Lumiance
Üye
[/URL][/IMG]
Bende böyle görünüyor dönme falan yok ilk açtığımda 2 saniye falan dönüyor sonra bu görüntü geliyor. Birde diğer dosyasını ne kadar silsemde 114 MB ı silmedi.
bu ayarı tutturmak için çok uğraştım mı? Hepsi 1,7 gb

[/URL][/IMG]
Bende böyle görünüyor dönme falan yok ilk açtığımda 2 saniye falan dönüyor sonra bu görüntü geliyor. Birde diğer dosyasını ne kadar silsemde 114 MB ı silmedi.

İlk defa Photo Beamer'ı kullandım. Hayralin kaldım yav muhteşem inanılmaz harikulade ne desem yetersiz![]()
Photo Beamer uygulamamı...???

Lumia 620 kullanıyorum.Alırken tereddüt etmedim değil ucuz acaba iyi değil mi diye.Ama 2haftadır beni kendine hayran etti. Konfigürasyonu düşük diye sakın hor görmeyin ne takılma ne sistem çökmesi yaşamadım.Bu paraya bu cihaz tek kelime ile mükemmel.Alacak olan arkadaşlar tereddüt etmesin. ;-)
İlk defa Photo Beamer'ı kullandım. Hayralin kaldım yav muhteşem inanılmaz harikulade ne desem yetersiz![]()
Ben ilk aldığımda içimde şüpheler le aldım . Ama bir an olsun beni pişman etmedi . 820 daha ii bence en azından yükseltilebilir hafıza var. 4g ağustosta diye okumumuştum 1 ay önce Bi makalede . Ama hiç kesin Bi bilgi çıkmadı şimdiye kadar
Ben de 4g yi 2013 ün 3.çeyreğinde çıkacak diye okumuştum bir yerde o yüzden hemen l820 alasım gelmişti
İnanıyorum İsmet,böyle muhteşem bir uygulamayı nasıl olur da yeni keşfettin ?

Mobilden yazıyoruz diye bu kadar da abartılmaz ama