Haber Microsoft Lumia 640 ve Lumia 640 XL (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye

Aybars1979

Aybars1979

Üye
fiyatlara bakın ya 898,99tl ne demek ne içip de yazıyolar. bu fiyatı kesin geyik olsun diye yazmışlar. adam gibi 899tl niye yazmazlar diğerine 699 yazmışlar dosdoğru şekilde. satşa çıkan başka biryer rastlayan oldumu acba?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
900 tl en az 3 ay bekleyen bir cihaz için fazla. Fiyatları az daha aşağıya çekip agresif davranmalarını beklerdim açıkçası. Hayal kırıklığına uğradım...

Aybars1979

Aybars1979

Üye
900 tl en az 3 ay bekleyen bir cihaz için fazla. Fiyatları az daha aşağıya çekip agresif davranmalarını beklerdim açıkçası. Hayal kırıklığına uğradım...
aynen sony m4 aqua 200tl fiyat farkı ile girdi piyasaya donanım olark daha iyi ve suda geçirmiyo tek eksiği 5" olması kafama yatmıyor.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
fiyatlara bakın ya 898,99tl ne demek ne içip de yazıyolar. bu fiyatı kesin geyik olsun diye yazmışlar. adam gibi 899tl niye yazmazlar diğerine 699 yazmışlar dosdoğru şekilde. satşa çıkan başka biryer rastlayan oldumu acba?
çoğalmaya başladı.. sabahleyin bir yerde daha gördüm.. Fiyat aynı.
Fiayatların bu şekilde olması Dolar kurundaki artıştan kaynaklanıyor.
Bu fiata satmaları bile yine iyi sayılır : ( (

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@Aybars1979
640 lar arasındaki en belirgin fark ne ?
Mesela, 640 XL 5.7 inc lik ekranı birazcık büyük değli mi?
Biraz önce baktım, siteyi bulamadım.. tekrar arıyorum..
Yalnız siyah ve beyaz kalmıştı, diğer modelleri de hoşuma gidiyor..
Örneğin turuncu ile şu turkuaz yeşilimydi, mavisimiydi o da güzel
buldum..

HIZLIAL

HEPSIBURADA

Aybars1979

Aybars1979

Üye
@Aybars1979
640 lar arasındaki en belirgin fark ne ?
Mesela, 640 XL 5.7 inc lik ekranı birazcık büyük değli mi?
Biraz önce baktım, siteyi bulamadım.. tekrar arıyorum..
Yalnız siyah ve beyaz kalmıştı, diğer modelleri de hoşuma gidiyor..
Örneğin turuncu ile şu turkuaz yeşilimydi, mavisimiydi o da güzel
buldum..

siyah ve beyaz olması önemli değil değiştirilebilir kapak hangisini takarsanız o renk olur telefon. 1" 2,5 cm. iki telin arasındaki fark 0.7" ise yaklaşık 1,8cm. küçük rakam ama zaten 5" de bu yaklaşık %16 artış demektir, oda iyi bir fark aslında. onun haricinde boyutlardan kaynaklı farklar var, pil ve ekran ppi değerleri gibi ama ppi değerleri arasındaki farkın anlaşılması neredeyse imkansız gibi, pil bariz xl de daha üstün. en önemli fark ana kamerada ikisinde de pureview özelliği yok. xl hem 13mp hem zeis optik (640 ta zeis optikte yok) hemde daha iyi diyafram aralığına sahip. bunlardan başka dikkat çeken fark yok. açıkcası microsoft donanımdan kısmış ama fiyattan pek kısıyormuş gibi görünmüyor biraz aç gözlülük yapıyor (bunu yabancı forumlarda telefon satışı yapanlardan da okumuştum), bu fiyatlar bu donanımlar için zaten başabaş görünüyor. donanıma bakıp telefon alan birisi bence hiç bulaşmaz bu telefonlara yazılım tarafından desteklenmesi lazım tıpkı iphonelar da olduğu gibi ondada millet marketten dolayı giriş yapmıyor sisteme. düşünün aynı işlemci ram ile büyük oranda kamera farkından l830 fiyatı 1300tl meraklısından başka kimse almaz bu fiyata bu teli.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
siyah ve beyaz olması önemli değil değiştirilebilir kapak hangisini takarsanız o renk olur telefon. 1" 2,5 cm. iki telin arasındaki fark 0.7" ise yaklaşık 1,8cm. küçük rakam ama zaten 5" de bu yaklaşık %16 artış demektir, oda iyi bir fark aslında. onun haricinde boyutlardan kaynaklı farklar var, pil ve ekran ppi değerleri gibi ama ppi değerleri arasındaki farkın anlaşılması neredeyse imkansız gibi, pil bariz xl de daha üstün. en önemli fark ana kamerada ikisinde de pureview özelliği yok. xl hem 13mp hem zeis optik (640 ta zeis optikte yok) hemde daha iyi diyafram aralığına sahip. bunlardan başka dikkat çeken fark yok. açıkcası microsoft donanımdan kısmış ama fiyattan pek kısıyormuş gibi görünmüyor biraz aç gözlülük yapıyor (bunu yabancı forumlarda telefon satışı yapanlardan da okumuştum), bu fiyatlar bu donanımlar için zaten başabaş görünüyor. donanıma bakıp telefon alan birisi bence hiç bulaşmaz bu telefonlara yazılım tarafından desteklenmesi lazım tıpkı iphonelar da olduğu gibi ondada millet marketten dolayı giriş yapmıyor sisteme. düşünün aynı işlemci ram ile büyük oranda kamera farkından l830 fiyatı 1300tl meraklısından başka kimse almaz bu fiyata bu teli.
Güzel bir değerlendirme oldu, teşekkür ederim.
O zaman 640 XL için biraz daha bekleyelim, nasıl olsa bekledik bugüne kadar.
buna rağmen ekran büyüklüğü yine de beni düşündürmüyor değil.
L 1520 den bu yüzden uzak durmuştum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Alacaklara turuncu veya mavi öneririm. Tabii gelirse.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
0MG90

0MG90

Üye
Çok geç geldi o zamana kadar 1320 aldık
Bu telefonu alacaksanız WP için alın onun dışında M4 Aqua almak daha iyi bence

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
değiştirilebilir kapak bunlar kimse farketmiyormu bunu? ne renk aldığınızdan ziyade hangi kapağı taktığınız önemli.
Fark ediyoruz, Türkiyede kapak satılmadığı için dedim bunu.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Fark ediyoruz, Türkiye de kapak satılmadığı için dedim bunu.
farketmeyenler de var canım. 830 da aynı kapaklar değişebiliyor ama rengini bulamadığı için almayan vardı kapağın değiştiğini de bilmiyormuş. diğer renkler normalde de geç gelir zaten telefon zar zor yeni geldi, arabalarda da durum aynı siyah ve beyaz renk seçenekleri daha kolay bulunur. kapaklar illaki gelecektir sonradan.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
sahanemir

sahanemir

Üye
940xl bekliyorum ama sanırım uzun bir zaman gelmez

Aybars1979

Aybars1979

Üye
940xl bekliyorum ama sanırım uzun bir zaman gelmez
abi naptın sen 640 tanıtalı nerdeyse 6 ay oldu daha yeni geldi üstelik gedik güdük geldi. w10 dan önce üst seviye cihaz çıkarmıyacağız diyorlar w10 yıl sonunu bulur dediğiniz cihaz bu gidişle seneye bu zamanları bulur en azından tr ye gelemsi.
Ermenistanda uzun bir zamandır var ..kullanıyorlar ,ve kimlikleri de chipli.
komşumuz olmasına rağmen benim bile aklıma gelmemişti microsoft nerden farketmiş hayret.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Abartmayalım, daha Mart ayında tanıtıldı. Yani 3 ay oldu.
Teknosa'ya gelmesini bekliyorum. Geldiği gün alacağım. :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Abartmayalım, daha Mart ayında tanıtıldı. Yani 3 ay oldu.
Teknosa'ya gelmesini bekliyorum. Geldiği gün alacağım. :)
Neden Teknosa?
abi naptın sen 640 tanıtalı nerdeyse 6 ay oldu daha yeni geldi üstelik gedik güdük geldi. w10 dan önce üst seviye cihaz çıkarmıyacağız diyorlar w10 yıl sonunu bulur dediğiniz cihaz bu gidişle seneye bu zamanları bulur en azından tr ye gelemsi.

komşumuz olmasına rağmen benim bile aklıma gelmemişti microsoft nerden farketmiş hayret.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ermenistan AB üyesiydi değil mi?

Üst Alt