WPCentral'deki bir haberde Build zirvesinde WP8.1 ile ilgili fazla bir şey beklemeyin diyor.
Yalnızca GDR2 ve GDR3'ün detayları hakkında bilgiler verilebileceğinden bahsediyor.
WP8.1 ile ilgili ise belki daha sonradan ayrı bir konferans düzenlenebileceğini ancak bunun da Ekim ayından önce pek olası görünmediğini belirtmişler.
WPCentral'deki bir haberde Build zirvesinde WP8.1 ile ilgili fazla bir şey beklemeyin diyor.
Yalnızca GDR2 ve GDR3'ün detayları hakkında bilgiler verilebileceğinden bahsediyor.
WP8.1 ile ilgili ise belki daha sonradan aynı bir konferans düzenlenebileceğini ancak bunun da Ekim ayından önce pek olası görünmediğini belirtmişler.
Bence güncellemenin içinde neler olduğu neredeyse belli zaten. O yüzden beklentileri yüksek tutmayalım. Yani demek istediğim, şu Nokianın yeni kamerası, kilit ekranı değişimi (saat ve çift tıklama ile açma) birde bizim pek hissedemeyeceğimiz ufak tefek hata gidermeleri sistem güncelleştirmeleri olacaktır. Başka da bişi beklemiyorum ben
Bence de arkadaşlar aslında hiç beklentiye girmeden wp8.1 beklemek lazım. Benim tek beklentim wp8.1'in 2014 ilk çeyreğinde değil de Kasım-Aralık gibi yayınlanması. Onun dışında gdr2 + gdr3 bunlarda ufak tefek şeyler olacak belli oldu bence.
Biz 8.1 i bekleye duralım elalem telefonunu uzay teknolojisine çıkartıcak biz wp9 gelsin demeye başlayacağız. O gelecek bakıcaz adamlar evrenin ötesinin teknolojisine geçmiş, biz yine geride kalmışız. Bu sefer diyeceğiz ki wp9.1 gelsin o zaman herşey değişecek. Bunun sonu yok biz şu ana kadar hep geriden geliyoruz. Benim istediğim bunun değişmesi. İstiyorum ki elimdeki telefon kısa bir süre de olsa diğerlerinin önünde olsun
Espoo'daki Nokia fabrikasina gitti.buyuk telefonlarla ilgili bir surpriz uzerinde calişiyorlarmiş. Ben de daha fazlasini bilmiyorum. Sanirim 5.5&5.6" bir lumia geliyor. Veya SurfacePhone'u Nokia yapacak.
Espoo'daki Nokia fabrikasina gitti.buyuk telefonlarla ilgili bir surpriz uzerinde calişiyorlarmiş. Ben de daha fazlasini bilmiyorum. Sanirim 5.5&5.6" bir lumia geliyor. Veya SurfacePhone'u Nokia yapacak.