İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Kablosuz şarz l820 içinmi kapak almak lazım l920 içindemi kapak alıcaz kapaksız oluyormu.teşekkürler
kablosuz şarj özelliği 920 içinde mevcut, ancak 820 için kapak almak lazım. beni düşündüren de o, almayı düşünüyorum ama hem şarj plakası hem kapak ikisi birazcık masraflı oluyor.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Kablosuz şarz l820 içinmi kapak almak lazım l920 içindemi kapak alıcaz kapaksız oluyormu.teşekkürler
L920 için kapak alınmasına gerek yok. L920 kendi içerisinde kablosuz şarj özelliği barındırıyor. L820 için ise ayrıca kablosuz şarj destekleyen kapak satın alınması gerekiyor.

olcer37

olcer37

Üye
Tşkler arkadaşlar çok yardımcı oldu İNŞALLAH bende alıcam L920

beats

beats

Üye
Microsoft Mobile Oy'u fark edenler...

skynet

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: beats
osmanmert94

osmanmert94

Üye
WhatsApp gel artık gel.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Telefonu sıfırlamamak için kendimi zor tutuyorum gel artık whatsapp

blackcemre

Üye
telefonumu teleservice ye wp 8.1 dev. preview ile gönderdim garanti dışı olur mu?

dakamon

dakamon

Üye
İlginç çok fazla zaman geçti whatsapp gelmedi.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

blackcemre

Üye
Cewvapverecek olan yok mu?illa konu açayımki herkes cevap versin.Hİçbir kimse bakmıyor su soruma yetkili var mı?telefonumu teleservice ye wp 8.1 dev. preview ile gönderdim garanti dışı olur mu?

beats

beats

Üye
Cewvapverecek olan yok mu?illa konu açayımki herkes cevap versin.Hİçbir kimse bakmıyor su soruma yetkili var mı?telefonumu teleservice ye wp 8.1 dev. preview ile gönderdim garanti dışı olur mu?
Her ihtimale karşı 8.0 ı yüklemende fayda var, 8.1 ile gönderenlerin cihazı garanti dışı olmadı şuana kadar dikkate almıyorlar sanırım.

beats

beats

Üye
Lumia 1020'yi T3 yılın kamera ve telefonu olarak oylamasına katılabilirsiniz ve diğer kategorileri de.

Ercument33

Üye
Whatsapp panelini biliyorsunuz klavyenin altında soldan sağa "gönder-ekle-ifadeler" anlamına gelen yuvarlaklar var en üstte de karşıda ki kişinin ismi var. Bir beyaz sayfanın resmini çekin amaç ekran beyaz olsun ve fotoğrafı açın gözünüzü ekranın üst ve alt kısımlarına yaklaştırın, orada şeffaf bir şekilde whatsapp sembollerinin ve kişinin isminin yazdığını göreceksiniz (lumia 820)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
Rainesto

Rainesto

Üye
anlamadım daha açık anlatabilir misiniz

Ercument33

Üye
anlamadım daha açık anlatabilir misiniz

Beyaz boş bir sayfanın fotoğrafını çek daha sonra fotoğrafı aç ekranın alt orta kısmına gözlerini yaklaştır orada whatsapp yuvarlaklarını göreceksin

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

burakcan42

Üye
whatsappı çok kullandım için ekranda izi kalmış. bu bir problem. zamanla atabilir. genelde sol üstteki bağlantı göstergeleri görünür ama..

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Whatsappta birine gonderdikten sonra açıyorsan arka planı hafif şeffaf kodladıkları için olabilir. Yada yok galeriden açıp diyorsan olmaz oyle bişey halüsinasyon goruyorsundur.

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris

Üst Alt