müzik dosyalarından istediğini zil sesi yapabilir istediğin yerden kesebilirsin

sawserez

sawserez

Üye

gerekli açıklamayı arkadaşım yapmış bende bi öneride bulanıyım zil seleri için windows phone m4r formatında seleri çalıyor zil sesi olarak googlede arattığında mp3 to m4r bi sürü uygulama var istediğini yap çevir telefone at otomatik ekleniyor ziil seslerine umarım yardımcı olmuştur

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi

ekledim kardes
Buyur burda zil sesi atama var http://www.maxicep.com/windows-phone-genel-destek/windows-phone-8-cihazlarda-nasil-zil-sesi-atanir-727691-yeni-mesaj.html

Üst Alt