İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Heleşükür haritalar güncellemesi birkaç adım daha attı. Uydu haritası da güncellenmiş, daha yeni uydu görüntüleri konulmuş.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, OttomaN TigeR ve ceza87

ErenMSC

Üye
Teli sattım,FP2 ye geçtim :dance: Cfw modlar süper :ehe

YkPkY

YkPkY

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

çok karizma duruyor

qweratomic

qweratomic

Üye
Maxicepden sesimi duy Microsoft lütfen retrica uygulamasını wp ye getir artık haberi olan var mı gelecek mi

evensan

Üye
Goruldu -microsoft ahahahha

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
jdmsaint

jdmsaint

Üye
;)

PureFood

PureFood

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

çok karizma duruyor

Bu turuncuyu daha önce 625'te kullanmışlardı. Onda bu kadar iyi durmuyordu ama 930'a çok yakışmış.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
beyler yeni reklamamımız goren varmı :))))

• Beğen
Tepkiler: cemil baba ve YkPkY
K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Benide Ekleyebilirsin Bir Lumia 720 Black Kullacısı Olarak :) 1 Hafta Oldu Yeni Aldım Memnunum Fakat Uygulama Boyutu Yüksek Olanlarda Wi-Fi Zorlaması Uyuz Ediyor Beni :D

beats

beats

Üye
WP8.1 ön izleme yüklü bir Lumia 1520 kullanıcısı html5test.com dan kaç puan aldığını yazabilir mi ? Akıllı veri tasarrufu kapalı, ileri düzey ayarlardan gezinme geçmişi, smartscreen, do not track kutucukları işaretsiz bırakıp deneyin.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
WP8.1 ön izleme yüklü bir Lumia 1520 kullanıcısı html5test.com dan kaç puan aldığını yazabilir mi ? Akıllı veri tasarrufu kapalı, ileri düzey ayarlardan gezinme geçmişi, smartscreen, do not track kutucukları işaretsiz bırakıp deneyin.
368 .

Bay H

Bay H

Üye
Microsoft'un akıllı saat patenti detaylanmaya devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dakamon

dakamon

Üye
1520 si olan birde sunspider testi yapabilir mi?

Tost Makinası ile gönderildi.

skynet

Üye

Hocam ben 620'de söylediğin seçeneklerdeki tikleri kaldırdığımda 368 eski haline çevirdiğimde de 372 çıktı :)

Üst Alt