Hangi kapağı?Şu mor kapağı bir bulamadım

Windows Phone'dan Android’e geçersem demişHangi kapağı?
Belki bulunduğum şehrimde vardır, bakarız
Nawzil reyize bak hele tam ballı he
TR:
Bir kız bana karmaşık soru sordu.
"Android'ten Windows Phone'a geçersem benimle sohbet eder misin?"
Ne cevap vereyim? LOL (lol sesli/hunharca gülme)
Pf karıştırmışımWindows Phone'dan Android’e geçersem demiş
düzelttim.
ve "sohbet eder misin" değil "etmez misin" dememiş mi?Pf karıştırmışımdüzelttim.
Sağ ol AliKemal abi![]()
iyice s.çmışım, kalktığımız gibi adam akıllı bir çeviri yapamadık ya la.ve "sohbet eder misin" değil "etmez misin" dememiş mi?
"... will you not chat with me"

Mobile task manager, device diagnostic hub ve task manager lite uygulamaları var.ancak redstone yapılarında çalışmayabiliyorlar redstone da isen farklı bir yolu varanlık işlemci performansını bakabildiğimiz bir uygulama vardı adı neydi hatırlayan varmı acaba
redstone yapısında değilim 3 de güzele benziyor ben normalde device yi istemiştim ama inceliyeyim hangisi daha güzel o kalır diğerlerini silerimMobile task manager, device diagnostic hub ve task manager lite uygulamaları var.ancak redstone yapılarında çalışmayabiliyorlar redstone da isen farklı bir yolu var
Sent from mTalk using lumia950
Mobile task manager aslında tarayıcıdan girilen bir yeri açıyor.yani uygulamacık gibi birşey ancak restart gini özellikleri hoş device diagnostic uygulaması benim en beğendiğim uygulama aralarından.redstone yapısında değilim 3 de güzele benziyor ben normalde device yi istemiştim ama inceliyeyim hangisi daha güzel o kalır diğerlerini silerim
Teşekkürler bu arada
Periscope için easyscope var kullanmadığım için bilmiyorum ama açıp izleyebilmiştim bir tane yayın snapchat yok gelecek denmişti 1 aydır ses seda yok face den hiç haberim yok whatsapp dışında facebook servislerini kullanmıyorum onu da zorunluluktan kullanıyorumArkadaşlar herkes canlı yayın yapıyor ve izliyor. Ben ne canlı yayın izleyebildim ne de yapabildim. Face, Snapchat, Periscope kullanıyorlar sanırım. Masaüstü bilgisayarda Face'den izlediğim için onu biliyorum ama Snapchat ve Periscopu sadece duydum o yüzden söylüyorum. Görmek ve kullanmak nasip olmadı ne de olsa Lumia kullanıyoruz! Şimdi bendeki 8.1 sürümü. W10'da özellikle Face uygulamasında canlı yayın başlatma ve izleme olanağı var mı? 8.1'deki Face uygulamasında başkasının paylaştığı canlı yayına tıklayınca browsera yönlendiriyor ve aradığınız sayfa açılamıyor şeklinde Face uyarı veriyor. W10'da da durum aynı mı? W10 da diğer canlı yayın uygulamaları var mı bilgi verebilir misiniz. Teşekkürler.
facebook için profilden canlı yayın yapma yok sayfa üzerinden yapılıyor sanırım bildiğim öyle ama tam emin değilimArkadaşlar herkes canlı yayın yapıyor ve izliyor. Ben ne canlı yayın izleyebildim ne de yapabildim. Face, Snapchat, Periscope kullanıyorlar sanırım. Masaüstü bilgisayarda Face'den izlediğim için onu biliyorum ama Snapchat ve Periscopu sadece duydum o yüzden söylüyorum. Görmek ve kullanmak nasip olmadı ne de olsa Lumia kullanıyoruz! Şimdi bendeki 8.1 sürümü. W10'da özellikle Face uygulamasında canlı yayın başlatma ve izleme olanağı var mı? 8.1'deki Face uygulamasında başkasının paylaştığı canlı yayına tıklayınca browsera yönlendiriyor ve aradığınız sayfa açılamıyor şeklinde Face uyarı veriyor. W10'da da durum aynı mı? W10 da diğer canlı yayın uygulamaları var mı bilgi verebilir misiniz. Teşekkürler.
ve tabi 8.1 için yok sadece w10 için vareasyscope üzerinden canlı yayınları izleyebiliyorsun ve mesaj atabiliyorsun ancak canlı yayın başlatma henüz gelmedi. Diğerlerini bende bilmiyorum.