İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Gelsin artık bi zahmet inşallah eski sürümü koymazlar güncel olarak gelmeli

-MuzaffeR-

Üye
bekliyoruz bakalım whatsapp ı...

ademoz05

ademoz05

Üye
Yarım saattir çıldırıyorum. Az daha delirecektim.
Whatsappı güncelledim yanlışlıkla onun ayarlarından Narrator'u açmışım bi turlu kapatamadım etmediğim küfür kalmadı bu saatte

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Kabul ediyorum, WP’yi ilk tercih ettiğimiz zamanlar fıtık olduk. Verem olduk. Meme kanseri olan erkek arkadaşlarımız bile oldu, o derece. Çoğumuz ipleri kaloriferlere bağladıktan sonra tavandaki kancadan geçirerek odanın ortasına sandalye koyup boğazına doladı. Tam sandalyeye tekmeyi atacakken yakınlarımız son anda yetişip kurtardı.(Evde yalnız olup kurtulamamış olan merhumlarımızın toprağı bol olsun.):D :D
Android ve iOS kullanıcıları tarafından aşağılandık, hor görüldük. Bizi ellerinde stres topu gibi oynadılar adeta.
Ağladık, zırladık. Lumia’larımızı 2 kilo domates fiyatına sattık.

Ama bu mücadelenin sonunda artık hak ettiğimiz yerdeyiz LUMIATÖRLER!
Zaman ilerledikçe en prestijli uygulamalar WP işletim sistemleri için yazılmaya başlandı. Arayüz olarak Android’e 5, iOS’a 3 bastık. Artık ağlama sırası onlarda! Artık kalorifer demirine ip bağlama sırası onlarda!
Meme kanseri olan kardeşlerimizin öcünü alacağız! Bizi zıplayan top gibi oynadıkları zamanların intikamını, duvardan sekip apış aralarına çarparak alacağız.(Daha önceden fıtık olmuş arkadaşlar rahatlarını bozmasınlar, dinlensinler biraz.)
Android telefonlarını, iPhone’larını JavSu fiyatına sattıracağız!

Artık gülme sırası bizdedir! :rock:

(Cyan güncellemesi gelince bu mesajı dağıtın. Şimdiden dağıtıp rezil olmayalım elaleme.)
:D :D

• Beğen
Tepkiler: burakcan42, suyunsesi ve yunus-emre-6606
fk555897

fk555897

Üye
Kabul ediyorum, WP’yi ilk tercih ettiğimiz zamanlar fıtık olduk. Verem olduk. Meme kanseri olan erkek arkadaşlarımız bile oldu, o derece. Çoğumuz ipleri kaloriferlere bağladıktan sonra tavandaki kancadan geçirerek odanın ortasına sandalye koyup boğazına doladı. Tam sandalyeye tekmeyi atacakken yakınlarımız son anda yetişip kurtardı.(Evde yalnız olup kurtulamamış olan merhumlarımızın toprağı bol olsun.)
Android ve iOS kullanıcıları tarafından aşağılandık, hor görüldük. Bizi ellerinde stres topu gibi oynadılar adeta.
Ağladık, zırladık. Lumia’larımızı 2 kilo domates fiyatına sattık.

Ama bu mücadelenin sonunda artık hak ettiğimiz yerdeyiz LUMIATÖRLER!
Zaman ilerledikçe en prestijli uygulamalar WP işletim sistemleri için yazılmaya başlandı. Arayüz olarak Android’e 5, iOS’a 3 bastık. Artık ağlama sırası onlarda! Artık kalorifer demirine ip bağlama sırası onlarda!
Meme kanseri olan kardeşlerimizin öcünü alacağız! Bizi zıplayan top gibi oynadıkları zamanların intikamını, duvardan sekip apış aralarına çarparak alacağız.(Daha önceden fıtık olmuş arkadaşlar rahatlarını bozmasınlar, dinlensinler biraz.)
Android telefonlarını, iPhone’larını JavSu fiyatına sattıracağız!

Artık gülme sırası bizdedir!

(Cyan güncellemesi gelince bu mesajı dağıtın. Şimdiden dağıtıp rezil olmayalım elaleme.)

Telefon işini bir savaşa benzetmesen olmaz mı? Ben de WP8'i seviyorum ama gelip de diğer işletim sistemlerine laf söylemiyorum.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Telefon işini bir savaşa benzetmesen olmaz mı? Ben de WP8'i seviyorum ama gelip de diğer işletim sistemlerine laf söylemiyorum.

Ya kardeşim bi kerede benden yana olup beni aşagılamasan olmazmı :(

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar glance ayarlardan kaldırıldı mı? Bulamıyorum da .

Dumanla gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Göz Atma olarak geçiyor, eğer sıfırladıysan silinmiş olabilir.

Göz atma diye Bi ayar da yok artık. 8.1 in son güncellemesi sonrası mı kalktı acaba?

Dumanla gönderildi.

beats

beats

Üye
Göz atma diye Bi ayar da yok artık. 8.1 in son güncellemesi sonrası mı kalktı acaba?

Dumanla gönderildi.
Ben birkaç gün önce WP8.0'a dönüp tekrar WP8.1 önizlemeyi yükledim. Sonrasında sıfırladım ayarlara baktım göz atma, nokia hesabı, kapasite kontrolü yoktu sanırım sıfırlamayla silindi ilk kez oldu bu. Güncellemeyi kontrol et ya da vereyim:

Zaten yükle seçeneği çıkarsa silinmiştir güncellemeden sonra.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben birkaç gün önce WP8.0'a dönüp tekrar WP8.1 önizlemeyi yükledim. Sonrasında sıfırladım ayarlara baktım göz atma, nokia hesabı, kapasite kontrolü yoktu sanırım sıfırlamayla silindi ilk kez oldu bu. Güncellemeyi kontrol et ya da vereyim:

Zaten yükle seçeneği çıkarsa silinmiştir güncellemeden sonra.

Tşkrler. Demekki sistemsel güncellemeler otomatik yüklenmiyor. 8.1 de olsa kontrol etmek lazım.

Dumanla gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar bir şey keşfettim, Nokia MixRadio ekolayzır ayarlarda yaptığınız değişimi Microsoft un müzik çaları aynen kullanıyor.

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
beats

beats

Üye
Arkadaşlar bir şey keşfettim, Nokia MixRadio ekolayzır ayarlarda yaptığınız değişimi Microsoft un müzik çaları aynen kullanıyor.

Dumanla gönderildi.
MixRadio'daki Ses Ayarı, Ayarlardaki Ses'in kısa yolu da ondan. :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
:P :D ama aynı ayarlara müziğim den kısayol var mı?

Dumanla gönderildi.

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
sevgili 1520 kullanıcılarına bi sorum olacak;

1520'nin ne film izleme, ne oyun oynama ne de müzik dinleme performansını merak ediyorum. merak ettiğim çok basit ve tek bişey var: sabah 9'dan gece 12'ye kadar mesajlaşmak bataryasından % kaç eksiltir? (mesajlaşmadan kasıt; SMS ) :sos

Son düzenleme:
Akhtoher

Akhtoher

Üye
sevgili 1520 kullanıcılarına bi sorum olacak;

1520'nin ne film izleme, ne oyun oynama ne de müzik dinleme performansını merak ediyorum. merak ettiğim çok basit ve tek bişey var: sabah 9'dan gece 12'ye kadar mesajlaşmak bataryasından % kaç eksiltir? (mesajlaşmadan kasıt; SMS ) :sos
9'dan 12'ye kadar SMS atmaktan başka bir şey yapmazsanız ki bu durumda internet'i falan da kapalı olarak kabul ediyorum götüreceği en fazla %12 falan olur.

beats

beats

Üye
Lumia 638:

Çin'de ön satışa çıkan Lumia 638 1 GB RAM ve 4G farkı ile, Lumia 630 ve Lumia 63X kodlu kardeşlerinden ayrılıyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
9'dan 12'ye kadar SMS atmaktan başka bir şey yapmazsanız ki bu durumda internet'i falan da kapalı olarak kabul ediyorum götüreceği en fazla %12 falan olur.
o zaman iyiymiş :sirit:
925 ile sadece mesajlaşarak şarjını %80-85 harcıyorum. sadece mesajlaşarak şarjının bu kadar düşmesi sinir katsayımı yükseltmeye başladı. millet oyun oynar, internete girer, whatsappda yüzlerce kişiyle mesajlaşır ve gün sonunda şarja takar, ben sadece sms ile mesajlaşarak gün sonunda şarja takmak zorunda kalıyorum :angry:

benim ilacım olan 1520 gibi görünüyo ama bakıcaz. 930'un da batarya performansını görmeden karar vermeyelim :naughty:

dakamon

dakamon

Üye
Bence şimdiden Windows phone 8.1 eksiklikler anketi yapalım asıl sürüm geldikten sonra da elle tutulur bir liste olmuş olur gerekli yerlere iletiriz hemen. Çünkü gözüme çarpan bazı özellikler var gelmesi gereken.

Üst Alt