-_SEFA_-
Üye
sağolun teşekkür ederimOooo hayırlı uğurlu olsun. Güzel günler de kullan...
sağolun teşekkür ederimOooo hayırlı uğurlu olsun. Güzel günler de kullan...
sağol dostumHayırlı Olsun![]()

kısmet olursa ben satmayı düşünüyorum ama , 950 xl bana da cazip geliyorforumda yanlız bırakmadın beni 950 kullanan 2 kişi olduk![]()

Bir kaç güne bir kaç kişi daha geliyor merak etmeyinforumda yanlız bırakmadın beni 950 kullanan 2 kişi olduk![]()

bende 1520 kullanıxısıydım küçük geldiği için geçmek istiyorumçok büyük geldiği için 950 xl almamıştım ben ama telefonundan memnunum![]()

Hayırlı uğurlu olsun inşallah,güle güle kullan,bir sonraki cihazının ise surfrace phone olması dileğiylecihaz servisten geldi , Lumia 950 kullanıcılarına beni de ekleyebilir miyiz@papakudioflu

sağolun inş. Darısı başınızaHayırlı uğurlu olsun inşallah,güle güle kullan,bir sonraki cihazının ise surfrace phone olması dileğiyle![]()

biriside sizmisinizBir kaç güne bir kaç kişi daha geliyor merak etmeyin![]()

Yok ben bu fiyatlarla almayı düşünmüyorumbiriside sizmisiniz![]()
Yok ikinci el pek düşünmüyorum. Temmuz ayında Abd ve Türkiye fiyatlarını karşılaştırıcam, eğer aklıma yatarsa bakarız icabınaBir kaç ay geçsin hele bir ikinci ele düşsün cihazların fiyatları da insin o zaman Ali Kemal üstat geçer 950 veya 950 XL serisine. Gerçekten bu fiyatlardan bu cihazlara para verilmez.![]()

Zaten ikinci el alacak diye söylemedim, ikinci el ile cihaz fiyatları düşünce alabilir demek istedim. Kelime oyunu vardı cümlem de.Yok ikinci el pek düşünmüyorum. Temmuz ayında Abd ve Türkiye fiyatlarını karşılaştırıcam, eğer aklıma yatarsa bakarız icabına![]()

Dostum işin zor Ali expres' e bak istersen yada bozuk 2'el bulacaksın ve ondan sökeceksinArkadaşlar lumai 925 un sol köşesinde kasada hafif ezilme var ve flaşta çalışmıyor. Garanti süresi bitti. Teleservice 382 TL hesap çıkardı. Bende kabul etmedim. Ben bu telefonu dışarda daha ucuza yaptırabilir miyim. Sadece flaş yapılıp alt metal kasa değişecek. Lumia 925 un internette kasasının yedek parçasını göremedim. Ne yapmam gerekli. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
dostum kasa değişimine mümkünse hiç bulaşma. flaş için bu idealArkadaşlar lumai 925 un sol köşesinde kasada hafif ezilme var ve flaşta çalışmıyor. Garanti süresi bitti. Teleservice 382 TL hesap çıkardı. Bende kabul etmedim. Ben bu telefonu dışarda daha ucuza yaptırabilir miyim. Sadece flaş yapılıp alt metal kasa değişecek. Lumia 925 un internette kasasının yedek parçasını göremedim. Ne yapmam gerekli. Yardımcı olursanız çok sevinirim.