İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Ali_KRKY

Üye
Hayırlı Olsun :)

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl

Ali_KRKY

Üye
forumda yanlız bırakmadın beni 950 kullanan 2 kişi olduk :)

• Beğen

Ali_KRKY

Üye
çok büyük geldiği için 950 xl almamıştım ben ama telefonundan memnunum :)

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
cihaz servisten geldi , Lumia 950 kullanıcılarına beni de ekleyebilir miyiz :D @papakudioflu
Hayırlı uğurlu olsun inşallah,güle güle kullan,bir sonraki cihazının ise surfrace phone olması dileğiyle:)

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bir kaç ay geçsin hele bir ikinci ele düşsün cihazların fiyatları da insin o zaman Ali Kemal üstat geçer 950 veya 950 XL serisine. Gerçekten bu fiyatlardan bu cihazlara para verilmez. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir kaç ay geçsin hele bir ikinci ele düşsün cihazların fiyatları da insin o zaman Ali Kemal üstat geçer 950 veya 950 XL serisine. Gerçekten bu fiyatlardan bu cihazlara para verilmez. :)
Yok ikinci el pek düşünmüyorum. Temmuz ayında Abd ve Türkiye fiyatlarını karşılaştırıcam, eğer aklıma yatarsa bakarız icabına :ehe

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yok ikinci el pek düşünmüyorum. Temmuz ayında Abd ve Türkiye fiyatlarını karşılaştırıcam, eğer aklıma yatarsa bakarız icabına :ehe
Zaten ikinci el alacak diye söylemedim, ikinci el ile cihaz fiyatları düşünce alabilir demek istedim. Kelime oyunu vardı cümlem de. :ehe

technocu1

Üye
Arkadaşlar lumai 925 un sol köşesinde kasada hafif ezilme var ve flaşta çalışmıyor. Garanti süresi bitti. Teleservice 382 TL hesap çıkardı. Bende kabul etmedim. Ben bu telefonu dışarda daha ucuza yaptırabilir miyim. Sadece flaş yapılıp alt metal kasa değişecek. Lumia 925 un internette kasasının yedek parçasını göremedim. Ne yapmam gerekli. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Arkadaşlar lumai 925 un sol köşesinde kasada hafif ezilme var ve flaşta çalışmıyor. Garanti süresi bitti. Teleservice 382 TL hesap çıkardı. Bende kabul etmedim. Ben bu telefonu dışarda daha ucuza yaptırabilir miyim. Sadece flaş yapılıp alt metal kasa değişecek. Lumia 925 un internette kasasının yedek parçasını göremedim. Ne yapmam gerekli. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dostum işin zor Ali expres' e bak istersen yada bozuk 2'el bulacaksın ve ondan sökeceksin

erhanercan

erhanercan

Üye
925 in kasasini kendin bilendegistiremezsin telefoncu da degistiremez bence fiyat uygun bende zamanında a ra stirmistim yapisi geregi zor 920 gibi degil sakin telefoncuya verme

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Telefonun ikinci elini zaten 500₺ ye bile alabilirsin bence o kadar para verip yaptırmaya gerek yok. Ben olsam yurtdışından malzemelerini alır kendim değiştirirdim videolar falan izleyip.
Gerçi 925 de kasa değişiyor muydu ki ya :hmmm

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
dostum kasa değişimine mümkünse hiç bulaşma. flaş için bu ideal

Üst Alt