İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
L 920 kullanıcısıyım 8.1 güncellemesi ne zaman gelicek acaba

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

luckysleven

luckysleven

Üye
:halay2:

beats

beats

Üye
Hocam ben 620'de söylediğin seçeneklerdeki tikleri kaldırdığımda 368 eski haline çevirdiğimde de 372 çıktı :)
"Doğru yoktur doğrular vardır" demiş birisi, senin cihaz bir garip ve üstünlüğünü kabul ettim takipteyim dedim. :) Yanlış hatırlamıyorsam kameradan ses geliyor demiştin daha önce 1020 deki gibi ve batarya olayındaki realist oluşu güven sağlıyor, yani bu da farklı bir gariplik ama takibe devam. :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
dakamon

dakamon

Üye
L 920 kullanıcısıyım 8.1 güncellemesi ne zaman gelicek acaba

Haziran ortalarından sonra gelmesi bekleniyor Nokia kullanıcıları 8.1 ile birlikte cyan güncellemesini de alacak

Tost Makinası ile gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Yok ben bu 520yi bıtakamam android denedim ama o kadar olur yabi tekrar aranızda kalmaya karar verdim :D

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
serhan ketılı kaynat kahveni yap bahçeye çık ayaklarını uzat oksijen al biraz pc başında durmak okadarda iyi deıldır : )

mzcoools

Üye
bişe sorucam instagramda puzzle tarzı resim paylaşımının programı var mı

Windows Phone ile gönderildi.

Yönetici tarafından düzenlendi:

mzcoools

Üye
Yani küçük resimlerden büyüğe ulaşma gibi

mzcoools

Üye
bu resim gibi

mzcoools

Üye
İnstagramda puzzle tarzı resim yapma uygulaması var mı.yani küçük resimlerden büyük portre çıkarma gibi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Coming soon (Çok yakında)... :kıskıs:

Bekleyin... ;)

@papakudioflu @Sensation @OttomaN TigeR @Mr.H

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: beats, skynet, Bay H ve 4 diğerleri

cinaski12

Üye
Arkadaşlar ben daha önce lumia 925 ile bir metnin fotoğrafını çekip mesela ingilizce metni anında türkçeye çeviren bir program mıydı yoksa bing arama ile mi yapıyordum hatırlayamadım bilen var mı?

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar ben daha önce lumia 925 ile bir metnin fotoğrafını çekip mesela ingilizce metni anında türkçeye çeviren bir program mıydı yoksa bing arama ile mi yapıyordum hatırlayamadım bilen var mı?
Translator ya da Bing Translator adı.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
İki gün aradan sonra 1020 ile tekrar aranızdayım listedeki yerim güncellenirse sevinirim

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Coming soon (Çok yakında)... :kıskıs:

Bekleyin... ;)

@papakudioflu @Sensation @OttomaN TigeR @Mr.H
Güzel bir ön gösterim olmuş abi fakat bir sorum olacak şimdi bu kilit ekranı sistemi eski usule göre dizayn ediliyor şuanda. Yeni kilit ekranı arayüzü geldiğinde durum ne olacak daha doğrusu bu tip kilit ekranı eklentileri onlarda da sorunsuz çalışacak mı :hmmm

Üst Alt