İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Umarım 8.15 değil de 8.5 falan olur son hali verilene kadar

Daha niye 8 nen başlıyor anlayamıyorum. Wp8 çıktığında onunda numarası da 7.5 yada 7.9 falan filan değildi. Şimdi ne oluyor da birden Windows 10 aslında Windows 8.15 oluyor? Microsoft kendi içinde Windows 9 diye adlandırsa neyse ama 8 ne alaka.

• Beğen
Tepkiler: EsaSOgLaNN

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Yoksa Microsoft Wp7de yaptığı gibi bize kırpılmış bir sürüm vermesin şimdi? Yani wp7.8 gibi.

• Beğen
Tepkiler: emz
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yenilikler eklendikçe surum numarasının arttığını unutmayalım

gucberk

Üye
2 gün önce lumia 630 aldım. Son üç telefonum android işletim sistemliydi. Android tam anlamıyla fiyasko. Lumia 630 çok başarılı bir cihaz android karşısında çok daha güçlü olması gerekirken android kuyusuna düşmüş fanların asılsız demeçleri sayesinde kullanıcılar windows phone a çekingen yaklaşıyorlar. Şu anki haliyle bile windows phone androidin beş on adım ötesinde.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, emz, wpfurkan ve 1 kişi daha
m542tf

m542tf

Üye

L1520 ???

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
muziğin ritmine uymus newar bunda

emz

emz

Üye
Yalnız kasmış demek az kalır yani. O ne yahu öyle? Bir 1520 için hiç hoş değil. Artık şu sistem hatalarını giderseler hiç fena olmayacak. Yakında bir yenilik, bir hata düzeltmesi vermeleri gerekecek.

luckysleven

luckysleven

Üye
İe bu aralar sapıttı bende ekran titriyor tuşları kilityeyip açınca düzeliyor.

Bendede ie sacmalamaya basladi son 1 haftadir bir yere giriyorum ie tepkisiz kaliyor. Asagi yukari yapamiyorum bir yere giremiyorum. En basta ekrandami sorun var dedim ama degilmis cunku sayfa yenileme ve adres cubugu calisiyor

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bendede ie sacmalamaya basladi son 1 haftadir bir yere giriyorum ie tepkisiz kaliyor. Asagi yukari yapamiyorum bir yere giremiyorum. En basta ekrandami sorun var dedim ama degilmis cunku sayfa yenileme ve adres cubugu calisiyor
+1

Bazen ev ekranına gidip geri tuşuna basarak. İeyi kapatmadan duzelmiyor bile :(

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
YkPkY

YkPkY

Üye

L1520 ???

O an telin şarjda takılımı?
O bendede oluyor hep ama şarja takılıyken.
Dokunmatik algılıyor sağ alt köşeden.ekran geçen yıl değişti,yine aynı.batarya çok ısındığında yapıyor.
Dokunmatik kapasitif olduğundan sıcaklıkla hareketle geçiyor.

m542tf

m542tf

Üye
Şarja takılı değil lakin bir oyunda da aynı şey oldu. Ekran yada sensör arıza yapacak gibime geliyor.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Dokunmatik ayarınızı kısıp yüksekten normale çevirin.

pissed26

pissed26

Üye
arkadaşlar nokia nın android platformu altında n9 ismiyle yeni bir telefon çıkaracağı dedikoduları dolanıyor doğrumu bu haber

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
Arkadaşlar yeni bir Lumia almak istiyorum yalnız şu şebeke yani 3G ile nette gezinirken ısınma yapıyormu diye sormak istedim 1320 kullananlar yorum yazabilirler mi ? Ben L820 ile bu ısınma sorununa alıştım ama alacağım kişi sorun eder o bakımdan sormak istedim fazla mı ısınıyor cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaşlar yeni bir Lumia almak istiyorum yalnız şu şebeke yani 3G ile nette gezinirken ısınma yapıyormu diye sormak istedim 1320 kullananlar yorum yazabilirler mi ? Ben L820 ile bu ısınma sorununa alıştım ama alacağım kişi sorun eder o bakımdan sormak istedim fazla mı ısınıyor cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

1320 de cok zorladigin zaman az bir isinma yapiyor. Bu oyun oynarkende 3g acikken de gecerli son derecede normal bir durum.Ama 925 in isinmasindan sonra 1320deki isinmanin lafi bile olmaz

wpfurkan

wpfurkan

Üye
arkadaşlar nokia nın android platformu altında n9 ismiyle yeni bir telefon çıkaracağı dedikoduları dolanıyor doğrumu bu haber

Çıkarsın çıkarsın sonra tümden batıp gitsin. Amdroide bulaşırsa zaten bir yere gelemez.

MixRadio

MixRadio

Üye
Az önce telefon kilitlendi. Ekrana görüntü gelmiyor. Ama biri arayınca telefon çalıyor. Bataryayı çıkarıp taktım düzeldi. Neden böyle yaptı ki.

Üst Alt