Gorilla Glasstan dolayı olabilir mi ?Birşey merak ediyoırum : neden lumiaların ve diğer wp cihazların önleri hep siayh oluyor? Arkaları farklı renk oluyor hep nedenfull beyaz olmuyor ki ?
@papakudioflu @bulutsuzgece
Hayırlı olsun bende 2 hafta önce 520 den 925 e terfi ettim rahatladımLumia 520den 920ye terfi ettim![]()

WP daha güzel artıkHayırlı olsun bende 2 hafta önce 520 den 925 e terfi ettim rahatladım![]()

157 ölü 75 yaralı var diyorlar. Yerin metrelerce altında ekmek parası için sıkışıp kalmak. Ölenlere Allahtan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum.Belki yeri değil ama arkadaşlar böyle bir durumda bu konuda bir şeyler yazmalıyız şurada birbirimizi tanıyan arkadaşlar olarak.
Soma da Yaşamını yitiren işçilerimize Allahtan rahmet diliyorum. Ülke büyük yas halinde. Başımız sağolsun.![]()
ÇOK PARA İSTEMİŞİN.5OO liraya zor satılıyor.ben denemiştim ihtiyaçtan,sonra vazgeçmiştim.kullanırım dahaiyiarkadaşlar merhaba 1 aylık lumia 920 satıyorum. ilgilenen olursa
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fiyatta bir miktar pazarlık vardır. özelden ya da sahibinde aracılığı ile iletişim kurulabilir.
arkadaşlar merhaba 1 aylık lumia 920 satıyorum. ilgilenen olursa
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fiyatta bir miktar pazarlık vardır. özelden ya da sahibinde aracılığı ile iletişim kurulabilir.