papakudioflu
Emekli Yönetici
istediğimiz mp3 ü nasıl zil sesi yapıyoruz ? mağaza konusundada telden giriyorum fakat pcdn uygulama yükleyeceğimde giriş yaparken bir sorun oluştu tekrar deneyin diyor
istediğimiz mp3 ü nasıl zil sesi yapıyoruz ? mağaza konusundada telden giriyorum fakat pcdn uygulama yükleyeceğimde giriş yaparken bir sorun oluştu tekrar deneyin diyor
mağazaya zil sesi yaratıcı yazınca program çıkıyor onunla istediğin müziği ayarlarsın
- - - Eklendi - - -
mağazaya zil sesi yaratıcı yazınca program çıkıyor onunla istediğin müziği ayarlarsın
bende kullanıyoru mbenide eklersen sevinirm
listede eksik var
benden mi bahsediyon kardeş
bulutsuz gece
Arkadaşlar sarhoş değilim, uyku sersemi, şizofreni de değilim kafama saksı falan da düşmedi. Bilincim açık akıl sağlığım yerinde yani
Bende bazen parmağım ekrana temas etmediği halde 1 cmden falan parmak hareketimle birlikte sayfa aşağı yukarı kayıyor. Nette olsun menülerde gezinirken falan olsun. Bazen oluyor ama surekli değil.
Sizde de oluyor mu bu?
bana da oldu bir kaç kere dokunmuşumdur heralde dedim kendi kendime.
arkadaşlar bugün yarın gidip alıcam dün inceledim güzel bayadırda forumlardan bakıyorum merak ettiğim bir iki soru var yardımcı olursanız sevinirim öle oyun meraklısı film izleme meraklısı falan değilim kullandığım tek şey müzik için ve sosyal ağlar twiitter mesela bütün gün açıktır hiç kapanmaz bende face arada sırada whatssapp işte falan whatssapp şimdilik yokmuş sanırım merak ettiğim twitter ve face uygulamaları türkçemi ve tam manasıyla özellikle twiitterı kullanabiliyomuyuz
birde aksesuar olarak şarj üniteleri var ya onların dik duranı hakkında bilginiz varmı biri 900 biri 910 modeli olarak geçiyor diye biliyorum ben ama sanırım 910 modeli dik duran model türkiyede daha yok sanırım bu konudada bilgilendirirseniz sevinirim.
Bana neden gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?