Yahu dev previevsiz arkadaşlara soruyorum sizde ana menüde aşağı yukarı kaydırma hareketlerinde kasmalar takılmalar oluyormu? Sistemin stabilliği mi gidiyor ne oluyor. Çok can sıkıcı bir durum. Bende paso kasmalar var. Dev prv yüklü.
Yahu dev previevsiz arkadaşlara soruyorum sizde ana menüde aşağı yukarı kaydırma hareketlerinde kasmalar takılmalar oluyormu? Sistemin stabilliği mi gidiyor ne oluyor. Çok can sıkıcı bir durum. Bende paso kasmalar var. Dev prv yüklü.
Valla bendede en yeni pfd sürümü var ve ie'de takılmalar oluyor. Bir uygulamadayken Windows tuşuna basınca baya bir kasıyor animasyon. Yoksa genel olarakta o eski yağ gibi akan hali kalmadı maalesef.
Arkadaşımın Lumia 920'sinde cyan yüklü pfd yok ve hem ie hemde animasyonlar hiç kasmıyor. Valla ne deyim insan kıskanır gibi oluyor.
Ama bir s5 falan görünce insan haline şükrediyor
Şu konseptlerin on da birini yapsa Microsoft onada şükrederiz ama nerdeeee. Bekle anam bekle. Adamların umurunda değiliz ya
Kendileri bile Apple kullanıyor. Uygulamaları desen önce Android ve Ios sonra akıllarına gelirse Wp.
Wpyi aslında seviyorum ama ne deyim Microsoft beni gün geçtikçe soğutuyor sistemden.