ogzhnoTr
Üye
kişiler menüsnde de profil resimleri denim de kare şeklinde ama w10 ile birlikte yuvarlak olmuştu, benim merak ettiğim o karo içindeki yuvarlak baloncuklar hareket edecekmi yoksa sabit mi kalacak?Bu arada dikkatlerden kaçmış olabilir. Kişiler canlı karosunda kişi resimleri artık yuvarlak olmuş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fotorafların bazılarının köşelerde olması hareket ettiklerini gösterir. ama köşelerde hepsinin simetrik olması da birlikte hareket ettiklerini gösterir. yani tek fark görsellik olacak gibi. tabii bu benim kişisel düşüncem...kişiler menüsnde de profil resimleri denim de kare şeklinde ama w10 ile birlikte yuvarlak olmuştu, benim merak ettiğim o karo içindeki yuvarlak baloncuklar hareket edecekmi yoksa sabit mi kalacak?
dikkat ettiniz mi bilmiyorum da fotoğraflar arasında bayağı geniş bir boşluk var. benim düşüncem hareket etmelerinden ziyade şu patlayan karolar olayı. aralarındaki boşluğun fazlalığı, görünen kişiye tıklayabilmemiz için olabilir diye düşünüyorumkişiler menüsnde de profil resimleri denim de kare şeklinde ama w10 ile birlikte yuvarlak olmuştu, benim merak ettiğim o karo içindeki yuvarlak baloncuklar hareket edecekmi yoksa sabit mi kalacak?
bu çok iyi
Windows 10 ile telefonlar fu ll Pc özelliği kazanıyor.
Bilgisayar oluyor demiyordu özelliği kazanacak bazı şeyleri yapacaksın yaniPeki örneğin lumia 735 gibi bir telefon pc özelliği kazandığında yada lumia 525 veya herhangi bir lumia modeli kasma vs olmaz değil mi ?
benim anladığım telefonu PCye bağlamak değil de telefonu daha büyük bir ekrana bağlamak. yani bizim telefonlar küçük ekranlı olduğu için belli bir sınırlama var, ama büyük ekrana bağladık mı artık o sınır kalkacak telefonun donanımı ile ve içindeki dosyalar ile normal bir pc gibi kullanabileceğiz. yani PCye değil sadece bir monitöre ihtiyacımız var. ancak exe işi muamma tabi, arm tabanlı işlemcilerde exe bir soru işareti?tamamıyla izlem fırsatım olamadı kesik kesik buradan yazıları takip ettim daha pc ağırlıklı bir sunum oldu telefonlar üzerinde pek durulmadı telefonlar pc görevi görecek denilmiş fakat burada pc ye bağlamaktan bahsedilmiş bence telefonlarda fu ll minik pc olsa en azından her telefon bir tablet gibi olsa her işi oradan yapsak pc tadında tablet ama telefon
Bir arkadaşının ofisine gittin, bir dosya lazım ve o dosya telefonunda. Dosya aktarana kadar o pcye bağlanıp istediğin işlemi gerçekleştirdiğinde arkadaşının surat ifadesini görmek istemez misin?ama durum dediğin gibi PCye bağlamak ise ben de derim ki zaten PC var telefonu PCye niye dönüştüreyim
Bilgisayar oluyor demiyordu özelliği kazanacak bazı şeyleri yapacaksın yani
isterim isterimBir arkadaşının ofisine gittin, bir dosya lazım ve o dosya telefonunda. Dosya aktarana kadar o pcye bağlanıp istediğin işlemi gerçekleştirdiğinde arkadaşının surat ifadesini görmek istemez misin?
Bu özelliklerin bize gelmedi 2017?Windows 10 Mobile önemli tasarım değişiklikleri içerebilir. Hızlı işlemler menüsü -bazı cihazlarda- 6 sıra olabilir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunun yanında interaktif bildirimler de daha fazla kullanılabilirlik sunmaya başlıyor.
Bildirimlerde ve bildirim yönetiminde de önemli gelişmeler olacak. Yakın zamanda 3. Parti uygulamalar da interaktif toast bildirimlere entegre edilecek. Canlı karolar da bildirim gösterme açısından üç farklı seçeneğe kavuşacak.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?