İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
Ben çıkarsın oraya kaydetsin istiyorum nasıl çıkarcak bu ?

Windows Phone için "8 Zip" uygulamasına göz atın yalnız ücretli bu uygulama diğer uygulama ise sadece dosyayı açıyor kaydetmiyor bu ise iş görüyor yalnız ücretli

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bi uygulamayı ücretsiz olarak nasıl yukleriz ?

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
Bi uygulamayı ücretsiz olarak nasıl yukleriz ?

Windows Phone için "myAppFree" uygulamasına göz atın bu uygulamayı cihazınıza yükleyin ücretli olan uygulamar hergun ücretsiz hale geliyor şansınıza RAR dosyası herhangi birisi ücretsiz olursa indirebilirsiniz yada en son önerdiğim uygulamayı yükleyebilirsiniz deneme sürümünü kullanın yalnılmıyorsam 15 gunluk olması lazım

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye

Batarya bu şekilde
Neden ?
Daha iyi gitmesi gerekmez mi oyun oynamadım wifi ile nette dolaştım

Ve mesela androidde senkr. Kapalı olumca mail gelmez. Bunda surekli geliyo onu felan nerden kapatcam

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye

Batarya bu şekilde
Neden ?

Ve mesela androidde senkr. Kapalı olumca mail gelmez. Bunda surekli geliyo onu felan nerden kapatcam

Pil tasarrufundan kullanıma gelin arka planda çalışan birden fazla uygulamaları kapatın face meseenger whatsapp vs vs sürekli kullandığınız uygulamalara izin verin diğerlerini kapatın e posta senkronize olayı ise şöyle yapıyorsunuz her gün kendisi otomatik olarak senkronize ediyor Ayarlar.E Posta-Hesaplar.Microsoft Hesabı'na giriyorsunuz ... İçeriği indirme sıklığı her gün... Eposta indirme aralığı herzaman şeklinde ayarlayıp kaydedin ...

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Pil tasarrufundan kullanıma gelin arka planda çalışan birden fazla uygulamaları kapatın face meseenger whatsapp vs vs sürekli kullandığınız uygulamalara izin verin diğerlerini kapatın e posta senkronize olayı ise şöyle yapıyorsunuz her gün kendisi otomatik olarak senkronize ediyor Ayarlar.E Posta-Hesaplar.Microsoft Hesabı'na giriyorsunuz ... İçeriği indirme sıklığı her gün... Eposta indirme aralığı herzaman şeklinde ayarlayıp kaydedin ...
Tekrar teşekkür ederim daha çok sorum olacak gerektikçe sorarım :) :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Batarya bu şekilde
Neden ?
Cihaz henüz yeni, bir kaç tam şarjdan sonra gerekli ayarları da yaparsan artacaktır. Mail kutusu senkronizasyon, arka plan izinleri ve konum ayarlarını kontrol et.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Cihaz henüz yeni, bir kaç tam şarjdan sonra gerekli ayarları da yaparsan artacaktır. Mail kutusu senkronizasyon, arka plan izinleri ve konum ayarlarını kontrol et.
Cihszı 2. El aldım 6 aylık cihaz sanırım ben çok oynadım gibi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bizde tanımak için sıradayız :zzz: saygılar :sirit:

UpOneTR

UpOneTR

Üye

Ordaki facebook uygulamasına da nadıl fuvar kağıdı eklerim ?

emz

emz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Biz nelere katlanmadıkki yaş itibariyle 6 inç netaş'ın yeşil ekranına tahammül eden biriyim :D

Wp benim için sorun olmaz diğer sistemlerde olduğu gibi :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, ogzhnoTr ve emz
emz

emz

Üye
Biz nelere katlanmadıkki yaş itibariyle 6 inç netaş'ın yeşil ekranına tahammül eden biriyim :D

Wp benim için sorun olmaz diğer sistemlerde olduğu gibi :)

Abi senide en kısa zamanda listeye eklemek isteriz o zaman :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ordaki facebook uygulamasına da nadıl fuvar kağıdı eklerim ?
Facebook Beta'nın transparan Tile desteği vardı sanırım. Yoksa Transparent Tile uygulamasını yükleyip sorunu çözebilirsin.

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sağ üst koşede saatin altında bi saat daha var o ne ?

Invoke

Invoke

Üye
Tarih. :D

• Beğen
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
1520 nın ana ekran görünümü değiştirmek istiyorum ama aklıma gelmiyor nasıl bir şekle sokayım fikri olan var mı ??

Üst Alt