Telefon işini bir savaşa benzetmesen olmaz mı? Ben de WP8'i seviyorum ama gelip de diğer işletim sistemlerine laf söylemiyorum.Kabul ediyorum, WP’yi ilk tercih ettiğimiz zamanlar fıtık olduk. Verem olduk. Meme kanseri olan erkek arkadaşlarımız bile oldu, o derece. Çoğumuz ipleri kaloriferlere bağladıktan sonra tavandaki kancadan geçirerek odanın ortasına sandalye koyup boğazına doladı. Tam sandalyeye tekmeyi atacakken yakınlarımız son anda yetişip kurtardı.(Evde yalnız olup kurtulamamış olan merhumlarımızın toprağı bol olsun.)
Android ve iOS kullanıcıları tarafından aşağılandık, hor görüldük. Bizi ellerinde stres topu gibi oynadılar adeta.
Ağladık, zırladık. Lumia’larımızı 2 kilo domates fiyatına sattık.
Ama bu mücadelenin sonunda artık hak ettiğimiz yerdeyiz LUMIATÖRLER!
Zaman ilerledikçe en prestijli uygulamalar WP işletim sistemleri için yazılmaya başlandı. Arayüz olarak Android’e 5, iOS’a 3 bastık. Artık ağlama sırası onlarda! Artık kalorifer demirine ip bağlama sırası onlarda!
Meme kanseri olan kardeşlerimizin öcünü alacağız! Bizi zıplayan top gibi oynadıkları zamanların intikamını, duvardan sekip apış aralarına çarparak alacağız.(Daha önceden fıtık olmuş arkadaşlar rahatlarını bozmasınlar, dinlensinler biraz.)
Android telefonlarını, iPhone’larını JavSu fiyatına sattıracağız!
Artık gülme sırası bizdedir!
(Cyan güncellemesi gelince bu mesajı dağıtın. Şimdiden dağıtıp rezil olmayalım elaleme.)
Telefon işini bir savaşa benzetmesen olmaz mı? Ben de WP8'i seviyorum ama gelip de diğer işletim sistemlerine laf söylemiyorum.

Göz Atma olarak geçiyor, eğer sıfırladıysan silinmiş olabilir.Arkadaşlar glance ayarlardan kaldırıldı mı? Bulamıyorum da .
Dumanla gönderildi.
Göz Atma olarak geçiyor, eğer sıfırladıysan silinmiş olabilir.
Ben birkaç gün önce WP8.0'a dönüp tekrar WP8.1 önizlemeyi yükledim. Sonrasında sıfırladım ayarlara baktım göz atma, nokia hesabı, kapasite kontrolü yoktu sanırım sıfırlamayla silindi ilk kez oldu bu. Güncellemeyi kontrol et ya da vereyim:Göz atma diye Bi ayar da yok artık. 8.1 in son güncellemesi sonrası mı kalktı acaba?
Dumanla gönderildi.
Ben birkaç gün önce WP8.0'a dönüp tekrar WP8.1 önizlemeyi yükledim. Sonrasında sıfırladım ayarlara baktım göz atma, nokia hesabı, kapasite kontrolü yoktu sanırım sıfırlamayla silindi ilk kez oldu bu. Güncellemeyi kontrol et ya da vereyim:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zaten yükle seçeneği çıkarsa silinmiştir güncellemeden sonra.
MixRadio'daki Ses Ayarı, Ayarlardaki Ses'in kısa yolu da ondan.Arkadaşlar bir şey keşfettim, Nokia MixRadio ekolayzır ayarlarda yaptığınız değişimi Microsoft un müzik çaları aynen kullanıyor.
Dumanla gönderildi.

Bu mu ?:Pama aynı ayarlara müziğim den kısayol var mı?
Dumanla gönderildi.
9'dan 12'ye kadar SMS atmaktan başka bir şey yapmazsanız ki bu durumda internet'i falan da kapalı olarak kabul ediyorum götüreceği en fazla %12 falan olur.sevgili 1520 kullanıcılarına bi sorum olacak;
1520'nin ne film izleme, ne oyun oynama ne de müzik dinleme performansını merak ediyorum. merak ettiğim çok basit ve tek bişey var: sabah 9'dan gece 12'ye kadar mesajlaşmak bataryasından % kaç eksiltir? (mesajlaşmadan kasıt; SMS )![]()
o zaman iyiymiş9'dan 12'ye kadar SMS atmaktan başka bir şey yapmazsanız ki bu durumda internet'i falan da kapalı olarak kabul ediyorum götüreceği en fazla %12 falan olur.