Haber Microsoft Lumia 640 ve Lumia 640 XL (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
diğer markalar cihaz başına satışda daha fazla prim veriyolarda ondan önermiyorlar :) diğer yandan MS reklam olayını bilmiyor iyi reklam yapamıyorlar.Bu konuda samsung ve apple çok iyi.İstanbulda Haliç köprüsünü geçtikten sonra M.köy istikametinde sol tarafda kocaman bir binanın dış cephesine bu fotograf iphone 6 ile çekilmiştir diye resim asmışlar ve reklamını bir şekilde yapmış adamlar. LG G4 tanıtmaları ile birlite satışı sanki aynı anda oldu gibi çünkü tanıttıkları ürünü kısa sürede globale dağıtıyorlar.Biz gelmişiz 3.dünya ülkesi vs tartışıyoruz.Abi bakın diğer firmalara Türkiye'ye ne kadar sürede ürün getiriyorlar.Sevgili ülkemde de olduğu gibi MS'nin Lumiaları pek rağbet görmüyor.Sonra Yok Amerika'da şu kadar lumia sattı diyorlar :) . Havada uçuşan rengarenk Lumiaları koyup arka plana bir müzikle reklam olmaz.Sattığın elma armut değil ki tanıt biraz cihazları ne işe yarar Refocudan ekranımı yansıta kadar bin bir çeşit atraksiyonunu göster.Neyse ben neden yazıyorum ki sanki cebime giriyor lumiaların paraları

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, bozkirdangelen ve ceza87

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
diğer markalar cihaz başına satışda daha fazla prim veriyolarda ondan önermiyorlar :) diğer yandan MS reklam olayını bilmiyor iyi reklam yapamıyorlar.Bu konuda samsung ve apple çok iyi.İstanbulda Haliç köprüsünü geçtikten sonra M.köy istikametinde sol tarafda kocaman bir binanın dış cephesine bu fotograf iphone 6 ile çekilmiştir diye resim asmışlar ve reklamını bir şekilde yapmış adamlar. LG G4 tanıtmaları ile birlite satışı sanki aynı anda oldu gibi çünkü tanıttıkları ürünü kısa sürede globale dağıtıyorlar.Biz gelmişiz 3.dünya ülkesi vs tartışıyoruz.Abi bakın diğer firmalara Türkiye'ye ne kadar sürede ürün getiriyorlar.Sevgili ülkemde de olduğu gibi MS'nin Lumiaları pek rağbet görmüyor.Sonra Yok Amerika'da şu kadar lumia sattı diyorlar :) . Havada uçuşan rengarenk Lumiaları koyup arka plana bir müzikle reklam olmaz.Sattığın elma armut değil ki tanıt biraz cihazları ne işe yarar Refocudan ekranımı yansıta kadar bin bir çeşit atraksiyonunu göster.Neyse ben neden yazıyorum ki sanki cebime giriyor lumiaların paraları
Mesele anlaşılmıştır, demekki tezgahtarların kötülemeleri ve satış yapmakta nazlanmaları tamamen duygusalmış.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
3 ay olmuş :kop:

Son düzenleme:
Aybars1979

Aybars1979

Üye
belki bir zamanlar satış pirimi veriyorlardı ama şuan öyle bir durum olduğunu sanmam. bir zamanlar evet acaip derecede samsung cihaz satmak için çaba gösteriyorlardı ama artık bariz bir şekilde pek karışmıyorlar, vatanda, bimekste rastladığım pek karışmıyorlar havasındalar, bariz ir şekilde sony,htc, lg veya asus önerebiliyorlar. mantıken bilinen bir cihazı satmak bilinmeyeni satmaya göre daha kolay o yüzdende biraz android cihazlara yönlendirim normaldir. reklam olayında çok haklısınız ilk başlarda kurtlar vadisi gibi yabancı dizilerdede lumialar çok fazla göze çarpıyordu ama şuan hiç yoklar muhtemel wp10 dansonra bol bol yine göreceğiz bence görsel medya bu konuda çok önemli gençlere bu sistemi ve teli sevdirmeyi başarabilirse gerisi daha kolay olur, annemiz babamız dyımız teyzemi cihaz alırken bizlerle gidiyor genciz anlar diye biz neyi gösterirsek büyük oranda onu alıyorlar. lumia 640 hakikaten çok geç kaldı piyasayı boş bıraktıki geciktikçe 900tl fiyatta yüksek kalmaya başladı3-5 ay gecikme bir teknoloji ürünü için hiçte kısa bir süre değil.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

megge

Üye
da fazla bekliyemedim hafta sonu almanyadan geliyor benim telefon,amazon.de den138 euro'ya aldım.İzlenimlerimi geldiği zaman yazarım...

Aybars1979

Aybars1979

Üye
da fazla bekliyemedim hafta sonu almanyadan geliyor benim telefon,amazon.de den138 euro'ya aldım.İzlenimlerimi geldiği zaman yazarım...
hangi modeli aldınız o fiyata ayrıca toplam maliyeti ne olacak? birde imei olayını nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz?
lumia tr sayfasında bol bol 640 ın ne zaman geleceğini soran var onlarsa az daha oyalananın dergibi aşağıdakini göndermişler sayfada baya çalışıyor adamlar.

megge

Üye
640 modelini aldım,120tl verip imei noyu pasoport üzerinden kayıt ettiriyorsunuz hepsi bu ustam
Unuttum,yeğenim getiriyor Almanya'dan.

megge

Üye
Şu an 6saatir telefonla uğraşıyorum en ufak bir ısınma yok,arka kapak kompile çıkıyor farklı renk takılabilir,çift sim bana göre gereksiz,şu ana kadar eksi bir şey bulamadım.bu fiyata harika bir telefon,en güzel özelik ise sağ alt tuşa basılı tuttuğunuz zaman sizin söylediniz şeyi kendisi yapıyor??
Mesela x kişiyi ara diyorsunuz anında arıyor,mesaj yaz anında yazıyor gönderiyor,söylediğiniz notu ,hatırlatmayı office kaydediyor siz hiçbirşey yapmıyorsunuz sadece söylüyorsunuz.
Bu olayın tek kötü tarafı şu an sadece almanca ve inglizce dil desteğin olması.belki benim telefon oradan alındığı için olabilir.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Sensation
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Şu an 6saatir telefonla uğraşıyorum en ufak bir ısınma yok,arka kapak kompile çıkıyor farklı renk takılabilir,çift sim bana göre gereksiz,şu ana kadar eksi bir şey bulamadım.bu fiyata harika bir telefon,en güzel özelik ise sağ alt tuşa basılı tuttuğunuz zaman sizin söylediniz şeyi kendisi yapıyor??
Mesela x kişiyi ara diyorsunuz anında arıyor,mesaj yaz anında yazıyor gönderiyor,söylediğiniz notu ,hatırlatmayı office kaydediyor siz hiçbirşey yapmıyorsunuz sadece söylüyorsunuz.
Bu olayın tek kötü tarafı şu an sadece almanca ve inglizce dil desteğin olması.belki benim telefon oradan alındığı için olabilir.
Demekki satış yapılacak ülkeye göre şekillendiriyorlar.
Ya da Bazı ülkelere erken verilmiş..
Bu işte bir iş var ama.. USA da var, Avrupada var, ortadoğu da var,
Türkiye de hala yok..
Yabancı dil konusunu halledebilirsin.
NSU dan yükleme yaparak.. Ama riske de girme.
Başka bir problem çıktığında böyle bir deneme yapabilirsiniz.

NOT: bir de çıkarmışlar, Tr ye 940 geliyor diye, aylar önce söylenen 640 daha gelmedi ve ne zaman geleceği belli değil.. Sevsinler 940'ı..

Son düzenleme:
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Demekki satış yapılacak ülkeye göre şekillendiriyorlar.
Ya da Bazı ülkelere erken verilmiş..
Bu işte bir iş var ama.. USA da var, Avrupada var, ortadoğu da var,
Türkiye de hala yok..
Yabancı dil konusunu halledebilirsin.
NSU dan yükleme yaparak.. Ama riske de girme.
Başka bir problem çıktığında böyle bir deneme yapabilirsiniz.

NOT: bir de çıkarmışlar, Tr ye 940 geliyor diye, aylar önce söylenen 640 daha gelmedi ve ne zaman geleceği belli değil.. Sevsinler 940'ı..
usa da 640 yok daha.

dakamon

dakamon

Üye
Usa da yok ama bildiğim kadarıyla bu telefon zaten daha az gelişmiş ülkeler için öncelikle çıkacaktı.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gelmedi gelmedi bende almaktan vazgeçtim :D

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
usa da 640 yok daha.
Usa da olmadığı ve avrupa ile ortadoğu da olduğuna göre, bu işin içinde bir iş var.
Keşke firmalar satış politikalarıyla ilgili bilgilendirme yapsalar(örneği: neden Türkiye ye hala gelmedi gibi)
Ne kadar geç gelirse gelsin, Türkiye de iyi bir satış grafiği yapacağı kesin.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bugün face resmi microsoft lumia sayfasından 640 ne zaman geleceğine dair ilkdefa cevap vermişler;
"Lumia 640 telefonunun satış tarihi ile ilgili net bir tarih verememekteyiz. Konu ile ilgili takipte kalabilmek için, Lumia Destek kanallarını takip edebilirsin."

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
bugün face resmi microsoft lumia sayfasından 640 ne zaman geleceğine dair ilkdefa cevap vermişler;
"Lumia 640 telefonunun satış tarihi ile ilgili net bir tarih verememekteyiz. Konu ile ilgili takipte kalabilmek için, Lumia Destek kanallarını takip edebilirsin."
Güzel bir siyasi cevap olmuş..
Adam tam karşında olacak
tutacaksın şöyle kolunu..
eeeee diyeceksin..

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Güzel bir siyasi cevap olmuş..
Adam tam karşında olacak
tutacaksın şöyle kolunu..
eeeee diyeceksin..
bu arad 640da satışa çıkan ülkelerdede stok sorunu varmış. birkaç neden söylemiş birisi 1-ms eski lumialar tükenmediği için yenileri ağırdan satıyor 2- fiyatını düşürmemek için az az getiriyor 3 - en garibide bu w10 ile ilgili bir sorun olma durumu varmış. yani kısacası buayda gelmez bu.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Satışta. Henüz LTE modeli değil.

• Beğen
Tepkiler: ceza87, sfgnrl ve RetaXter
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu sıra telefon alamam ama gelecek modeller ne tarafa döneceğime işaret verecekti diye düşünüyorum bekliyoruz Lumialar piyasada bulunmuyor ben çok özellik olsun oyun oynamam resim çeksin yeter tasarıma bakıcam artık

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

Üst Alt