Haber microsoft hesabı

Sponsorlu Bağlantılar

jakobs21

Üye
    Konu Sahibi
microsoft hesabı
Ya lumia 620 ye windows 8.1 i yükledim microsoft hesabımmı yine silemiyorum ya bu hesapta baska numaralar var oyuzden kendı rehberimi bu numaralarla karıştırmak istemiyorum microsft hesabını nasıl nasıl silerim yenı hesap acmam lazım saygılar

TurboCall

TurboCall

Üye
Ya lumia 620 ye windows 8.1 i yükledim microsoft hesabımmı yine silemiyorum ya bu hesapta baska numaralar var oyuzden kendı rehberimi bu numaralarla karıştırmak istemiyorum microsft hesabını nasıl nasıl silerim yenı hesap acmam lazım saygılar
ayarlar eposta hesaplar de istemediği hesabın kişiler bölümünü kaldır tamam.

jakobs21

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben hesabı silmek istiyorum bi arkadaş uzman birine sildirmişti yeni Microsoft hesabı eklemişti ve senin dediğini anlamadım lütfen ya rdm edin

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Ya ben hesabı silmek istiyorum bi arkadaş uzman birine sildirmişti yeni Microsoft hesabı eklemişti ve senin dediğini anlamadım lütfen ya rdm edin
Ayarlar /hakkında/ telefonunuzu sıfırla butonunu kullanarak telefonu sıfırla. Şarjının en az,%50 olmasına dikkat et ve yedeklerini al tüm verilerin silinir.

Sıfırlama bitip cihaz açılırken microsoft hesabı girin ya da yeni bir hesap edinin yazısını göreceksin. Orada yeni hesap oluşturabilirsiniz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: byibo

jakobs21

Üye
    Konu Sahibi
Ya sıfırlama dışında bir yöntem var uzman birisi bi arkadaşa yapmıstıBide telefonu sıfırlamak tele zarar vermiyor mu bide herşey siliniyoYa profesyonel. Bir arkadaş lütfen yardım etsın arkadaş bı uzmana goturmus Microsoft hesabını değiştirmişler yardım edin demekkı sıfırlama dışında bir yolu var

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ali Kemal abiden daha profesyonel birini bulamazsın ve daha önce sıfırlama yapmadan hesap değişikliği yapabilen hiç kimseyi görmedim. Zaten göremem, çünkü bu mümkün değil. Linke tıklayın, ilk iki cümle sorularınıza gerekli cevabı veriyor.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Ya sıfırlama dışında bir yöntem var uzman birisi bi arkadaşa yapmıstıBide telefonu sıfırlamak tele zarar vermiyor mu bide herşey siliniyoYa profesyonel. Bir arkadaş lütfen yardım etsın arkadaş bı uzmana goturmus Microsoft hesabını değiştirmişler yardım edin demekkı sıfırlama dışında bir yolu var
Geçen gün bununla ilgili bir konu açmıştım.

linke tıklayarak ve yeni bir hesap ekleyip Varsayılan yap bakalım sorunun çözülecek mi.

Konu linki de burada

jakobs21

Üye
    Konu Sahibi
Ya dedıgın şekilde yaparsak o hesapla yukledıgımız oyunları kurabılırmıyız ben oyuzden deısttrmek ıstıyorum eski hesabımda satın aldığım uygulamaları tekrardan kurmak ıcın

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayır, çünkü daha önceki hesabınozla satın almış olduğunuz öğeleri yeni Microsoft hesabınızla kullanamazsınıx, bunları yeniden satın almanız ya da tekrar indirmeniz gerekir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Hesabımı değiştirirsem neleri kaybederim başlığındaki içeriğe bir göz at.

Takipçi Satın Al

Üst Alt