Esendağlı
Üye
Nokianın son cihazı bana göre N9 dur. Sonra çıkan hiçbir telefonu gerçek anlamda nokia ruhu ve kalitesi taşımıyor. Bundan sonra alacağınız cihazı gerçek isteklerinize göre seçmelisiniz nokia sevdası için artık mutsuzluk yaşamaya gerek yok. En azından ben öyle yapacağım : ))Aslına bakarsanız cihazı aldığımız gün ile bugün ki durumu kıyaslarsak wp çokta kötü bir gelişim süreci yaşamadı aslında,yalnız bizler daha önce kullandığımız sistemlerdeki özellikleri ve edindiğimiz alışkanlıkları wp de kullanamıyor olmamız açısından haklı bir sabırsızlık ve memnuniyetsizlik içine giriyoruz,bunda da hiç haksız değiliz hani.örneğin ben N8 de bluetooth ile bir resim gönderecek olsam bluetooth kapalı olsa bile hemen açılırdı ama wp de önce bunu açmanız gerekiyor,bu aklıma gelen çok basit ve küçük bir örnek,hatta bu özelliğin iyi birşey olduğunu düşünemezdim bile ta ki wp de bunun olmadığını görene kadar.
Bugün eğer akıllı bir telefon ihtiyacım olsa artık hiç düşünmeden nokia ve lumia diyebilecek durumda değilim kesinlikle.
seçeneklerim arasında ilk ikiye girebileceğini de pek sanmıyorum.tamam kamera ve sağlamlık olarak tabiiki de hatırı sayılır bir üstünlüğü var ama, ben bunun karşılığında daha ağır,daha kalın bir cihaz ve wp gibi hala yarım yamalak bir işletim sistemine mecbur bırakılıyorum.
bizim yerden yere vurduğumuz yok tabii sizinde hatalarla dolu sistemi bu kadar yerlere göklere sığdıramayacak kadar savunmanıza gerek yok sizde istediğniz kadar kullanabilirsiniz buyrun sizin olsun o zaman ne diyelim saadetler size ....sadece size şunu diyeyim sistem yeni bir sistem değil nerdeyse 2 sene olacak ve bu sure bir çok şeyi halledebilmek için yeterli bir sure tabi bunu kullanabilene bu sureyi nokıa ve Microsoft değerlendiremedi bu benim şahsi fikrim keşke bu kadar gereksiz cihaz uretmek yerine biraz daha fazla sistemle haşır neşir olsalardı....benim başka sistemi yada bu sistemi kullanmama kimse karışamaz isteyen istediğini kullanır sizlere yakışan insanları dışlayıcı değil eleştirilere açık olarak duşuncelere açık olabilmek sizlere bu yakışır umarım anlatabildim saygılar...Preview sürümünde olduğumuzu unutuyorsunuz bence beta bile sayılmaz yahu biraz insaf edin adamlara. Bu güncellemeyi vermeselerdi hazirana kadar bekleyecektik yok zamanında gelir mi gelmez mi bunları konuşuyor olacaktık bu sürümün hatalarla dolu olması kadar normal bir şey yok. Haziran'daki final sürümüne bakılır gene fikriniz değişmezse yanlış telefon seçmişim diyerek İOS yahut Android geçersiniz bu kadar basit. Preview sürümünde adamları yerden yere vurmanın hiç bir mantığı yok.
kendim windows phone kullanmadım ama araştırmalara göre 8.1 stabil çalışıyormuşben daha 8.1 yüklemedim 8.1 beklememize değdi mi geri dönmek isteyen arkadaşlar var peki neden
kendim windows phone kullanmadım ama araştırmalara göre 8.1 stabil çalışmıyormuş
Ufak tefek şeyler öyle çok büyük bir sorun yok.haklısınız ama sabit bir konuda sormuş olsaydım istediğim cevabı alamazdım şarj dışında başka ne sorun var
Proxy ile gir. olmadı şu vpn'yi biraz daha bekleYoutube girememe sorununa çözüm bulunamadımı hala arkadaşlar
Lumia 925 ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?