İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
arkadaşlar ben bişi merak ettim. ben telefonda bing arkaplanını kullanıyorum. malum hergün değişiyor resimler. bing türkiye sayfasıyla paralel gidiyor. her çeşit resim denk geldi çeşit çeşit ülkeler anlar pozlar hayvanlar vs ama hiç Türkiye'den bir resimle karşılaşmadım? hiç karşılaşan oldu mu?
Yerel yok çünkü bing Türkiye desteği yok olsa zaten aramada kullanırım, ayrıca bölge Amerika ya da diğer ülkelerde değişik resimler oluyor bazen aynı gün fotoğraflar dahi tutmuyor.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Yerel yok çünkü bing Türkiye desteği yok olsa zaten aramada kullanırım, ayrıca bölge Amerika ya da diğer ülkelerde değişik resimler oluyor bazen aynı gün fotoğraflar dahi tutmuyor.
evet işte her ülkede aynı olmayabiliyor, amerikaya özel resim oluyor bi gün, ama daha türkiyeye özel bi gün/resim görmedim. hadi özeli geçtim, hiç mi Bing için çalışan bi fotoğrafçısı gelip Türkiye'nin güzelliklerinden bi manzara çekmez. ulan van kedisini çek bari :D

beats

beats

Üye
evet işte her ülkede aynı olmayabiliyor, amerikaya özel resim oluyor bi gün, ama daha türkiyeye özel bi gün/resim görmedim. hadi özeli geçtim, hiç mi Bing için çalışan bi fotoğrafçısı gelip Türkiye'nin güzelliklerinden bi manzara çekmez. ulan van kedisini çek bari :D
Genelde trafoyla mutual yaşamı benimsedikleri için bırak Van Kedisini normalini görürse şükretsin. :) Bizim memleketin görüntüsü yoksa ya da yayınlanmıyorsa eşek ve hoşaf ilişkisini benimsiyor Bing fotoğrafçıları demektir.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
beats

beats

Üye
Sağda Lumia 530 , Lumia 630'a daha çok benziyor. 4.3" ekran denmiş.

Son düzenleme:
Bay H

Bay H

Üye
FoneArena, Z2 ile Lumia 1520' nin video çekimini karşılaştırmış.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher ve skynet
hookword

hookword

Üye

bu uygulama üçüncü parti mi ? yoksa daha önceki sürümler mi? hoşuma gitti baya.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba
Bay H

Bay H

Üye

Windows Phone 8 de ki ilk hali,bayağı eski

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yanlış hatırlamıyorsam ilk sürümlerinden. Windows Phone ekosistemine çok uygun bir arayüzü vardı ama bir çok kullanıcı alışamadığı için android/ios'taki gibi niye değil öyle olsun diye diye microsoftu da o arayüze itti maalesef.

hookword

hookword

Üye
teşekkür ederim. çok güzelmiş şekli falan, yazık olmuş.

YkPkY

YkPkY

Üye
Whatsapp hesapları kapatılıyor

Çırak ile gönderildi

beats

beats

Üye
Whatsapp hesapları kapatılıyor

Çırak ile gönderildi
Kapatmaları çok zor engellerler en fazla Twitter'da olduğu gibi.Sağlık ve Fitness adımsayar Lumia 630'da aktif:

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Whatsappın yokluğuna alıştık galiba kimseden ses çıkmıyor artık :D sahi ne oldu bu whatsappa :D

beats

beats

Üye
Whatsappın yokluğuna alıştık galiba kimseden ses çıkmıyor artık :D sahi ne oldu bu whatsappa :D
Microsoft forumunda:
Folks,

We’re listening, and understand you are eager to have Whatsapp returned to the Store. At this time, I don't have a specific timeline to share beyond the following statement from Microsoft:

“WhatsApp chose to unpublish their app from the Windows Phone Store after discovering an issue with how notifications are being handled on Windows Phone 8, Update 3. We are working closely with WhatsApp to resolve the issue quickly. Thank you for your patience and sorry for the inconvenience”.

We know it is taking longer than expected to find a solution and make WhatsApp available again. However, quality is a top priority for Microsoft and WhatsApp and we want to get it right. Rest assured, we understand your concerns and are working together with urgency on a resolution.

Thank you,

Eli A.
Şeklinde, Whatsappla beraber çalışıyorlarmış çözüm için özür falan dilenmiş vs.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Anlaşılan daha bayağı bi bekleyeceğiz whatsappı :(

PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar ben bişi merak ettim. ben telefonda bing arkaplanını kullanıyorum. malum hergün değişiyor resimler. bing türkiye sayfasıyla paralel gidiyor. her çeşit resim denk geldi çeşit çeşit ülkeler anlar pozlar hayvanlar vs ama hiç Türkiye'den bir resimle karşılaşmadım? hiç karşılaşan oldu mu?
Evet Atatürk Barajı olmuştu geçen sene bir kere :)

cemil baba

cemil baba

Üye

Gayet güzelmiş aslında. Ben de android ve iOS'ta kullanılan arayüzü sevmiyorum.

POS makinasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: hookword
Bay H

Bay H

Üye
Microsoft'a ait akıllı saat hakkında ilk bilgiler geliyor. Akıllı saatin IOS,Android ve elbette Windows Phone işletim sistemlerine destek vereceği ve tahmin edebileceğiniz gibi üzerinde barındırdığı sensörler ile kalp atış hızını ölçebilecek. Saatin pil dayanım süresi için ise 2 günlük bir zaman belirtilmiş ve bu zaman içerisinde cihazı hiç şarja takmak durumunda kalmayacaksınız. Şuanda piyasada bulunan birçok akıllı saati göz önünde bulundurduğumuzda bu süre oldukça iddialı duruyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher
dawid

dawid

Üye
arkadaşlar merhaba musıc sense uygulamasını güncelleyemedim hata veriyor kullanan yada yardımcı olmak isteyen olursa bi deneyebilirmi marketten saygımla

olcer37

olcer37

Üye
Kablosuz şarz l820 içinmi kapak almak lazım l920 içindemi kapak alıcaz kapaksız oluyormu.teşekkürler

Üst Alt