İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Zemini beyaz yaparsan çatır çatır şarjını yer.O değilde birkaç başka site gezindim. Forumlarında turladım, yeni haber arandım. Abi adeta yabancı sokaklarda kaybolmuş gibiydim. :D Maxicep'e geri döndüğümde sanki yuvama geri dönmüş gibi hissettim. :P

Beyaz daha güzel ya yapacak bir şey yok

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bay H

Bay H

Üye
Lumia 930 ile çekilmiş fotoğraflar

YkPkY

YkPkY

Üye

Kardeşim benim dikkatimi çeken bişey var,konuya muhabbet olsun istemiyorum ama paylaşımından aklıma geldi.
gmaps,gmaps+,google maps,vs.
Bunun gibi daha bikaç tane daha var.hepsinin yayıncıları farklı.ama hapsinin Ara yüzü işlemleri işlevleri aynı.destekçilerinede bakıyorum,güncelleme sürümlerde hep birbirini takip ediyor.
Reklam vermeye başlamışlar hepsi,ama reklamlar farklı.
Bizim Türk dil çevirisinde de hep senin adın var hepsinde, ama sen gmaps+ ya destek verdin Allah bin razı olsun.
Bunların hangisi orjinal yada hepsi goole içinden kopup ayrı uygulamamı yapıyor birbirinden kopyalayarak.rekabet olsun diye.çünkü hepsinede reklam gelmiş
ben hiçbişey anlamadım dikkatli takip ettiğim için.
Bi mantıklı açıklama yaparmısın sana zahmet?
Bu arada googleyi seven bi insan hiç değilim,hırsızın teki

Çırak ile gönderildi

...decode...

...decode...

Üye
Lumia 930 ile çekilmiş fotoğraflar

Bunda da Lumia Cyan olduğunu düşünürsek kamera konusunda güzel iyileştirmeler var gibi. :tebessüm:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kardeşim benim dikkatimi çeken bişey var,konuya muhabbet olsun istemiyorum ama paylaşımından aklıma geldi.
gmaps,gmaps+,google maps,vs.
Bunun gibi daha bikaç tane daha var.hepsinin yayıncıları farklı.ama hapsinin Ara yüzü işlemleri işlevleri aynı.destekçilerinede bakıyorum,güncelleme sürümlerde hep birbirini takip ediyor.
Reklam vermeye başlamışlar hepsi,ama reklamlar farklı.
Bizim Türk dil çevirisinde de hep senin adın var hepsinde, ama sen gmaps+ ya destek verdin Allah bin razı olsun.
Bunların hangisi orjinal yada hepsi goole içinden kopup ayrı uygulamamı yapıyor birbirinden kopyalayarak.rekabet olsun diye.çünkü hepsinede reklam gelmiş
ben hiçbişey anlamadım dikkatli takip ettiğim için.
Bi mantıklı açıklama yaparmısın sana zahmet?
Bu arada googleyi seven bi insan hiç değilim,hırsızın teki

Çırak ile gönderildi

Ben yalnızca GMaps+'ı çevirdim. Geliştiricisi olan kız Microsoft'ta çalışıyordu.
Diğerleri muhtemelen ondan almışlardır diye tahmin ediyorum.

Uygulamaların arayüzünün ve işlevlerinin aynı olması konusunda kesinlikle katılıyorum.
Açıkçası farklılıkların nereden kaynaklandığını ya da söz konusu geliştirici hesaplarının aynı yapımcıya ait olup olmadığını bilmiyorum. Muhtemelen aynı üniversiteden çocuklardır :hmmm

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
Saol arkadaşım.gereken cevabımı aldım.hiçbiri googlenin orjinal uygulaması değil.
Zaten googlenin bu konuda bi takıntısıda yok.açık kaynak olunca herkes yazıyor çiziyor üzerine,
Ortalık malı tabiriyle Google

Çırak ile gönderildi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yakında güzel bir uygulama daha Türkçe olacak.
Yayınlandığında haberini buradan veririm :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
cemil baba

cemil baba

Üye
arkadaşlar üzerinde açılan konuları nasıl oylayacağımı bilmiyorum. bilen biri yardımcı olabilir mi?

sinilker

Üye
arkadaşlar wp 8.1 ön izleme sürümünün kullanıyorum lumia 920 de çok şükür sorun yok. ama bir kaç eksik var gibi microsoft a nasıl bildirimde bulunabilirim ?
misal arka plan nın açık ya da koyu olmasının yanında istediğimiz herhangi bir fotoyu arka plan yapmak gibi.
tema renginin fazlalaştırılması. istediğimiz rengi yapabilmemiz. renklerdeki şeffaflık oranlarını ayarlayabilmemiz.

YkPkY

YkPkY

Üye
arkadaşlar wp 8.1 ön izleme sürümünün kullanıyorum lumia 920 de çok şükür sorun yok. ama bir kaç eksik var gibi microsoft a nasıl bildirimde bulunabilirim ?
misal arka plan nın açık ya da koyu olmasının yanında istediğimiz herhangi bir fotoyu arka plan yapmak gibi.
tema renginin fazlalaştırılması. istediğimiz rengi yapabilmemiz. renklerdeki şeffaflık oranlarını ayarlayabilmemiz.

Ayarlardan nokiaya geri bildirimden döktür içinden gelenleri.dikkate alınıyor

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo ve Baranbaris
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 520 ile birazdan vedalaşıyorum :agla2:

beats

beats

Üye
Geliştikçe gelişiyor teknoloji, görünüşe göre İOS arayüzünü kullanıyor. Bakalım ilk kim hangi OS ile yapacak geliştirilmiş halini ?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Geliştikçe gelişiyor teknoloji, görünüşe göre İOS arayüzünü kullanıyor. Bakalım ilk kim hangi OS ile yapacak geliştirilmiş halini ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Neyin geliştirilmiş halini ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
  • Beğen
Tepkiler: beats
Bay H

Bay H

Üye
Windows Phone 8.1 yaşam döngü süresi 24 Haziran tarihinde başlayıp 11 Temmuz 2017 de sona erecek.

• Beğen
Tepkiler: emz

Üst Alt