Nasıl farklı bir cihaz ya aynısı gelmiyor mu? sonuçta üst modelden düşük veremezler ki.ikisinde de yaşamıştım ben bu sorunu win10 da daha fazla oluyordu. İlk değişimde sıfır farklı bi cihaz geldi. Bu sefer ne olur bilmiyorum. Bende bu sorun bi kere düzelmişti bi kaç yapı önce sonra yeni güncelleme ile tekrar gözüktü. Microsof bu cihazları kullanmadığı bu gibi sorunlardan haber yok. Hoş olsa da düzeltecek mühendisi olduğunu zannetmiyorum. bu cihazı 950xl ile değiştirmelerini bekliyorum öyle olmazsa zaten gelince direk satıp windows son vericem.

A, b, c firması değil fatura kesim tutarın önemli. Oda yüksek olduktan sonra 950 xl için engel kalmaz.Nasıl farklı bir cihaz ya aynısı gelmiyor mu? sonuçta üst modelden düşük veremezler ki.
Sonra, 950/XL serisi için fatura tutarın yeterse değişime girer ama acaba değişimler başladı mı ki, ben de elden aldım fatura tutarı yetiyor, tam hatırlamıyorum ama sanırım faturada 2.600₺ yazıyordu. ama evkur'dan almış arkadaş, yine olur mu acaba?![]()
A, b, c firması değil fatura kesim tutarın önemli. Oda yüksek olduktan sonra 950 xl için engel kalmaz.
benim hediye cihazda evkurdan alınma fatura tutarı yüksektir.Nasıl farklı bir cihaz ya aynısı gelmiyor mu? sonuçta üst modelden düşük veremezler ki.
Sonra, 950/XL serisi için fatura tutarın yeterse değişime girer ama acaba değişimler başladı mı ki, ben de elden aldım fatura tutarı yetiyor, tam hatırlamıyorum ama sanırım faturada 2.600₺ yazıyordu. ama evkur'dan almış arkadaş, yine olur mu acaba?![]()
evkur fazla fiyata satıp çok kar ediyor , Microsoft o yüzden pahalı cihaz vermek zorunda kalıyor. Ben ms yerinde olsam evkurun tepesine kakardımbenim hediye cihazda evkurdan alınma fatura tutarı yüksektir

benim hediye cihazda evkurdan alınma fatura tutarı yüksektir
microsofta az bileevkur fazla fiyata satıp çok kar ediyor , Microsoft o yüzden pahalı cihaz vermek zorunda kalıyor. Ben ms yerinde olsam evkurun tepesine kakardım![]()

MC Kimlik Numaran: 353 925 32 Black21. Lumia 925 Siyah 32 Gb kullanıcısı olmaktan gurur duymak isterim![]()

benim hediye cihazda evkurdan alınma fatura tutarı yüksektir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ayrıyetten böyle bi sorun da var bende
MC Kimlik Numaran: 353 925 32 Black
![]()

Evet bu servise giden cihaz. Değişimden 1520 gelmişti yine.Bu kullandığınız ve servise giden telefonunuz mu?
Bide bir soru sormuştum ama hâlâ cevap alamadım. Değişimde farklı cihaz mı veriyor demiştiniz ve ne veriyor?
Bize de Trevor yakışırdıTrevor'da bizdenbi zahmet onu da ekleyin