viber güzelmiş ama ben hala bu tip programlardan anlamam
benide ekleyin![]()
Şu görüntülü konuşma şebeke üzerinden artık yapılabiliyormu acaba anlaşma falan diyordunuz
bilgi içinPil sorunu yaşayan arkadaşlar, cihazınızda skype kurulu mu ? Bende kuruluydu ve kaldırınca pil bir günden fazla gitmeye başladı. Belki skype 'ın kendisi ile ilgili bir problem olabilir, belki de skype 'ın telefonun yazılımında kullanılan bazı fonksiyonları çağırdığında olan bir durumdur. İkincisi gibiyse aynı fonksiyonları çağıran başka bir programla da bu sorun oluyor olabilir ama şimdilik benim gördüğüm skype 'ı kaldırdığımda pil konusu halloldu.

Benide ekleyebilirsin kardeşim bugün aldım beyaz lumia 920market ne zamana gelişir sizce ?
her ay 500 uygulama eklenecegi soyleniyor
Umarım sölemekle kalmazlar herkesde bi andoid aşkı var hayatım boyunca kullanmadım kullanmam da umarım wp8 için güzel günleri görücez..
İnş. tum androidcilar suan wp8li telefonlari elestiriyorlar daha yeni cikti zaten wp8 1 yil sonra ucar ins
1 yıl sonra diyoruz ama bizim telefonlarında özellikleri 1 sene sonra cıkıcak yeni saglam uygulamalar için geri kalmaz umarım..
bilgi için![]()
Benide ekle hocam