İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
viber güzelmiş ama ben hala bu tip programlardan anlamam

sawserez

sawserez

Üye
Lumia 920 Black İşte Budur :D

- - - Eklendi - - -

Lumia 920 siyah elimde bomba cihaz benide listeye ekleyin ayrıca flas ile ilgili daha bişey yokmu

adaana

Üye
benide ekleyin :)

IVI-Elia

Üye
Yakında Allah'ın izniyle ben de ekleneceğim...

burakuysaler

Üye
Pil sorunu yaşayan arkadaşlar, cihazınızda skype kurulu mu ? Bende kuruluydu ve kaldırınca pil bir günden fazla gitmeye başladı. Belki skype 'ın kendisi ile ilgili bir problem olabilir, belki de skype 'ın telefonun yazılımında kullanılan bazı fonksiyonları çağırdığında olan bir durumdur. İkincisi gibiyse aynı fonksiyonları çağıran başka bir programla da bu sorun oluyor olabilir ama şimdilik benim gördüğüm skype 'ı kaldırdığımda pil konusu halloldu.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu görüntülü konuşma şebeke üzerinden artık yapılabiliyormu acaba anlaşma falan diyordunuz

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
Pil sorunu yaşayan arkadaşlar, cihazınızda skype kurulu mu ? Bende kuruluydu ve kaldırınca pil bir günden fazla gitmeye başladı. Belki skype 'ın kendisi ile ilgili bir problem olabilir, belki de skype 'ın telefonun yazılımında kullanılan bazı fonksiyonları çağırdığında olan bir durumdur. İkincisi gibiyse aynı fonksiyonları çağıran başka bir programla da bu sorun oluyor olabilir ama şimdilik benim gördüğüm skype 'ı kaldırdığımda pil konusu halloldu.
bilgi için :tşk:

arkone

arkone

Üye
Benide ekleyebilirsin kardeşim bugün aldım beyaz lumia 920 :) market ne zamana gelişir sizce ?

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
Umarım sölemekle kalmazlar herkesde bi andoid aşkı var hayatım boyunca kullanmadım kullanmam da umarım wp8 için güzel günleri görücez..

İnş. tum androidcilar suan wp8li telefonlari elestiriyorlar daha yeni cikti zaten wp8 1 yil sonra ucar ins

arkone

arkone

Üye
İnş. tum androidcilar suan wp8li telefonlari elestiriyorlar daha yeni cikti zaten wp8 1 yil sonra ucar ins

1 yıl sonra diyoruz ama bizim telefonlarında özellikleri 1 sene sonra cıkıcak yeni saglam uygulamalar için geri kalmaz umarım..

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
1 yıl sonra diyoruz ama bizim telefonlarında özellikleri 1 sene sonra cıkıcak yeni saglam uygulamalar için geri kalmaz umarım..

Kalmaz ins. Yoneticiler calisiyor 1yil sonra 12.500=6000 uygulama eklenmis oluyor tabi gidişatlara gore degisebilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir yıl wp8 gelişimine göre çok uzun bir zaman. Belki hiç bir zaman wpstore'da 600-700 uygulama olmayacak fakat 250-300bin uygulamayla hiç bir şeyin eksikliğini hissetmedik ten sonra çok da önemi yok. Wp artık sistem ve görsellik olarak gelişicek. Sistemin izin vermediği eylemler de hacklenerek yapılacak.

burakuysaler

Üye

Az önce Photobeamer uygulamasını kullandım. Kamerayı kullanan bir uygulama, 1 gün gibi bir şarj süresi varken bir anda 8 saate indi. Cihazı restart ettim ve yine 1 güne çıktı. Tahminen kamera kullanan uygulamaları kullandıktan sonra bu durum oluşuyor olabilir. Skype 'da kamerayı kullanan bir uygulama ilişkili olabilir.

Biggie1

Üye
Benide ekle hocam

Üst Alt