Esendağlı
Üye
Aslına bakarsanız cihazı aldığımız gün ile bugün ki durumu kıyaslarsak wp çokta kötü bir gelişim süreci yaşamadı aslında,yalnız bizler daha önce kullandığımız sistemlerdeki özellikleri ve edindiğimiz alışkanlıkları wp de kullanamıyor olmamız açısından haklı bir sabırsızlık ve memnuniyetsizlik içine giriyoruz,bunda da hiç haksız değiliz hani.örneğin ben N8 de bluetooth ile bir resim gönderecek olsam bluetooth kapalı olsa bile hemen açılırdı ama wp de önce bunu açmanız gerekiyor,bu aklıma gelen çok basit ve küçük bir örnek,hatta bu özelliğin iyi birşey olduğunu düşünemezdim bile ta ki wp de bunun olmadığını görene kadar.
Bugün eğer akıllı bir telefon ihtiyacım olsa artık hiç düşünmeden nokia ve lumia diyebilecek durumda değilim kesinlikle.
seçeneklerim arasında ilk ikiye girebileceğini de pek sanmıyorum.tamam kamera ve sağlamlık olarak tabiiki de hatırı sayılır bir üstünlüğü var ama, ben bunun karşılığında daha ağır,daha kalın bir cihaz ve wp gibi hala yarım yamalak bir işletim sistemine mecbur bırakılıyorum.
Bugün eğer akıllı bir telefon ihtiyacım olsa artık hiç düşünmeden nokia ve lumia diyebilecek durumda değilim kesinlikle.
seçeneklerim arasında ilk ikiye girebileceğini de pek sanmıyorum.tamam kamera ve sağlamlık olarak tabiiki de hatırı sayılır bir üstünlüğü var ama, ben bunun karşılığında daha ağır,daha kalın bir cihaz ve wp gibi hala yarım yamalak bir işletim sistemine mecbur bırakılıyorum.