Haber Microsoft Kendi Dosya Yöneticisi "Dosyalar"ı Yayınladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
haziran dediler mayısın son günü yayınladılar helal :alkis

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar paylaşılan ekran görüntüsü türkçe ben dosyalar kısmına girdiğimde bütün klasör isimler ingilizce lumia 1020 bende neden öyle gözüküyor yoksa sensation arkadaşımız klasör isimlerini kendimi değiştirdi bilgisi olan varmı

Uygulaması sadece Windows Phone 8.1 içindir:
[/QUOTE]
Bende de İngilizce isimler. Ekran görüntülerini direkt mağazadan aldım.

n000k

n000k

Üye
Çok iyi teşekkürler haber için @Sensation =)

csH

csH

Üye
Bende de İngilizce isimler. Ekran görüntülerini direkt mağazadan aldım.[/QUOTE]
Bizim dosyalar zaten İngilizce bilgisayara bağladığımızda gözüküyor. Herhalde ekran görüntüsü alan o klasörlere Türkçe isim vermiş

4MaGuS

4MaGuS

Üye
gayet hızlı ve güzel yapılmış

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

PureFood

PureFood

Üye
İsimler bende de İngilizce, ancak sıkıntı yok, bilgisayara bağladığımda da İngilizce ilk günden beri.

skynet

Üye
Peki türkçe yaparsam bir sorun olur mu ?

beats

beats

Üye
Peki türkçe yaparsam bir sorun olur mu ?
İsimleri değişmiyor ve silinmiyor orijinal dosyalar, kendin klasör eklediğinde çift oluyor hem İngilizce hem Türkçe daha önce deneyip bilgisayardan bakmıştım.

• Beğen
Tepkiler: skynet
kursat99

kursat99

Üye
Süper uygulama olmuş. Gelecek güncellemelerle sisteme entegre edecekler mi?

PureFood

PureFood

Üye
Evet sistemin kendi uygulamalarından olmalı, güncelleme ile telefona eklenip mağazadan kaldırılsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA
beats

beats

Üye
Evet sistemin kendi uygulamalarından olmalı, güncelleme ile telefona eklenip mağazadan kaldırılsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Sisteme eklense de mağazadan kaldırılmamalı bence, güncellenebilir olması gerekir. Onedrive, Takvim, Müzik vb. gibi... Çünkü bir sorun çıksa sistem güncellemesini bekliyorsun, bu da belirsiz sürelerde çok bekliyorsun. Ama uygulama güncellemesi olarak verilince kısa sürüyor.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
diğer klasörüne erişim varmı bana o lazım 6 gb oldu ve silemiyoruz

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
:tşk:

tugaykln

Üye
İşte buuuuuu :)

MaxiCep : (Lumia-620 / WP 8.1 Developer Preview) ile gonderildi.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Bence en başarılı olan bu olmuş

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
System X

System X

Üye
Güzel bir uygulama arkadaşlar gerçekten.780 tane müziğe şak diye giriyorum.Geri bildirim özelliği de var.Türkçe yazsak anlarlarmı acaba :)

dakamon

dakamon

Üye
Güzel bir uygulama arkadaşlar gerçekten.780 tane müziğe şak diye giriyorum.Geri bildirim özelliği de var.Türkçe yazsak anlarlarmı acaba :)

Hiç yazmamaktan iyidir bence bu tarz geri bildirimler için bölge bölge o ülkeden ilgili birimler oluşturmuşlardır. MS bu sonuçta Türkiye de şirketi var bence kesin yazın hiç sıkıntı olmaz

Tost Makinası ile gönderildi.

Üst Alt