Benide ekleyin beyaz lumiamla bugün ise gitmeden turkcell bayisine uğradım ve beyaz vardı.görünce vuruldum. 5 saattir kafa patlatiyorum renk için ve arayıp beyaz turkcell kampanyası yaptırdım.sabah 9da almaya gidicem cihazı..
ilk başta beyaz renk dedim sonra kırmızı dedim ama beyazı gorunce,kırmızı falan uçup gitti aklımdan.sizce beyaz seçimim iyimi??
Benide ekleyin beyaz lumiamla bugün ise gitmeden turkcell bayisine uğradım ve beyaz vardı.görünce vuruldum. 5 saattir kafa patlatiyorum renk için ve arayıp beyaz turkcell kampanyası yaptırdım.sabah 9da almaya gidicem cihazı..
ilk başta beyaz renk dedim sonra kırmızı dedim ama beyazı gorunce,kırmızı falan uçup gitti aklımdan.sizce beyaz seçimim iyimi??
bu arada bi hata yaptm markete yaşımı 18 den küçük yazım.(zaten 18'den küçüğüm ama )oyun indirirken aileyle ilili bi şeyler dedi 2. bi hesap açtım 32 yaşında sonra 16 lık hesaba izin verdim. 2 gün sonra xbox'tan bi oyun indiriyodum aileyle ilgili bi şey dedi yine ama ben 32 lik hesabın adını unuttum yeni bi hesap daha açtım bundan sonra onu kullancam ama telefondaki hesaptan çkamadım bi yardım çok mutlu eder muhteşem telefonu sıkıntısız kullanmak istiyorum