OttomaN TigeR
Üye
Wp8 Blue güncellemesi diye haberler dolaşıyo forumlarda bu doğru mu varmı böyle Bi güncelleme??
Wp8 Blue değil, Wpblue

Wp8 Blue güncellemesi diye haberler dolaşıyo forumlarda bu doğru mu varmı böyle Bi güncelleme??

neyin ne kadar yer kapladığını gösteriyor bende ve silindi diğer dosyası 1,5GB yer açıldı. Başka bir değişiklik bulamadım şimdilik
çalışır basit ve küçük bir oyun lumia 610'da bile calışıyorArkadaşlar lumia 620 sahibi olanlara özellikle soruyorum, mağazada ae 3d motors diye bir oyun var. Acaba onu kurup oynadınız mı? Yani ram dan falan çalışmama durumu olur mu? Bir arkadaşım 620 almayı düşünüyor ama bu oyuna taktı benim telden sürekli oynuyor da 620 de çalışır mı dedi cevap veremedim![]()
Sağ olçalışır basit ve küçük bir oyun lumia 610'da bile calışıyor
Söyleyeyim de gönül rahatlığı ile alsın telefonu oynasın oyununu
Bazen insanları anlamak mümkün olmuyor. Adam bir oyun için telefon alacak 
Valla ben her şeyini anlatacam gerisi ona kalmışyarın başını ağrıtmasında.
![]()
Cimrilik yapmayıp l920 alırsa başka tabi 
[/URL][/IMG]
Bende böyle görünüyor dönme falan yok ilk açtığımda 2 saniye falan dönüyor sonra bu görüntü geliyor. Birde diğer dosyasını ne kadar silsemde 114 MB ı silmedi.
[/URL][/IMG]
Bende böyle görünüyor dönme falan yok ilk açtığımda 2 saniye falan dönüyor sonra bu görüntü geliyor. Birde diğer dosyasını ne kadar silsemde 114 MB ı silmedi.
ya ben geçende çalar saati kurdum sabah uyandım gece yatarkende wifi falan kapalıydı sabah kalktığımda alarmı durdurdum ve niyeyse kontorüm azaldı neden olur bu acaba

ya ben geçende çalar saati kurdum sabah uyandım gece yatarkende wifi falan kapalıydı sabah kalktığımda alarmı durdurdum ve niyeyse kontorüm azaldı neden olur bu acaba

Sende yine iyiymiş. Bende 300 MB bırakıyor![]()
, kapasite kontrolü kontrol edemiyor
, yahu benim başımm döndü, ama olmıycak galiba sabahtır bakıyorum ...