beats
Üye
Yerel yok çünkü bing Türkiye desteği yok olsa zaten aramada kullanırım, ayrıca bölge Amerika ya da diğer ülkelerde değişik resimler oluyor bazen aynı gün fotoğraflar dahi tutmuyor.arkadaşlar ben bişi merak ettim. ben telefonda bing arkaplanını kullanıyorum. malum hergün değişiyor resimler. bing türkiye sayfasıyla paralel gidiyor. her çeşit resim denk geldi çeşit çeşit ülkeler anlar pozlar hayvanlar vs ama hiç Türkiye'den bir resimle karşılaşmadım? hiç karşılaşan oldu mu?
evet işte her ülkede aynı olmayabiliyor, amerikaya özel resim oluyor bi gün, ama daha türkiyeye özel bi gün/resim görmedim. hadi özeli geçtim, hiç mi Bing için çalışan bi fotoğrafçısı gelip Türkiye'nin güzelliklerinden bi manzara çekmez. ulan van kedisini çek bariYerel yok çünkü bing Türkiye desteği yok olsa zaten aramada kullanırım, ayrıca bölge Amerika ya da diğer ülkelerde değişik resimler oluyor bazen aynı gün fotoğraflar dahi tutmuyor.
Genelde trafoyla mutual yaşamı benimsedikleri için bırak Van Kedisini normalini görürse şükretsin.evet işte her ülkede aynı olmayabiliyor, amerikaya özel resim oluyor bi gün, ama daha türkiyeye özel bi gün/resim görmedim. hadi özeli geçtim, hiç mi Bing için çalışan bi fotoğrafçısı gelip Türkiye'nin güzelliklerinden bi manzara çekmez. ulan van kedisini çek bari
Evet gerçekten iyi olmuşNolmuş bu tapatalka ya ağzım açık kaldı resmen
Windows Phone 8 de ki ilk hali,bayağı eskiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu uygulama üçüncü parti mi ? yoksa daha önceki sürümler mi? hoşuma gitti baya.
Kapatmaları çok zor engellerler en fazla Twitter'da olduğu gibi.Sağlık ve Fitness adımsayar Lumia 630'da aktif:Whatsapp hesapları kapatılıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çırak ile gönderildi
Microsoft forumunda:Whatsappın yokluğuna alıştık galiba kimseden ses çıkmıyor artıksahi ne oldu bu whatsappa
Evet Atatürk Barajı olmuştu geçen sene bir kerearkadaşlar ben bişi merak ettim. ben telefonda bing arkaplanını kullanıyorum. malum hergün değişiyor resimler. bing türkiye sayfasıyla paralel gidiyor. her çeşit resim denk geldi çeşit çeşit ülkeler anlar pozlar hayvanlar vs ama hiç Türkiye'den bir resimle karşılaşmadım? hiç karşılaşan oldu mu?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu uygulama üçüncü parti mi ? yoksa daha önceki sürümler mi? hoşuma gitti baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?