canavarmıOoo donanım canavar olmuş
sadece wp bölümünü takip ediyonuz sanırım,diğer firmalar 64 bit işlemci ye geçti 
Hocam biliyorum zaten ben bu seviye bir lumia modeline bu donanımı koydukları için canavar dedimcanavarmısadece wp bölümünü takip ediyonuz sanırım,diğer firmalar 64 bit işlemci ye geçti
![]()

bende "o seviye" dediğin modellerdede 64 bit e geçildiği için söyledimHocam biliyorum zaten ben bu seviye bir lumia modeline bu donanımı koydukları için canavar dedim![]()

Keşkeeeeeeee.Burada da aynı donanımla 100 lira pahalı satsınlar ya
fiyatı görmeden konuşmak yanlış olur sonuçta 930 600$ ken türkiyede 1800 den çıktı iphone 500$ ken türkiyede 2300 den çıktı bende bu meseleyi anlamıyorum zaten artık dolara degil markaya göre vergi biçiliyor sanırımbende "o seviye" dediğin modellerdede 64 bit e geçildiği için söyledim![]()
bende "o seviye" dediğin modellerdede 64 bit e geçildiği için söyledim![]()
Eğer sistemimiz de 64 bit desteklerse 64 bitli işlemcili telefonlarda sistem daha hızlı olacak. 64 bitin kazanımlarını daha çok video foto düzenleme programlarında görürüz. Yada çok fazla işlemci gücüne ihtiyaç duyan uygulamalarda. Oyunlarda farketmez oyunlar daha çok Grafik birimiyle alakalı.Ne işe yarayacak bu 64 bit. Canlı olarak kullanılabilecek mi. Yani 64 bitlik uygulama var mı? Varsa ne işe yarayan uygulama? Yoksa kim ne zaman yapacak? ...
bu fiyata böyle telefon bulmak imkansız.Microsoft Lumia 640, 699 TL
Microsoft Lumia 640 XL, 899 TL
Barcelona’da düzenlenen Microsoft Lumia 640’ın 699 TL ve Microsoft Lumia 640 XL’nin ise 899 TL’lik satış fiyatıyla önümüzdeki günlerde satışa çıkacağını paylaşan Sertaç Şener ise erişebilir fiyat segmentindeki modelleri kullanıcılara sunmaya devam edeceklerini söyledi. Şener, “Yeni modellerimiz Windows 10 işletim sistemiyle uyumlu olacak. Bir yıllık Office 365 Personal aboneliği de ücretsiz verilecek” dedi.
1320 bile 999 TL ile satışa çıkmışken, 640 XL için mükemmel bir fiyatlandırma olmuş. Eksiği yok zaten cihazınbu fiyata böyle telefon bulmak imkansız.

Maalesef 2 versiyon olarak satışa çıktı. Biri LTE desteklemiyor. Tabii buraya hangisinin geleceği önemli. Microsoft siteye eklese göreceğiz de hâlâ yok.Lte destekliyor snap400. Fiyat çok iyi. Şu 2gb li modelde gelse keşke
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.