Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberMicrosoft Kendi Dosya Yöneticisi "Dosyalar"ı Yayınladı!
maalesef öyle değil sizin dediğiniz yerde o bayt ancak ...ayarlar/kapasite kontrolü /ayrıntılar burdan bakarsanız diğer klasörüne sizde göreceksiniz .
ErenMSC
Üye
Geç bunları microsoft, Bunu 2 yıl önce vermen gerekiyordu
Dexter Morgan
Üye
Markette ki dosya yöneticisi yapanların etekleri tutuşmuş folders uygulamasının yapımcısı mail attı. Hemen Türkçe guncelle ile ekstra bazı özellikler verecekmiş
Markette ki dosya yöneticisi yapanların etekleri tutuşmuş folders uygulamasının yapımcısı mail attı. Hemen Türkçe guncelle ile ekstra bazı özellikler verecekmiş
İstediğini versin bu kadar hızlı yapamaz ayrıca yapımcı Microsoft bu dakikadan sonra neden başkasının dosya yöneticisini kullansın ki insanlar
yunusiyunus
Üye
dosya yöneticisinden atılan uygulamalar açılmıyor "şirket uygulaması yüklenemiyor, yardım için şirketinizdeki destek elemanına başvurun" uyarısı aldım. diğer dosya yöneticisinden yüleyebiliyordum diye hatırlıyorum. msnin böyle bir yönetici yapması saçma değil mi ya
blackcemre
Üye
Haber için teşekkürler.
mferdi
Üye
arkadaşlar bende yeni birşey buldum dosya yönetici de resim vıdeo gizleme çok basit
buyuk harfle LOST.DIR yaz istediğin videoyu resmi sakla
Resimleri PICTURES klasörü içerisinden Müzikleri MUSIC klasörü içerisinden ve Videolarıda VIDEO klasörü içerisinden herhangi başka bir klasöre taşıdığınızda, ilgili uygulamalar tarafından zaten görülmüyor ...