İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

KeLimaT

KeLimaT

Üye
neyin ne kadar yer kapladığını gösteriyor bende ve silindi diğer dosyası 1,5GB yer açıldı. Başka bir değişiklik bulamadım şimdilik

bende sil dedikçe daha da artıyo dosyalar şaşırdım . Sil dediğimde 244 mb iken 249 a çıktı garip !

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar lumia 620 sahibi olanlara özellikle soruyorum, mağazada ae 3d motors diye bir oyun var. Acaba onu kurup oynadınız mı? Yani ram dan falan çalışmama durumu olur mu? Bir arkadaşım 620 almayı düşünüyor ama bu oyuna taktı benim telden sürekli oynuyor da 620 de çalışır mı dedi cevap veremedim :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar lumia 620 sahibi olanlara özellikle soruyorum, mağazada ae 3d motors diye bir oyun var. Acaba onu kurup oynadınız mı? Yani ram dan falan çalışmama durumu olur mu? Bir arkadaşım 620 almayı düşünüyor ama bu oyuna taktı benim telden sürekli oynuyor da 620 de çalışır mı dedi cevap veremedim :D
çalışır basit ve küçük bir oyun lumia 610'da bile calışıyor

ÖEY

ÖEY

Üye
çalışır basit ve küçük bir oyun lumia 610'da bile calışıyor
Sağ ol :oke: Söyleyeyim de gönül rahatlığı ile alsın telefonu oynasın oyununu :D Bazen insanları anlamak mümkün olmuyor. Adam bir oyun için telefon alacak :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm yarın başını ağrıtmasında. :)

KeLimaT

KeLimaT

Üye
Bi deli de benim başımda var ae 3D hastası şarj dayanmıyo onun yüzünden :angry:

abcderhan

Üye
lumia 620 büyük boyutlu oyunlarda kasar mi peki
Ör: asphalt7 mc4,real football13

power_24

Üye
Kasacağını sanmam ancak ekran çözünürlük olarak desteklemeyebilir.

sezrar

sezrar

Üye
[/URL][/IMG]
Bende böyle görünüyor dönme falan yok ilk açtığımda 2 saniye falan dönüyor sonra bu görüntü geliyor. Birde diğer dosyasını ne kadar silsemde 114 MB ı silmedi.

PureFood

PureFood

Üye
Sende yine iyiymiş. Bende 300 MB bırakıyor :D

umutgidik

umutgidik

Üye
Bende şuan ititbariyle 44 Megabyte bıraktı diğer klasöründe

power_24

Üye
[/URL][/IMG]
Bende böyle görünüyor dönme falan yok ilk açtığımda 2 saniye falan dönüyor sonra bu görüntü geliyor. Birde diğer dosyasını ne kadar silsemde 114 MB ı silmedi.

Süpermiş ya bizde neden böyle ilerleme olmaz ki.habire dönüp duruyor yerınde.

IVI-Elia

Üye
[/URL][/IMG]

bir kısmını da tarayıcı dan çöp dosyaları silince gidiyor ama az bir kısmı kalıyor...

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya ben geçende çalar saati kurdum sabah uyandım gece yatarkende wifi falan kapalıydı sabah kalktığımda alarmı durdurdum ve niyeyse kontorüm azaldı neden olur bu acaba

ardacumhur

ardacumhur

Üye
ya ben geçende çalar saati kurdum sabah uyandım gece yatarkende wifi falan kapalıydı sabah kalktığımda alarmı durdurdum ve niyeyse kontorüm azaldı neden olur bu acaba

Aylık vergi kesilmiştir alarm'a denkgelmiştir :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: KeLimaT ve Web Designer
PureFood

PureFood

Üye

güzel rastlantı olmuş :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arka planda Veri bağlantısı gerektiren bir uygulama açık kalmış olabilir. veri bağlantısı açıksa wifi kapanınca doğal olarak şebeke üzerinden bağlanmıştır. Örn. Hava durumu uyg. veri bağlantısı gerektirir.

serinaga

serinaga

Üye
Sende yine iyiymiş. Bende 300 MB bırakıyor :D

Bende halen 3 Gbyte üzeri :off:, kapasite kontrolü kontrol edemiyor :sopa: , yahu benim başımm döndü, ama olmıycak galiba sabahtır bakıyorum ...

Üst Alt