skynet
Üye
Hocam bende resmi sürüm kurulu şarjdan yeni çıkardım telefonu ve değerler de bir anormallik yokUmarım anlık live tile, bizim zaten düşük oranlardaki pillerimiz için olumsuz sonuç doğurmaz.
Bu arada benim pil tasarrufu Ali Kemal'in dediği gibi güncelleme bekliyor galiba.Şarjdan yeni çektim, bana son şarjdan beri geçen süreyi 2 gün veriyor Tahmini kalan süreyi de 1 günden fazla vermiş. Çok eğlenceli bir işletim sistemimiz var.
Düzeltme yapıyorum, şimdi yeniden baktım da şarjdan beri geçen süre 2 gün 5 saat, tahmini kalan süre 22 gün 6 saat.
Aaaa Whatsapp'ta dokunulmazlık elde etmiş Hahaha. En azından Whatsapp'ı kaldırıp yeniden kurabilirim.
Windows Phone için "Kilit Ekranı Notum" uygulamasına göz atınArkadaşlar glance screen e yazı yazıyorduk ya ben onu bulamadım nasıl oluyordu o veya o özellik kalktıysa yapabileceğin bir uygulama var mı ?
kimsenin zoruna gitmesin.bi gıcıklıkda ben yapayımUmarım anlık live tile, bizim zaten düşük oranlardaki pillerimiz için olumsuz sonuç doğurmaz.
Bu arada benim pil tasarrufu Ali Kemal'in dediği gibi güncelleme bekliyor galiba.Şarjdan yeni çektim, bana son şarjdan beri geçen süreyi 2 gün veriyor Tahmini kalan süreyi de 1 günden fazla vermiş. Çok eğlenceli bir işletim sistemimiz var.
Teşekkür ederim ancak aradığım özellik böyle bir şey değil. Şimdilik resim koyarak hallettim.Windows Phone için "Kilit Ekranı Notum" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende bu var.hiç kullanmadım ama belki sizin işinizi görebilir
Sizce şarj aleti sorun yapmış olabilirmi telefonaBataryada yada şarj soket bölümünde arıza oluşmuş olabilir. Garantiye vermen en kesin çözüm olur. Ücretsiz hallederler.
Sizce şarj aleti sorun yapmış olabilirmi telefona
Sanırım son çare o kaldı
Sizce şarj aleti sorun yapmış olabilirmi telefona
Sanırım son çare o kaldı
Peki ya bu kadar kısa sürede nasıl şarj ediyorSarj ettıgınız sarj cıhazının kısa vadede pıle o kadar zarar vermesıne ımkan yok. Sarj cıhazının pıle zarar vermesı durumu bir yıldan uzun süre kullanımdan sonra söz edilebilır.
Arkadaşlar bide youtube dan müzik indirmek için program söylermisiniz
Peki ya bu kadar kısa sürede nasıl şarj ediyor
Arkadaşlar bide youtube dan müzik indirmek için program söylermisiniz
Peki ya bu kadar kısa sürede nasıl şarj ediyor
Güzel program ama para yokWindows Phone için "Tube Mp3 Downloader" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?