Haber Microsoft Lumia 640 ve Lumia 640 XL (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Hediye çekim var.
Keşke hediye çeki bende de olsa Güldür Güldür den Şevket : )
Bu laftan sonra hediye çekinize iyi sahip çıkın, ya her an kaybolabilir, ya da özelliğini yitirecek kadar zarar görebilir..

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@Aybars1979
L 735 mi L 640 XL ' mi?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
5800... Lumia 925'imin ekranı kırılınca hediye çeki verdiler. Çeki istediğim zaman kullanabilirim, süre kısıtlaması yok.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
l735 alınır bir cihaz değil bence hayal kırıklığı zaten o yüzden fiyatta keskin bir düşüş oldu. aynı zamanda çıkmış olmalarına rağmen aynı düşüş l830 da olmadı.
L 640 'ın iki ayrı boyutta çıkması da iyi olmuş.
Kullanıcılıar için bir seçenek.
5800... Lumia 925'imin ekranı kırılınca hediye çeki verdiler. Çeki istediğim zaman kullanabilirim, süre kısıtlaması yok.
Oğuzhan, Satışa sunulduğu gün seçeneğini kaldırıp, Teknosa'ya geldiği gün şeklinde yazmanız lazım.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
l
L 640 'ın iki ayrı boyutta çıkması da iyi olmuş.
Kullanıcılıar için bir seçenek.

Oğuzhan, Satışa sunulduğu gün seçeneğini kaldırıp, Teknosa'ya geldiği gün şeklinde yazmanız lazım.
Doğru tabi ki. İnsanları yanlış yönlendirmişim abooooooo...

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
braayn

braayn

Üye
aynen sony m4 aqua 200tl fiyat farkı ile girdi piyasaya donanım olark daha iyi ve suda geçirmiyo tek eksiği 5" olması kafama yatmıyor.
Ve 8 gblık alandan sade 1.25-2gb arası yer kalması gidip birde sd kart alman lazım:)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar görmüş olduğum bir yazıyı kopyala yapıştır yapıyorum buraya, alıntı olduğu için ayrı konu açmadım, burayı uygun gördüm :)

Microsoft Lumia'ya geçen tüm eski Nokia Lumia kullanıcılarına 90 $'lık Gameloft oyun paketi hediye!
Eski Nokia Lumia kullanıcılarına özel Microsoft Lumia kampanyası 5 Haziran'da başlıyor! 30 Kasım'a kadar sürecek kampanya kapsamında Microsoft Lumia satın alan tüm eski Nokia Lumia kullanıcıları 90 dolar değerindeki Gameloft oyun paketinin sahibi olacak. Popüler mobil oyunlarıyla oyun severlerin gözdesi olan Gameloft'un Asphalt Overdrive (19,99 dolar değerinde), Pastry Paradise (19,99 dolar değerinde) ve Rival Knights'tan (49,99 dolar değerinde) oluşan 3 popüler oyunu, kampanyadan yararlanan Nokia Lumia kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacak.

Piyasadaki tüm Nokia Lumia cihazlarını kapsayan kampanyaya katılmak için Nokia Lumia kullanıcılarının tek yapması gereken, yeni Microsoft Lumia cihazlarıyla mağazadan "Switch Gift App" uygulamasını indirmek olacak. Eski Nokia telefonunun IMEI numarasını ve iletişim bilgilerini uygulamada yer alan alana giren tüm kullanıcılar, alacakları e-postada yer alan oyun linklerini tıklayarak oyunları ücretsiz olarak indirebilecekler.

skynet

Üye
SDN :D

Aybars1979

Aybars1979

Üye
  • Beğen
Tepkiler: braayn
sahanemir

sahanemir

Üye
işin kötüsü androidde sd kart bir işe yaramıyor pek, oyun ve uygulama kurulamıyor.
Yanlış...eğerki cihazınız rootlu ise taşıyabilirsiniz birçok uygulamayı haritalar da dahil ..benim 930 a unlock için uğraşamadım daha ona da olabilir gibime geliyor ah ah eskiden 6.5 win.varken omniamda ne taklalar attırıyorduk ...

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Yanlış...eğerki cihazınız rootlu ise taşıyabilirsiniz birçok uygulamayı haritalar da dahil ..benim 930 a unlock için uğraşamadım daha ona da olabilir gibime geliyor ah ah eskiden 6.5 win.varken omniamda ne taklalar attırıyorduk ...
androidden bahsediyorsunuz diilmi lumialarda böyle bir sorun yok zaten 930 lumia danmı bahsediyorsunuz ne için unlock edeceksiniz?

sahanemir

sahanemir

Üye
Apx uygulamaları bulup yüklemek için .. Kırılmış yazılımlar için,unlock yapacağım gerekli uygulamaları edinip..ve evet android den bahsettim demin.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Apx uygulamaları bulup yüklemek için .. Kırılmış yazılımlar için,unlock yapacağım gerekli uygulamaları edinip..ve evet android den bahsettim demin.
cihazı niye root edeyimki? güvenli bişi olsa google zaten kendisi sınırlamazdı ayrıca bendeki cihazda işe yaramadı root etmekte. saçma sapan bişiler oldu sinir oldum bıraktım uğraşmadım daha fazla. zevk vermiyor bana root atmak rom atmak vs boşi iş benim birader pc ye ayda bir format atardı anlamsız bir şekilde ona benziyor durum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu fiyata satılmaz

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
LTE var yazıyor ilginç

sahanemir

sahanemir

Üye
Rot konusunda tartışmayacağım.ben cihazın admini olmak isterim şahsen .değişik romlar atarak cihaza çok farklı uygulamalar kazandırılabiliyor bilerek uğraşmak lazım.istediğin dosyaya erişim hakkı kazanıyorsun bu bile yeterli bir sebep..

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Rot konusunda tartışmayacağım.ben cihazın admini olmak isterim şahsen .değişik romlar atarak cihaza çok farklı uygulamalar kazandırılabiliyor bilerek uğraşmak lazım.istediğin dosyaya erişim hakkı kazanıyorsun bu bile yeterli bir sebep..
ona bişi deme hakkım yok kimisi arabasını modifiye sever kimi yıllarca koltuklardan naylonunu bile çıkarmaz demek istediğim sd kart şuan andoid için bi işe yaramıyor ya ben tablete pc den müzik resim vb gibi dosya bile atamıyorum karta.

Üst Alt