[/QUOTE]Arkadaşlar paylaşılan ekran görüntüsü türkçe ben dosyalar kısmına girdiğimde bütün klasör isimler ingilizce lumia 1020 bende neden öyle gözüküyor yoksa sensation arkadaşımız klasör isimlerini kendimi değiştirdi bilgisi olan varmı
Uygulaması sadece Windows Phone 8.1 içindir:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İsimleri değişmiyor ve silinmiyor orijinal dosyalar, kendin klasör eklediğinde çift oluyor hem İngilizce hem Türkçe daha önce deneyip bilgisayardan bakmıştım.Peki türkçe yaparsam bir sorun olur mu ?
Evet sistemin kendi uygulamalarından olmalı, güncelleme ile telefona eklenip mağazadan kaldırılsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Sisteme eklense de mağazadan kaldırılmamalı bence, güncellenebilir olması gerekir. Onedrive, Takvim, Müzik vb. gibi... Çünkü bir sorun çıksa sistem güncellemesini bekliyorsun, bu da belirsiz sürelerde çok bekliyorsun. Ama uygulama güncellemesi olarak verilince kısa sürüyor.Evet sistemin kendi uygulamalarından olmalı, güncelleme ile telefona eklenip mağazadan kaldırılsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
haziran dediler mayısın son günü yayınladılar helal![]()

diğer klasörü bende 0 bayt. akıllı depolamadan sildiğer klasörüne erişim varmı bana o lazım 6 gb oldu ve silemiyoruz
Güzel bir uygulama arkadaşlar gerçekten.780 tane müziğe şak diye giriyorum.Geri bildirim özelliği de var.Türkçe yazsak anlarlarmı acaba![]()