serinaga
Üye
1520 cihazımı az once servisten aldım ekranını değiştirmişler
Ekranda nasıl bir sorun vardı ?
1520 cihazımı az once servisten aldım ekranını değiştirmişler
Ekranda nasıl bir sorun vardı ?
Konu dışı olacak ancak okiamail kullanan var mı? kapatılıyor hesaplar
benim de açılıyor ancak şu maili almış olmalısınız. 9 mart günü kapanacakmış.Ben kullanıyorum ama benimki şu an açılıyor .
benim de açılıyor ancak şu maili almış olmalısınız. 9 mart günü kapanacakmış.
NOKIAMAİL KULLANICILARINA KÖTÜ HABER - MaxiCep
Yavaş yavaş tüm desteği çekiyorlar maalesef. Ben değiştirdim hepsini. Ancak işim o kadar kolay değil maili çok kullanan bir insanım daha çok kişiye, siteye girip değiştirmem gerekecek...Bana gelmedi o mail . Facebook ve birçok sosyal ağım ona bağlı . Nasıl böyle birşey yapabiliyorlar kendi kafalarına göre ?
Burada bir atak yokki. Telefon istiyorsanız Lumia, tablet istiyorsanız N1'e bakın demişler.
İşte, Nokia'dan Beklediğim Atak Bu!
Burada bir atak yokki. Telefon istiyorsanız Lumia, tablet istiyorsanız N1'e bakın demişler.

Turbo bile durulmuştu, yazmaz oldu hatta. Nerdesin Turbo, senin trol versiyonların çıktıO arkadaş için nokia'dan ne gelirse gelsin atak oluyor zaten. Twitter'de nokia merhaba yazsa işte beklediğim olay işte ms'nin sonu der bu arkadaş.
Turbo 2.0 Beta gibi biraz![]()
WP Darbe 2016 Q4 Çeyreğinde Gelecek, Sistemine Eklendiği Extra Bişey? Nokia'lı Android Telefon Dururken? WP'nin En Çok Pazar Payı Kim Ait? Boş Sistemi Aldıklarına Göre? @wpfurkan Üyelik Tarihine Bakarsak 4 Ekim Beta Bile Değilsin.O arkadaş için nokia'dan ne gelirse gelsin atak oluyor zaten. Twitter'de nokia merhaba yazsa işte beklediğim olay işte ms'nin sonu der bu arkadaş.
Turbo 2.0 Beta gibi biraz![]()
Ne Demişler? Çok Gülen, Çok Ağlarmış.Hahajahahahaahha![]()
WP Darbe 2016 Q4 Çeyreğinde Gelecek, Sistemine Eklendiği Extra Bişey? Nokia'lı Android Telefon Dururken? WP'nin En Çok Pazar Payı Kim Ait? Boş Sistemi Aldıklarına Göre? @wpfurkan Üyelik Tarihine Bakarsak 4 Ekim Beta Bile Değilsin.
Ne Demişler? Çok Gülen, Çok Ağlarmış.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızAdında, Bir Tableti Vardı?

Turbo Kim Bilmiyorum Yanlış Anladın..Turbo bile durulmuştu, yazmaz oldu hatta. Nerdesin Turbo, senin trol versiyonların çıktı
Geçen Hafta Nokia'nın Beğenilerinde Microsoft Vardı Şimdi Yok!