emz
Üye
HERE servisleri şimdilik ücretsiz. Ama yakında sadece amiral gemi modellerde ücretsiz olarak gelecek. Daha doğrusu HERE Drive ve HERE Drive+ olarak ikiye ayrılacak.
Üst seviye Lumia cihazlarda Drive+, diğer orta ve alt seviye lumialarda Drive ön yüklü olarak gelmeye devam edecek.Abi peki biz önceden satın alanlar kullanabilecek mi? Yoksa bize de mi parayla olacak? Eğer bize parayla olursa işte kızdığım nokta olur. Ama önceki kullanıcılar satın aldıkları için Plus versiyonu kullanılırsa sorun yok.
Messengerden aktif diye bölümde görebilirisinArkadaşlar lumia 930 da Facebook ta sohbeti açık olanları nasıl göre bilirim
Evet benim de aklımda ama tek korkum büyüklüğünden dolayı sonradan pişman olmak,yoksa süper cihaz,fiyatta çok iyi1399 TL
Lumia 1520 alasım geliyo
Yeni yıla onunla girebilirim tadı damağımda kaldı
O office lens yok mu o office lens beni benden aldı
Alınacaksa büyük olduğu için alınır zatenMessengerden aktif diye bölümde görebilirisin
Evet benim de aklımda ama tek korkum büyüklüğünden dolayı sonradan pişman olmak,yoksa süper cihaz,fiyatta çok iyi
Geçen hafta mağazadaki gelişmelerin ardından Cuma günü sistem güncellemesi gelmişti.
Bu hafta da mağaza için hareketli bir hafta oldu ve Cuma akşamı geldi çattı
Geleceği yok ama insan bekliyor işte
@papakudioflu @Sensation
1399 TL
Lumia 1520 alasım geliyo
Yeni yıla onunla girebilirim tadı damağımda kaldı
O office lens yok mu o office lens beni benden aldı
Messengerden aktif diye bölümde görebilirisin
Evet benim de aklımda ama tek korkum büyüklüğünden dolayı sonradan pişman olmak,yoksa süper cihaz,fiyatta çok iyi
O.o anlamsızArkadaşlar baya eski bi reklam fark ettim ama yeni izledim. İzlemeyen arkadaşlar için galaxy s4 reklamı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birşey yok.Geçen hafta mağazadaki gelişmelerin ardından Cuma günü sistem güncellemesi gelmişti.
Bu hafta da mağaza için hareketli bir hafta oldu ve Cuma akşamı geldi çattı
Geleceği yok ama insan bekliyor işte
@papakudioflu @Sensation
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?