Haber Microsoft Kendi Dosya Yöneticisi "Dosyalar"ı Yayınladı!

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
diğer klasörü bende 0 bayt. akıllı depolamadan sil
maalesef öyle değil sizin dediğiniz yerde o bayt ancak ...ayarlar/kapasite kontrolü /ayrıntılar burdan bakarsanız diğer klasörüne sizde göreceksiniz .

ErenMSC

Üye
Geç bunları microsoft, Bunu 2 yıl önce vermen gerekiyordu :ehe

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Markette ki dosya yöneticisi yapanların etekleri tutuşmuş :D folders uygulamasının yapımcısı mail attı. Hemen Türkçe guncelle ile ekstra bazı özellikler verecekmiş

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Markette ki dosya yöneticisi yapanların etekleri tutuşmuş :D folders uygulamasının yapımcısı mail attı. Hemen Türkçe guncelle ile ekstra bazı özellikler verecekmiş

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
İstediğini versin bu kadar hızlı yapamaz ayrıca yapımcı Microsoft :) bu dakikadan sonra neden başkasının dosya yöneticisini kullansın ki insanlar :)

yunusiyunus

Üye
dosya yöneticisinden atılan uygulamalar açılmıyor "şirket uygulaması yüklenemiyor, yardım için şirketinizdeki destek elemanına başvurun" uyarısı aldım. diğer dosya yöneticisinden yüleyebiliyordum diye hatırlıyorum. msnin böyle bir yönetici yapması saçma değil mi ya

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

mferdi

mferdi

Üye
arkadaşlar bende yeni birşey buldum dosya yönetici de resim vıdeo gizleme çok basit
buyuk harfle LOST.DIR yaz istediğin videoyu resmi sakla

skynet

Üye
arkadaşlar bende yeni birşey buldum dosya yönetici de resim vıdeo gizleme çok basit
buyuk harfle LOST.DIR yaz istediğin videoyu resmi sakla
Dosyanın adını mı değiştirecez bu şekilde ?

• Beğen
Tepkiler: mferdi

yunusiyunus

Üye
klasörün adı mı lost.dır

• Beğen
Tepkiler: mferdi
serinaga

serinaga

Üye
Resimleri PICTURES klasörü içerisinden Müzikleri MUSIC klasörü içerisinden ve Videolarıda VIDEO klasörü içerisinden herhangi başka bir klasöre taşıdığınızda, ilgili uygulamalar tarafından zaten görülmüyor ...

• Beğen
Tepkiler: yunusiyunus

dark_13

Üye
çok teşekkürler

Üst Alt