bulutsuzgece
Üye
Çift başlı Lumiam
Bu arada tek ayak üstü ceza verdim
Yolculuk yapıyordum canım sıkıldı bozdum sonra ama ..
İlginç olmuş, tek bacaklı Optimus Prime gibi duruyor

Çift başlı Lumiam

Çift başlı Lumiam

Şöyle söyleyeyim, bu sorunla ilgili açtığım Micro SD Bellek Kartı Sorunu konudaki 1. yöntemi uyguladın mı ? (Dikkat et, Micro SD kartın içeriğini komple kopyalamayacaksın, sadece bahsettiğim üç adet klasörü kopyalayacaksın, aksi halde kısayollar ile ilgili batch dosyaları tekrar geri kopyalanacağından tekrarlama devam edecektir.) Formatlamayı PC'den yap, Skydrive otomatik Fotoğraf yüklemeyi kapat ... Eğer halen aynı sorun devam ederse, ya Micro SD bellek kartını sorunsuz olan bir marka ile yenile ya da güncellemeyi bekle. Bende halen sorun yok![]()

Arkadaşlar geçen ay bir mallık yaparak aldığım mat ekran koruyucusunu bugün çıkarıp normal bir ekran koruyucusu taktım . Benim telefonumun ekranı ne kadar muhteşemmiş bunu gördüm,gözlerim rahatladı. Telefonun ekranı müthiş görünüyor. Sakın mat falan almayın
sistem güncellemesi magaza tile'ında gözükmez.biraz daha bekleseydin üstten inen barda bildirim olarak gösterecektiBiraz önce ayarlar bölümündeki telefon güncellemelerinden kontrol et dedim baya Bi indirme uyarısı geldi güncelleme olduğunu wifi ağına bağlanmamı söyledi . Bağlandım şu an indiriyo . Neden mağazada görünmedi şaşırdım . . . Aynı sorunla karşılaşan varmı ????

NL820 güncelleme geldi![]()
diger klasöründeki gereksiz yer kaplayan geçici sistem dosyalarını silerek hafızadan yer kazanabilirsinGüncelledim sistem kontrolü fln sürekli dönmüyor. Sadece 3 defa döndü durdu. ( wp8 in acemisi olduğum için fark etmedim ilk defa şahit oldum ). Bunun + ları ne peki ???

Bende güncelleme yaptım yaklaşık 1 saat kadar önce. Kapasite kontrolü diye bişey geldi. Çalıştırdım ve genel görünümde daire sürekli dönüyor... Ayrıntılarda ise yukarda mavi noktalar gidip geçip duruyo sürekli... Değişen bişi yok... Anlamadım...
Ya sıfırlama yapıp güncellemeyi tekrar alacaksın. Yada hata düzeltme güncellemesini bekleyeceksin.Bende güncelleme yaptım yaklaşık 1 saat kadar önce. Kapasite kontrolü diye bişey geldi. Çalıştırdım ve genel görünümde daire sürekli dönüyor... Ayrıntılarda ise yukarda mavi noktalar gidip geçip duruyo sürekli... Değişen bişi yok... Anlamadım...
Sende bu kapasite kontrolünü çalıştıramayanlar kervanına katıldın.Ya sıfırlama yapıp güncellemeyi tekrar alacaksın. Yada hata düzeltme güncellemesini bekleyeceksin.
Peki sorun nedir bu durumda...???
ben yükledim güncellemeyi ne değişti anlamadım hiç
kapasite kontrolü diye ayarlar bölümüne Bi yer var sadece . Bende şimdi güncelledim fark o + olarak dosya siliyorsun ama silmiyo bendeben yükledim güncellemeyi ne değişti anlamadım hiç
kapasite kontrolü diye ayarlar bölümüne Bi yer var sadece . Bende şimdi güncelledim fark o + olarak dosya siliyorsun ama silmiyo bende