Haber Microsoft, Bing ve Windows Phone Entegrasyonu için Fousquare’e 15 Milyon Dolar Yatırım Yapacak

Sponsorlu Bağlantılar

cank551977

cank551977

Üye
Kendini gelistirme yolunda guzel hareketler bunlar...:) sadece birkac uygulama daha lazim benim icin tam olmasi icin...:) ama az kaldi su asamada benim icin alinabilir bir sistem...

dakamon

dakamon

Üye
Valla uygulama varda telefona şarj dayanmıyor yeminle facede biraz mesajlasınca deli gibi bitiyor şarjım :D ben bu 820 nin batarya performansından bıkım illallah ettim valla :) Bu sorunlar ne zaman internet paketi aldım o zaman başladı :) o değilde 1650 mah batarya varda iphone da daha az batarya var benden ama belki benim telden daha iyi batarya performansı gösteriyorlar. Umarım 8.1 de daha stabil ve az batarya harcayan bir sistem haline getirirler. Bide ben şunu düşünüyorum Türkiye deki şebeke uyumluluğunda sıkıntı da olabilir bence. :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
evet bu yüzden telefonu 2G ye aldım. :) çeyrek gün kazandım bataryadan.

ON9

ON9

Üye
Kullanılıp kullanılmaması bir yana koskoca Microsoft Türkiye ne için var o zaman. Sonuçta ülkelerde neden ofisler açılıyor.
herhangi bir kaynaktan öğrenmedim sadece yurtdışında yaşayan arkadaşlarımdan bazı baktığım forumlardan anladığım kadarıyla günlük hayatta çokta kullanılan birşey değil en çok kullanılan yer araba sürerken falan. bu düşünce kendi fikrim istediği kadar türkçe olsun çok stabil çalışacağını sanmıyorum.konu cortana değil ama ona harcanan emek ve para uygulama için kullanılsa çok daha fazla başarı ve sempati toplayacağını düşünüyorum.

dakamon

dakamon

Üye
ben dışarıdayken açıyorum..eve gelince 2G'ye alıyorum gene :)
Ya bide 3g her yerde çok iyi çekmiyor telefon 2g den 3g ye geçmek istiyor az çekince kendini çok zorluyor fazla çekim falan hesabı onlar hep şarj yiyor avea lı olduğum için e aveada her yerde 3g çekmediği için telefon sürekli acaba 3g varmı varsa dur iyice bi zorlim kendimi de bulayım demekten helak oluyor ama yine 1650 mah batarya 820 ye çok az be kardeşim hangi akla mantığa sığdırdın hem işlemcin ram in 920 standartında olacak ama pilin 1650 olacak. Nokia ilk telefonlarıyla resmen piyasa denemesi yaptı çok amatörce davrandı diye düşünüyorum asıl telefonlar 1520 ile birlikte bundan sonra gelecek.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bana göre de batarya 1800-2000 mah arası olsa daha yararlı olurdu..hiç dokunmasan bile maksimum 1.5 gün gidiyor..

dakamon

dakamon

Üye
Bu 820 bin pil kısmını tutması için kapağının arkasında bant varya aslında o baktı sokup yerine daha kalın bir batarya üretse Nokia. O mesafeyi de bu vesile ile yararlı bir iş için kullansa acaba 2000 mah bataryaya çıkartabilirmi. Bunu da satsa batarya ile kapağı birlikte. Vallaha alırım :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu 820 bin pil kısmını tutması için kapağının arkasında bant varya aslında o baktı sokup yerine daha kalın bir batarya üretse Nokia. O mesafeyi de bu vesile ile yararlı bir iş için kullansa acaba 2000 mah bataryaya çıkartabilirmi. Bunu da satsa batarya ile kapağı birlikte. Vallaha alırım :D
zaten 820 ye uygun daha yüksek piller var ancak kalınlığı arttıryor ben almak istediğimde araştırmalarımda 3600 lük falan bulmuştum sanarım bunun dışında birde 2000 küsür vardı 3600 çok aşırı kalınlaştırıyordu diğeri uygundu ancak onları araştırısanız biraz bulursunuz

dakamon

dakamon

Üye
Ya dediğimi anlamadınız sanırım bunu Nokia yapsın ve kapakla kasa arasında en az 3 milimlik bir boşluk var pil kısmında oraya ona göre yeni pil yapsınlar kalınlıkta artmaz böylece

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ya dediğimi anlamadınız sanırım bunu Nokia yapsın ve kapakla kasa arasında en az 3 milimlik bir boşluk var pil kısmında oraya ona göre yeni pil yapsınlar kalınlıkta artmaz böylece
dediğinizi anladım ancak ben şuan üretilen 2 tür pilin zaten olduğunu belirtiyorum onlar tam sizin istediğiniz gibi değil ancak pil aşırı sorun yaşanlar deniye bilirler sizin söylediğiniz gibi o 3mm alana koysalarda ne kadar pil artışı olur bilinmez

dakamon

dakamon

Üye
Bence 400 mah kadar arttırabilirler şu an ki pilden daha kalitelisini de kullanıp yapabilirler bunu. Sonuçta piller de kendi aralarında sınıflandırılıyordur Nokia da buna en son teknolojiden en kaliteli pili koyduğuna da inanmıyorum açıkçası. Samsung yapmıştı böyle bir şey Nokia neden yapmasın. Sizin söylediğiniz o piller Nokianın orjinal pillerini?

Rainesto

Rainesto

Üye
darısı facebooka

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bence 400 mah kadar arttırabilirler şu an ki pilden daha kalitelisini de kullanıp yapabilirler bunu. Sonuçta piller de kendi aralarında sınıflandırılıyordur Nokia da buna en son teknolojiden en kaliteli pili koyduğuna da inanmıyorum açıkçası. Samsung yapmıştı böyle bir şey Nokia neden yapmasın. Sizin söylediğiniz o piller Nokianın orjinal pillerini?
bilemiyorum onu Nokia sormak lazım

Üst Alt