beats
Üye
Saatlerde gerekli sensörler var özelliğe göre farklı şekilde barındırıyor sağlık uygulamalarıyla telefondan detaylı inceliyorsun neler yaptığını yani ölçüm yapacak olan telefon değil saat/bileklik; gereken aksesuar ve yazılım/uygulama desteği, bağlantı çoğunlukla bluetooth ile sağlanıyor zaten. Gelmemesi için sebep yok.Merhaba,
Konuya gireyim hemen Galaxy S5'lerde falan gear fıt saatleri falan bizim kullandığımız telefonlara gelebilirmi evet o telefonların farklı sensörleri falan var ama yarıda olsa yazılımsal olarak da destekleniyor neyse 8.1 ile gelebilirmi yani böyle bir destek
O değilde uzun zamandır sansasyonel haberler çıkmıyor yine bir durağanlaştı wp dünyasıPebble diye bir şey duydunuz mu diye cem ama
Bu arada aslında Cortana Cortana olmadan önce adı Alyx olarak seçilmiş. Fakat kullanicilardan gelen yoğun talep üzerine Microsoft ismini değiştirmiş.
Bilemem ama yıl sonunda baya bir ülkede aktiflestirilmiş olur. sansasyonel haber derkenO değilde uzun zamandır sansasyonel haberler çıkmıyor yine bir durağanlaştı wp dünyasıCortana acaba bu taraflara ne zaman gelecek. Peki sene sonuna kadar 40 ülkeye gelecek deniyordu gerçekten bu doğru olacakmı? Siz ne düşünüyorsunuz?
Böyle herkesin yüreğinde kelebekler uçuşturacakBilemem ama yıl sonunda baya bir ülkede aktiflestirilmiş olur. sansasyonel haber derken
Hocam mümkünse kapak için fiyat öğrenebilir miyim?evet arkadaşlar eşim bana yıldönümü hediyesi dt-910+şarj kapağı(820) almışbaya bi sevindirik oldum
bazı arkadaşların dediği gibi kapağı takınca baya bi ağırlaştı telefon, hissettirdi kendisiniama kapağı da aynı renk sarı almış, dolayısıyla normal standart 820 sarı kapağım boşa çıktı. isteyen olursa elindeki farklı bir renk ile takas edebilir ya da uygun bi fiyata bırakabilirim.
Ve bunların icon 930 ve 1520 de olacağını da söyleniyor bunu da bilsin arkadşlar. 820 ve altı modellerde hiç bir şey beklemeyinNokia kamera gurularından Juha Alakarhu ve Eero Salmelin bazı soruları yanıtlamış, Lumia Cyan ve WP8.1 ile ilgili bilgi vermiş.
Lumia Cyan Kamera gelişmeleri:
Pureview artık Microsoft'un geliştirmeye devam edeceklerinden bahsedilmiş.
- Çok daha iyi düşük ışık performansı
- Daha iyi renkler
- Sürekli otomatik odak
- Daha iyi görüntü kalitesi
- Ve hatta RAW (DNG) görüntülerine daha iyi göreceğiz çünkü sensörü akıllı bir yolla kullanıyor.
Ayrıca RAW desteği olan cihazlarda, RAW düzenlemenin de olabileceğini ima etti, denmiş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tüm Lumia cihazlar Cyan güncellemesini alacağına göre temel iyileştirmeler tüm cihazlarda olacak, elbette en son çıkan cihazlar ve üst modeller güncel donanımlarından dolayı daha fazlasını alacak.Ve bunların icon 930 ve 1520 de olacağını da söyleniyor bunu da bilsin arkadşlar. 820 ve altı modellerde hiç bir şey beklemeyin
bende aynı sorunu yaşıyorum, bu gün nokia care ye gittim 10 içinde yapılır dedi, istanbula falan yollanması gerekiyormuş bir toz için, galiba askere gittikten sonra yollatırım benim için şuan pek önemli değil sağlam geri gelir haraldeÖn kamera (920) şu an toz dolu tamamen ve berbat çekiyor normal olarak, tozsuz halini de biliyoruz da neyse
Nokia kamera gurularından Juha Alakarhu ve Eero Salmelin bazı soruları yanıtlamış, Lumia Cyan ve WP8.1 ile ilgili bilgi vermiş.
Lumia Cyan Kamera gelişmeleri:
Pureview artık Microsoft'un geliştirmeye devam edeceklerinden bahsedilmiş.
- Çok daha iyi düşük ışık performansı
- Daha iyi renkler
- Sürekli otomatik odak
- Daha iyi görüntü kalitesi
- Ve hatta RAW (DNG) görüntülerini daha iyi göreceğiz çünkü sensörü akıllı bir yolla kullanıyor.
Ayrıca RAW desteği olan cihazlarda, RAW düzenlemenin de olabileceğini ima etti, denmiş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Facebook beta yeni güncelleme ile büyük değişiklikler yaptı uygulamada. Arayüz değişmiş. Biraz alışılması gerekiyor ama bence biraz daha toparlanmalı bu arayüzü çok ta sevemedim.
Evet, şu anda kullanılan tek ögeye dokunmanın aksine büyük ölçüde hızı arttırmak ve fotoğraflarda hareketli nesneleri yakalamayı daha kolay hale getirecek diye bahsedilmiş.Sürekli otomatik odak derken oto focus herhalde değilmi ? eğer öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?