İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Win 8 olan bi arkadaş bana mesaj atsın hilesini anlatacam asphalt 8 yuklu olması lazım ama

uygulama listenizi karşılaştırın derim. Bize de haber verin. Sende olmayıp bende yada bizde olan uygulamaları tek tek silerek deneyebiliriz.
Şimdi pil tasarrufuna etki edebilecek başka bir uygulama? Acaba ne olabilir?

uygulama listenizi karşılaştırın derim. Bize de haber verin. Sende olmayıp bende yada bizde olan uygulamaları tek tek silerek deneyebiliriz.
bulursanız haber edin

Tepkiler: YkPkY

YkPkY

Üye
Dünyanın uygulaması oyunu var,piuuuuvvv :/

4MaGuS

Üye

bence ilk planda ms nin kendi programlarına bakın onedrive mesela olabilir

YkPkY

Üye
Hocam şimdilik benimki sorunsuz çalışıyor Birde yedeği geri yüklemeden deneyin
Ben telefonu aldığımdan beri bir kere bile yedek almamışımdır hep tekrar elle kurarım uygulamaları

Peki aynı uygulamaları aynen geri yükledin mi.ben biçok uygulama sildim reset attım halen çalışmıyor

beats

Üye
Peki aynı uygulamaları aynen geri yükledin mi.ben biçok uygulama sildim reset attım halen çalışmıyor
Boşuna uğraşmayın abi, daha önce yazdığım gibi çokça denedim. Aklıma gelen tüm yükleme metotlarıyla işlemi tamamladım ama nafile uygulama güncellemeleri yaptıktan kısa süre sonra pil tasarrufu çalışmaz hâle geliyor. Bence pil tasarrufuna gelecek güncellemeyle mesele hallolur, bunlar Lumia 920 için elbette. Bir çakışma da varsa sistem ya da Nokia uygulamalarından (ayarlardaki) kaynaklanıyor.

YkPkY

Üye
Akşam bidaha sıfırlayıp bir saat geri yükleme yapmadan kullanayım

skynet

Üye
Evet hocam yükledim Bu arada dikkatimi çekti göz atma ekranında yine tasarruf moduna girdiğinde pil simgesinin üzerinde kalkan simgesi çıkıyor

YkPkY

Üye
Evet hocam yükledim Bu arada dikkatimi çekti göz atma ekranında yine tasarruf moduna girdiğinde pil simgesinin üzerinde kalkan simgesi çıkıyor

Benim glancedr pil resmi yok.şarja takınca çıkıyor sadece

YkPkY

Üye
Allah Allah.ilginç

Tepkiler: skynet

YkPkY

Üye
Demekki pil tasarrufum hiç çalışmıyor

afwerker

Üye
Listeye benide tekrar yazın Lumia 1520 - 920 - 820