zaribin
Üye
Özellikle sd karta uygulama ve oyun yükleme ile kutucuklara resim atayabilme çok umut verici. Daha bir sürü özellik de var tabi.Tesekkur ederim. Guncellemeyi heyecanla bekliyorum.çılgın birşey olacakmış takip ettigim kadarıyla
Bazı arkadaşlar ve bazı uğraşlar görüyorum WP forum konularında.
WP'da eksiklik bulmak için canla başla yırtınıyorlar. Bazıları hırsından windows phone sevdalısı gibi gelip bin bir atmasyon soru soruyorlar, yok k..da tüy varmış, yok kaşının altında gözü varmış, her soruya cavaplar bir güzel çat diye yapıştırılıyor, olmadı ordan vuramadım başka yerden dalayım deniliyor, işte sallıyor şu yapılamıyormuş, bu yokmuş, alıyor cevabını çat diye, ama hala yetinemiyor, sanırsınız google'ın sabihi bunların babası.
Marka ayrımı yapmaya ne gerek var ki. Mat olmasın yeter bence.Lumia 920 için ekran koruyucu arıyorum.Sizce hangi marka almalıyım?
Sağlıklı vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallahAn itibariyle baba oldum arkadaşlarAllah hepinize nasip etsin inşallah
skydrive a yükleme menüsünde mesajlar yok, yani mesajlar yüklenmiyor
baktım olmuyor bende bana lazım olanların ekran göüntüsünü alıp sildim mesajları. hayatî değil ama olsaydı iyi olurdu. teşekkür ederim cevabınız için.mesaj ayarlarında bir seçenek var yedeklemeyle alakalı. Ama kullanmadm bilmiyorum işe yarar mı
Lumia 920 ile gönderildi.
baktım olmuyor bende bana lazım olanların ekran göüntüsünü alıp sildim mesajları. hayatî değil ama olsaydı iyi olurdu. teşekkür ederim cevabınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?