İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Şu mor kapağı bir bulamadım

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Şu mor kapağı bir bulamadım
Hangi kapağı?
Belki bulunduğum şehrimde vardır, bakarız

Nawzil reyize bak hele tam ballı he:D

TR:
Bir kız bana karmaşık soru sordu.
" Windows Phone'dan Android'e geçersem benimle sohbet eder misin?"
Ne cevap vereyim? LOL (lol sesli/hunharca gülme)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ceza87
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hangi kapağı?
Belki bulunduğum şehrimde vardır, bakarız

Nawzil reyize bak hele tam ballı he:D

TR:
Bir kız bana karmaşık soru sordu.
"Android'ten Windows Phone'a geçersem benimle sohbet eder misin?"
Ne cevap vereyim? LOL (lol sesli/hunharca gülme)
Windows Phone'dan Android’e geçersem demiş

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ceza87 ve furyzer0
4MaGuS

4MaGuS

Üye
anlık işlemci performansını bakabildiğimiz bir uygulama vardı adı neydi hatırlayan varmı acaba

furyzer0

furyzer0

Üye
anlık işlemci performansını bakabildiğimiz bir uygulama vardı adı neydi hatırlayan varmı acaba
Mobile task manager, device diagnostic hub ve task manager lite uygulamaları var.ancak redstone yapılarında çalışmayabiliyorlar redstone da isen farklı bir yolu var

Sent from mTalk using lumia950

endera

Üye
Kodi kurma yolu var mı

Sent from my iPhone using Tapatalk

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Mobile task manager, device diagnostic hub ve task manager lite uygulamaları var.ancak redstone yapılarında çalışmayabiliyorlar redstone da isen farklı bir yolu var

redstone yapısında değilim 3 de güzele benziyor ben normalde device yi istemiştim ama inceliyeyim hangisi daha güzel o kalır diğerlerini silerim

Teşekkürler bu arada

furyzer0

furyzer0

Üye
redstone yapısında değilim 3 de güzele benziyor ben normalde device yi istemiştim ama inceliyeyim hangisi daha güzel o kalır diğerlerini silerim

Teşekkürler bu arada
Mobile task manager aslında tarayıcıdan girilen bir yeri açıyor.yani uygulamacık gibi birşey ancak restart gini özellikleri hoş device diagnostic uygulaması benim en beğendiğim uygulama aralarından.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Efsane!
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, skynet, furyzer0 ve 2 diğerleri
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar, bi ara benim bi akrabamın g3'ü tamire gönderdi değişim olacaktı 1520 ile takasa girecekti demiştim ya.
heh işte LGden aramışlar g3 ellerinde yokmuş sıfır g4 yolluyorlarmış, çocuk ivmeyi yükseltti 950XL bakıyor şimdi takaslık :D

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Arkadaşlar herkes canlı yayın yapıyor ve izliyor. Ben ne canlı yayın izleyebildim ne de yapabildim. Face, Snapchat, Periscope kullanıyorlar sanırım. Masaüstü bilgisayarda Face'den izlediğim için onu biliyorum ama Snapchat ve Periscopu sadece duydum o yüzden söylüyorum. Görmek ve kullanmak nasip olmadı ne de olsa Lumia kullanıyoruz! Şimdi bendeki 8.1 sürümü. W10'da özellikle Face uygulamasında canlı yayın başlatma ve izleme olanağı var mı? 8.1'deki Face uygulamasında başkasının paylaştığı canlı yayına tıklayınca browsera yönlendiriyor ve aradığınız sayfa açılamıyor şeklinde Face uyarı veriyor. W10'da da durum aynı mı? W10 da diğer canlı yayın uygulamaları var mı bilgi verebilir misiniz. Teşekkürler.

furyzer0

furyzer0

Üye
Arkadaşlar herkes canlı yayın yapıyor ve izliyor. Ben ne canlı yayın izleyebildim ne de yapabildim. Face, Snapchat, Periscope kullanıyorlar sanırım. Masaüstü bilgisayarda Face'den izlediğim için onu biliyorum ama Snapchat ve Periscopu sadece duydum o yüzden söylüyorum. Görmek ve kullanmak nasip olmadı ne de olsa Lumia kullanıyoruz! Şimdi bendeki 8.1 sürümü. W10'da özellikle Face uygulamasında canlı yayın başlatma ve izleme olanağı var mı? 8.1'deki Face uygulamasında başkasının paylaştığı canlı yayına tıklayınca browsera yönlendiriyor ve aradığınız sayfa açılamıyor şeklinde Face uyarı veriyor. W10'da da durum aynı mı? W10 da diğer canlı yayın uygulamaları var mı bilgi verebilir misiniz. Teşekkürler.
Periscope için easyscope var kullanmadığım için bilmiyorum ama açıp izleyebilmiştim bir tane yayın snapchat yok gelecek denmişti 1 aydır ses seda yok face den hiç haberim yok whatsapp dışında facebook servislerini kullanmıyorum onu da zorunluluktan kullanıyorum

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
easyscope üzerinden canlı yayınları izleyebiliyorsun ve mesaj atabiliyorsun ancak canlı yayın başlatma henüz gelmedi. Diğerlerini bende bilmiyorum.

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
facebook için profilden canlı yayın yapma yok sayfa üzerinden yapılıyor sanırım bildiğim öyle ama tam emin değilim

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Teşekkürler. W10'a geçeyim mi peki tavsiye ediyor musunuz

• Beğen