İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye

abi telefon al diye 500 vermisti dedm işte ustunu babam verdi 900 lira falan 1400 e mal ettim telefonu hersey kılıf falan2 hafta sonra dedmlere gidince dedm nekadar dedi bende duz hesap 1500 dedim oda 500 vermistim zaten al 1000 daha veriyim telefon benim hediyem olsun sana dedi vermese mutlu mesut gidiyordum nexus 5 le verince icime oturdu keske 1520 yada 5s alsaydım diye parayı once verse alma sansım vardı ama parayı ben aldıktan sonra verdigi icin alamadım :(

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hastasıyız DEDEEEEEE :zong:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
abi telefon al diye 500 vermisti dedm işte ustunu babam verdi 900 lira falan 1400 e mal ettim telefonu hersey kılıf falan2 hafta sonra dedmlere gidince dedm nekadar dedi bende duz hesap 1500 dedim oda 500 vermistim zaten al 1000 daha veriyim telefon benim hediyem olsun sana dedi vermese mutlu mesut gidiyordum nexus 5 le verince icime oturdu keske 1520 yada 5s alsaydım diye parayı once verse alma sansım vardı ama parayı ben aldıktan sonra verdigi icin alamadım :(

Nexus u geri ver 5s al bence :d

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

avast

avast

Üye
Nexus u geri ver 5s al bence :d

nası geri veriyim abi :D 1 ay ı gecti kullanıyorum :D memnunum aslında telefon güzel ama işte insan oglu gozu doymuyo yeni seyler arıyo :Dbu telefon bile bana buyuk geldi 1320 ye de baktım cok arastırdım vatanda babam almadı bu cok buyuk diye nexus 5 aldı :D iphone buyumesin 2 sene sonra iphone 7 alayım :D buyurse almam :D aslında aklımda seyde var hani nexusu kullanıyım gayet memnunum telefondan yanina bi ipod falan mı alsam yada muzik calar ilarak ufak bi lumia varsa ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
nası geri veriyim abi :D 1 ay ı gecti kullanıyorum :D memnunum aslında telefon güzel ama işte insan oglu gozu doymuyo yeni seyler arıyo :Dbu telefon bile bana buyuk geldi 1320 ye de baktım cok arastırdım vatanda babam almadı bu cok buyuk diye nexus 5 aldı :D iphone buyumesin 2 sene sonra iphone 7 alayım :D buyurse almam :D aslında aklımda seyde var hani nexusu kullanıyım gayet memnunum telefondan yanina bi ipod falan mı alsam yada muzik calar ilarak ufak bi lumia varsa ?

İpod alacaksan touch ın en son neslini öneririm. Hem incelik hemde kamera filan çok iyi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ya anlaşıldı sen illa bi lumia denemek istiyorsun :) oyunları lumiaya yüklemeyeceksen, kamerasını kullanmayacaksan 512ramli lumia520 ya da oyun yüklerim dersen 1gb ramli lumia525 sana uygun. bu ikisi de giriş seviyesi ve en ucuz lumia modelleri. maksat windows phone platformuna alışmak :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Windows Phone için "MovieJax" uygulamasına göz atın

BETA/PREVIEW SÜRÜMÜ
Windows Phone için "MoliPlayer Pro" uygulamasına göz atın

Gelecekten gönderildi.
abi uygulamayı ücretsiz gösteriyor ama telefondan girince maalesef bu uygulamayı indirmenize izin vermiyor diyor

dakamon

dakamon

Üye
Nawzill twitter da Microsoftun kendi dosya yöneticisi uygulamasına ait olduğunu düşündüğü bir fotoğraf paylaştı

...decode...

...decode...

Üye
Nawzill twitter da Microsoftun kendi dosya yöneticisi uygulamasına ait olduğunu düşündüğü bir fotoğraf paylaştı
daha doğrusu siz tahmin edin demeye getirdi :) bence Microsoft'un çıkarmayı düşündüğü dosya yöneticisiyle pek alakası yok gibi ya, Joe Belfiore'nin reddit sırasında paylaştığı görsellerden biraz farklı gibi duruyor.

dakamon

dakamon

Üye
daha doğrusu siz tahmin edin demeye getirdi :) bence Microsoft'un çıkarmayı düşündüğü dosya yöneticisiyle pek alakası yok gibi ya, Joe Belfiore'nin reddit sırasında paylaştığı görsellerden biraz farklı gibi duruyor.
Biraz one drive a benzeyeceğini düşünüyorum ben. Bu biraz benziyor ama işte nawzill i tanıyoruz bi bildiği vardır belki. :)

beats

beats

Üye
:)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve DarkredBlue61
alasulumurat

alasulumurat

Üye
artık güncelleme gelmese de olur. Facebook a paylaşım yaptığın da en başa dönme olayını halletmişler ya o bana yeter :)

serinaga

serinaga

Üye
artık güncelleme gelmese de olur. Facebook a paylaşım yaptığın da en başa dönme olayını halletmişler ya o bana yeter :)

Eh işte yavaş yavaş adam oluyor ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

serinaga

serinaga

Üye
BETA/PREVIEW SÜRÜMÜ
Windows Phone için "MoliPlayer Pro" uygulamasına göz atın

Gelecekten gönderildi.

Üstadım Moliplayer'i nasıl yükleyebiliriz, yetkiniz yok diyor ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

mzcoools

Üye
Bilgisayarı kontrol ettiğimiz gibi telefonu kontrol etme programı var mı ip adresine göre

Lumia 520 ile gönderildi.

beats

beats

Üye
Bilgisayarı kontrol ettiğimiz gibi telefonu kontrol etme programı var mı ip adresine göre

USB kablo ile kontrol edilebiliyor, cihazda WP8.1 yüklü olması gerekli.
Program:

mzcoools

Üye
USB kablo ile kontrol edilebiliyor, cihazda WP8.1 yüklü olması gerekli.
Program:

Teşekkürler

mzcoools

Üye
İnstagramda Puzzle tarzı resim paylaşma uygulaması var mı bildiğiniz

Üst Alt