İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Dedıklerım rahatla tıcı şeyler herkes yapabilir (~.^)*♡*

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Serhan

Serhan

Üye
Birşey merak ediyoırum : neden lumiaların ve diğer wp cihazların önleri hep siayh oluyor? Arkaları farklı renk oluyor hep nedenfull beyaz olmuyor ki ?
@papakudioflu @bulutsuzgece

beats

beats

Üye
Birşey merak ediyoırum : neden lumiaların ve diğer wp cihazların önleri hep siayh oluyor? Arkaları farklı renk oluyor hep nedenfull beyaz olmuyor ki ?
@papakudioflu @bulutsuzgece
Gorilla Glasstan dolayı olabilir mi ?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 520den 920ye terfi ettim :dance:

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Bay H

Bay H

Üye
Nokia Kamera, Nokia Kamera Beta'ya karşı.

Nokia Kamera

Nokia Kamera Beta

Nokia Kamera

Nokia Kamera Beta

Nokia Kamera

Nokia Kamera Beta

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Yahu benim 920 çok kotu resim çekiyor. Artık utanıyorum resim çekmeye. Resmi çekmeden önce goruntu güzel ama sonra sarı bılanık bir hale donuyor. Okadar uğraştım ama aynı. Yokmu çaresi

dakamon

dakamon

Üye
Belki yeri değil ama arkadaşlar böyle bir durumda bu konuda bir şeyler yazmalıyız şurada birbirimizi tanıyan arkadaşlar olarak.
Soma da Yaşamını yitiren işçilerimize Allahtan rahmet diliyorum. Ülke büyük yas halinde. Başımız sağolsun. :(

• Beğen
Tepkiler: PureFood, cemil baba, emz ve 3 diğerleri
Bay H

Bay H

Üye
Belki yeri değil ama arkadaşlar böyle bir durumda bu konuda bir şeyler yazmalıyız şurada birbirimizi tanıyan arkadaşlar olarak.
Soma da Yaşamını yitiren işçilerimize Allahtan rahmet diliyorum. Ülke büyük yas halinde. Başımız sağolsun. :(
157 ölü 75 yaralı var diyorlar. Yerin metrelerce altında ekmek parası için sıkışıp kalmak. Ölenlere Allahtan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum.

beats

beats

Üye
facebook.com/?_rdr#!/ersan.gulen.50?fref=nf&ref=bookmark
Arkadaş son gönderisinde durumu anlatmış.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bnm 920 kamerasıda bazen bulanık çekıor gerçektende tuhaf

YkPkY

YkPkY

Üye
Videolar güncellemeden sonra çalışmaya başladı.yükledikden sonra restart atın tele

Çırak ile gönderildi

emz

emz

Üye
Moliplayer ile altyazı nasıl oynatılıyor? Elimde video ve alt yazı aynı isimde aynı klasörün içimde duruyorlar. Videoyu açıyorum ama bana altyazısız diyor menüde. Ayarlarda açık ama.

Telgrafla gönderildi.

sinilker

Üye
arkadaşlar merhaba 1 aylık lumia 920 satıyorum. ilgilenen olursa

fiyatta bir miktar pazarlık vardır. özelden ya da sahibinde aracılığı ile iletişim kurulabilir.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
batarya içerikli güncelleme geldi bilginize

YkPkY

YkPkY

Üye

fiyatta bir miktar pazarlık vardır. özelden ya da sahibinde aracılığı ile iletişim kurulabilir.
ÇOK PARA İSTEMİŞİN.5OO liraya zor satılıyor.ben denemiştim ihtiyaçtan,sonra vazgeçmiştim.kullanırım dahaiyi

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Beyler 8.1 güncelleme aldı yapışın pil ve hata duzeltmeleri için

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

900 çok uçuk kardeşim ya. 600-700 piyasası

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Evleaks tan yeni bir haber var. Nokia nın yeni bir telefonunun kod adını açıklamış olabilir. Yeni kod adı Roadrunner. :)

Üst Alt