İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

YkPkY

Üye
920 de çalışmıyor

bizim telefonlra çift tıkmala ile kapanma da gelecekti noldu o iş adminleer

GTA V'teki first person modundan bi kaç resim paylaşılmış, GTA Vte Windows Phone kullanılıyormuş da haberimiz yokmuş

Tepkiler: hajkhanx33

dakamon

Üye
3.54 gb sistem dosyası var arkadaşlar. Bi zamanlar 2 gb den daha azdı ne oldu ne yaptılar da boyle aman aman arttı. Yani 8 gb boş alan var onu direk sömürüyor.

emz

Üye
Parmak izi okur gibi çok güzel olur aslında

Edit: Valla çok hoşuma gitti

Sadece iki dakika düşündüm ve en kullanışlı ne olur diye baktım. Sonra aklıma geldi ki o tuş boşta. Bence aşırı kullanışlı olur. Al sana dokunarak uyut. 2 saniye ayarlanırsa dokunmayla kapama arasındaki farkı da anlar. Sadece yapılmak istensin yeter. Ama bunu bir şekilde ms tarafına birisi iletirse @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation hani bir işe yarar belki yaparlar denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

Tepkiler: ogzhnoTr ve suyunsesi
Zaten benim L920 tasarımında en sevdiğim yerlerden biri ortadaki Windows tuşudur. Onun parladığını düşünün. Bildirim geldiğinde yanıp söndüğünü vs. En özel tuşlardan biri o. Logosunun olması da ayrı bir hava katıyor oraya.

Tepkiler: Rock Ve Roll, ceza87 ve emz

beats

Üye

Denemek için şimdi yükledim.Diğeri ile farkı ne acaba?
Cinemagraph beta artık OneDrive'a upload yapacak, önceden memories.nokia.com'a upload ediyordu.

Tepkiler: caner1010

ofulanof

Üye
lumia 930 hücresel bağlantı sorunu yaşayan var mı
bende ara da internet ve telefon aramalarım kesiliyor neden olabilir bilen var mı

ofulanof

Üye
orjinal sim sim aldım
tekrar yeniden mi alsam acaba