İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Hımmm, bende bazen dokunmatik kaydırmak istediğimde tıklama algılayıp, ilgili uygulamayı başlatıyor, acaba buna benzer bir sorun mu diye düşünmüştüm ... :ah

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Konu dışı olacak ancak okiamail kullanan var mı? kapatılıyor hesaplar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bana gelmedi o mail . Facebook ve birçok sosyal ağım ona bağlı . Nasıl böyle birşey yapabiliyorlar kendi kafalarına göre ?
Yavaş yavaş tüm desteği çekiyorlar maalesef. Ben değiştirdim hepsini. Ancak işim o kadar kolay değil maili çok kullanan bir insanım daha çok kişiye, siteye girip değiştirmem gerekecek... :kotu:

Emre

Üye

İşte, Nokia'dan Beklediğim Atak Bu!

wpfurkan

wpfurkan

Üye
O arkadaş için nokia'dan ne gelirse gelsin atak oluyor zaten. Twitter'de nokia merhaba yazsa işte beklediğim olay işte ms'nin sonu der bu arkadaş.
Turbo 2.0 Beta gibi biraz ;)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Rock Ve Roll, emz ve 3 diğerleri
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
O arkadaş için nokia'dan ne gelirse gelsin atak oluyor zaten. Twitter'de nokia merhaba yazsa işte beklediğim olay işte ms'nin sonu der bu arkadaş.
Turbo bile durulmuştu, yazmaz oldu hatta. Nerdesin Turbo, senin trol versiyonların çıktı

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, emz, skynet ve 1 kişi daha
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hahajahahahaahha :D

Emre

Üye
WP Darbe 2016 Q4 Çeyreğinde Gelecek, Sistemine Eklendiği Extra Bişey? Nokia'lı Android Telefon Dururken? WP'nin En Çok Pazar Payı Kim Ait? Boş Sistemi Aldıklarına Göre? @wpfurkan Üyelik Tarihine Bakarsak 4 Ekim Beta Bile Değilsin.
Ne Demişler? Çok Gülen, Çok Ağlarmış.
Burada bir atak yokki. Telefon istiyorsanız Lumia, tablet istiyorsanız N1'e bakın demişler.
Adında, Bir Tableti Vardı?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
WP Darbe 2016 Q4 Çeyreğinde Gelecek, Sistemine Eklendiği Extra Bişey? Nokia'lı Android Telefon Dururken? WP'nin En Çok Pazar Payı Kim Ait? Boş Sistemi Aldıklarına Göre? @wpfurkan Üyelik Tarihine Bakarsak 4 Ekim Beta Bile Değilsin.

Ne Demişler? Çok Gülen, Çok Ağlarmış.

Adında, Bir Tableti Vardı?

Gerçekten androidli nokia telefonum olmazsa çok ağlarım :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 1520 dokunmatik ekran maliyeti ne kadar arkadaşlar? Bilgisi olan var mı acaba?
Öğlen öğlen amma güldüm ya:)

7 Adımda Batarya Ömrü Uzatma;

1- Wifi'yi kapatın
2-Bluetooth'u kapatın
3-Bağlantıyı 2G hızına düşürün
4-Ekran parlaklığını düşürün
5-Arka planda açık uygulama tutmamaya çalışın
6-Mobil/Hücresel veriyi kullanmadığınız zaman kapatın
7-Sevgilinizden ayrılın %200 artış muhtemel.

• Beğen
Tepkiler: skynet

Emre

Üye
Geçen Hafta Nokia'nın Beğenilerinde Microsoft Vardı Şimdi Yok!

Üst Alt