Invoke
Üye
PerdonoBeyler müziklerimi sizlerle paylaşıyorum, indirin pişman olmazsınız.
Not: Telif hakkı nedeniyle paylaşmadan evvel kalite birazcık düşürülmüştür...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar wp8 için müzik kontrollü kulaklık var mı?
POS makinasından gönderildi.
teşekkür ederim cevabınız için. ürün modeli nedir acaba? bir de üzerinde müzik kontrol tuşları var mı?benim philips kulaklıklar sorunsuz çalışıyor. Philips markasına bakabilirsiniz.
teşekkür ederim cevabınız için. ürün modeli nedir acaba? bir de üzerinde müzik kontrol tuşları var mı?
teşekkürler. bu iyi mi sizcemüzik kontrol tuşları olan 2-3 yıllık bir kulaklık yazıları silindi ve maalesef hatırlamıyorum. Başka bir philips var mikrofon ve arama açma tuşu bulunduran onda da sorun yaşamadım ancak onunda üzerinde numarası yokmuşBence philips e güvenebilirsiniz. Biri dj monitör kulaklık olmak üzere 6 philips var bende hiç sorun yaşamadım.
teşekkürler. bu iyi mi sizceLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
pekala teşekkür ederim.bu kulaklığı kullanmıştım daha önce baya iyiydi genel performans olarak. Başka sorularınız varsa kulaklık hakkında bir konu açmanızı tavsiye ediyorum malum konu dışı oluyor
Hocam UHS, ultra yüksek hız oluyor.SD kartlarda Class hızından sonra şimdi de UHS diye bi terim çıkmış sanırım. ve muhtemelen ilerde bu da seri olarak numaralı gider. ama bu haliyle bile UHS-1 class10u fena katlamış hız olarak.
kısacası bu kartı Lumia 820 destekler mi??
tmm UHSnin ultra hızlı olduğu çok belli, benim sorum da buydu telefonlar kaldırır mı bu hızı? yani destekler mi diyeHocam UHS, ultra yüksek hız oluyor.Mobil cihazlar için kullanılabilir en hızlı olanlar microSDHC-Class 10-600X (CD'deki gibi katlanıyor) özelliğinde olmalı yaklaşık 90Mb yazma hızına ulaşıyor. Bu da özelliğine göre;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgördüğüm en iyi fiyat ama marka olarak nasıldır bilmiyorum.
tmm UHSnin ultra hızlı olduğu çok belli, benim sorum da buydu telefonlar kaldırır mı bu hızı? yani destekler mi diyesanırım class10un üzerine yetişemiyor telefonlar diyorsun yalnız senin link hem class10 hem UHS-I anlamadım şimdi ikisi bir arada kart mı bu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?