İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aslına bakarsanız cihazı aldığımız gün ile bugün ki durumu kıyaslarsak wp çokta kötü bir gelişim süreci yaşamadı aslında,yalnız bizler daha önce kullandığımız sistemlerdeki özellikleri ve edindiğimiz alışkanlıkları wp de kullanamıyor olmamız açısından haklı bir sabırsızlık ve memnuniyetsizlik içine giriyoruz,bunda da hiç haksız değiliz hani.örneğin ben N8 de bluetooth ile bir resim gönderecek olsam bluetooth kapalı olsa bile hemen açılırdı ama wp de önce bunu açmanız gerekiyor,bu aklıma gelen çok basit ve küçük bir örnek,hatta bu özelliğin iyi birşey olduğunu düşünemezdim bile ta ki wp de bunun olmadığını görene kadar.
Bugün eğer akıllı bir telefon ihtiyacım olsa artık hiç düşünmeden nokia ve lumia diyebilecek durumda değilim kesinlikle.
seçeneklerim arasında ilk ikiye girebileceğini de pek sanmıyorum.tamam kamera ve sağlamlık olarak tabiiki de hatırı sayılır bir üstünlüğü var ama, ben bunun karşılığında daha ağır,daha kalın bir cihaz ve wp gibi hala yarım yamalak bir işletim sistemine mecbur bırakılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: gunesinoglu

fraps34

Üye
Aslına bakarsanız cihazı aldığımız gün ile bugün ki durumu kıyaslarsak wp çokta kötü bir gelişim süreci yaşamadı aslında,yalnız bizler daha önce kullandığımız sistemlerdeki özellikleri ve edindiğimiz alışkanlıkları wp de kullanamıyor olmamız açısından haklı bir sabırsızlık ve memnuniyetsizlik içine giriyoruz,bunda da hiç haksız değiliz hani.örneğin ben N8 de bluetooth ile bir resim gönderecek olsam bluetooth kapalı olsa bile hemen açılırdı ama wp de önce bunu açmanız gerekiyor,bu aklıma gelen çok basit ve küçük bir örnek,hatta bu özelliğin iyi birşey olduğunu düşünemezdim bile ta ki wp de bunun olmadığını görene kadar.
Bugün eğer akıllı bir telefon ihtiyacım olsa artık hiç düşünmeden nokia ve lumia diyebilecek durumda değilim kesinlikle.
seçeneklerim arasında ilk ikiye girebileceğini de pek sanmıyorum.tamam kamera ve sağlamlık olarak tabiiki de hatırı sayılır bir üstünlüğü var ama, ben bunun karşılığında daha ağır,daha kalın bir cihaz ve wp gibi hala yarım yamalak bir işletim sistemine mecbur bırakılıyorum.
Nokianın son cihazı bana göre N9 dur. Sonra çıkan hiçbir telefonu gerçek anlamda nokia ruhu ve kalitesi taşımıyor. Bundan sonra alacağınız cihazı gerçek isteklerinize göre seçmelisiniz nokia sevdası için artık mutsuzluk yaşamaya gerek yok. En azından ben öyle yapacağım : ))

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Grotesk

Grotesk

Üye
Gençler sakin olun bu önizleme haziranda çıkacak orjinal surumu bekleyin,siz hiç filmin fragmanından filmin tamamını izlediniz mi yahu.

YkPkY

YkPkY

Üye
varda kimse takip etmediği için 50 kere soruyor.konusu bile var.
tek tek herkese mektupmu yazalım.
biraz parmaklarınızı eskitin

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Nokianın çıkardığı cihazlar iyi suçu microsoft a atacaksınız. Symbian nokianındı istediğini yapıyordu ama wp nokianın değil bunu kavramanız lazım. Bu telefonlara ios yuklu gelseydi kapış kapış satardı eminim.

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bende bu durumlardan hiç memnun değilim benim MS ye kızdığım nokta şu android ve ios geliştirmiş sistemi bak onlara neler yapmışlar android de ios da sevilenleri sevilmeyenleri bir araya topla sen müşterin ne istiyor öğren yap yeniden tasarlamaya ne gerek var sen zaten yıllardır yazılımcısın bu işe yeni başlamadın ki neyin sistemi neyi bekletiyorsun anlamadım süreç yavaş işliyor ben onu bilirim

nonamex

Üye
Güncellemenin içeriğine baktımda hala Android'den fersah fersah geri bir durumda ve üstüne stabilite yerini sorunlara bırakmış, Allah kullanıcılarına sabır versin valla.

2016'dan önce bu sisteme bulaşmam ben, hele 2000 lira'yı hayatta vermem yazık oluyor Microsoft'un elinde.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Preview sürümünde olduğumuzu unutuyorsunuz bence beta bile sayılmaz yahu biraz insaf edin adamlara. Bu güncellemeyi vermeselerdi hazirana kadar bekleyecektik yok zamanında gelir mi gelmez mi bunları konuşuyor olacaktık bu sürümün hatalarla dolu olması kadar normal bir şey yok. Haziran'daki final sürümüne bakılır gene fikriniz değişmezse yanlış telefon seçmişim diyerek İOS yahut Android geçersiniz bu kadar basit. Preview sürümünde adamları yerden yere vurmanın hiç bir mantığı yok.
bizim yerden yere vurduğumuz yok tabii sizinde hatalarla dolu sistemi bu kadar yerlere göklere sığdıramayacak kadar savunmanıza gerek yok sizde istediğniz kadar kullanabilirsiniz buyrun sizin olsun o zaman ne diyelim saadetler size ....sadece size şunu diyeyim sistem yeni bir sistem değil nerdeyse 2 sene olacak ve bu sure bir çok şeyi halledebilmek için yeterli bir sure tabi bunu kullanabilene bu sureyi nokıa ve Microsoft değerlendiremedi bu benim şahsi fikrim keşke bu kadar gereksiz cihaz uretmek yerine biraz daha fazla sistemle haşır neşir olsalardı....benim başka sistemi yada bu sistemi kullanmama kimse karışamaz isteyen istediğini kullanır sizlere yakışan insanları dışlayıcı değil eleştirilere açık olarak duşuncelere açık olabilmek sizlere bu yakışır umarım anlatabildim saygılar...

• Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo, gunesinoglu ve enessrsy
kamuraN021

kamuraN021

Üye
ben daha 8.1 yüklemedim 8.1 beklememize değdi mi geri dönmek isteyen arkadaşlar var peki neden

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Biraz Şarj sorunu var çok tükeniyor. yeni şeyleri anında denemek istiyorsan (8.1 için uygulamalar vs.) tavsiye ederim geçmeni.

ErenMSC

Üye
Kardesim bu tür soruların için zaten sabit konular var, Dediğine gelince Bence durmadan 8.1 e güncelle. Elbette hatalar olacaktır ama bende suana kadar hiç bir şey olmadı sadece az şarjda sıkıntı var. Ondan hariç telefon komple değişiyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
sekajmer

sekajmer

Üye
Geri dönmek isteyenler bence kullanmayı bilmiyorlar.
ve sen önce imzanı değiştir sonra 8.1'e geç ! bak daha duruyor :D

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ExpertMurderer
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sabit konular varken neden böyle boşuna yeni konu açılır anlamıyorum.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
valla ya herkes kafasına göre konu açıyor :bangin:

sekajmer

sekajmer

Üye
Ben şu cihazlara kurdum : 525 , 720 , 820 , 925 , 1020
Sadece cihaz güncellemeyi yaptıktan sonra ilk açıldığında kasılma oluyor.
Her açıldığında değil sadece güncellemeyi yaptıktan sonra ilk açılışta.
Durma! Hemen yap ;)

kamuraN021

kamuraN021

Üye
haklısınız ama sabit bir konuda sormuş olsaydım istediğim cevabı alamazdım şarj dışında başka ne sorun var

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan

Üst Alt