Yeni forum düzeni çok hoş ve usefull olmuş, ben çok beğendim. İşte bunun şerefine Gabe'e haber verelim de yeni yapı içim basıversin şu kırmızı butona da tam olsun
Yeni forum düzeni çok hoş ve usefull olmuş, ben çok beğendim. İşte bunun şerefine Gabe'e haber verelim de yeni yapı içim basıversin şu kırmızı butona da tam olsun
Böyle bişey olamaz 8.1 dosya yöneticisinde xap yüklemek istediğimizde şirket uygulaması sorunu vermesi lazım bunda tıklar tıklamaya uygulama açılıyor sahte bana göre
Böyle bişey olamaz 8.1 dosya yöneticisinde xap yüklemek istediğimizde şirket uygulaması sorunu vermesi lazım bunda tıklar tıklamaya uygulama açılıyor sahte bana göre
Sadece fat32 yi mi görüyor telefonlarımız sd cardları çünkü telden formalayınca fat32 olarak formatlıyor ntfs şeklinde görür mu görürse performansa etki eder mi acaba bilen deneyen var mıdır
Arkadaşlar şuan lg telefon kullanıyorum ama alarmı kötü lumiadaki gibi alçaktan yükseğe gitmiyor direk yüksek başlıyor.O yüzden bana o alarmın adını atabilecek var mı?Çok ihtiyacım var Alışkanlık oldu hani yıllardır.
Merhaba arkadaşlar,
Benim dolaylı yolculuğumu biliyorsunuzdur, bilmeyenler için; şurada ve burada dile getirmiştim . .
Bundan 1-1.5 ay kadar öncesi, verdikleri değişim cihazı olan sıfır/kutulu L830'u LG G2 32GB ile birebir takas etmiştim.
Kısacası; yarın inşaAllah! aşağıdaki hayranı olduğum cihazı alıp sizlere tekrar katılmış olacağım (cihaz değişim cihazı olup daha 2 ay bile olmamış)