teşekkürler. Netquin Mobile Security ile kaldırdım, menüden kayboldu. Tabi tam kalkmadı ama gözümün önünden kaybolması bile bişey sence Netquin Mobile Security'yi kaldırayım mı dursun mu? Antivirus programına gerek var mı? Güzel birşeye benziyo aslında
teşekkürler. Netquin Mobile Security ile kaldırdım, menüden kayboldu. Tabi tam kalkmadı ama gözümün önünden kaybolması bile bişey sence Netquin Mobile Security'yi kaldırayım mı dursun mu? Antivirus programına gerek var mı? Güzel birşeye benziyo aslında
ben kaldırmadım kardeş o isteğe bağlı antivirüs açısından kullanmıyorum ben zaten tele virüs bulaşması milyonda bir seçenek başka güzel özellikleri de war o yüzden kaldırmadım ben, bi bak dene memnunsan gerek yok kaldırmana. rica ederim.
büyük ihtimalle başka şeylerden bahsediyor olmalıyız çünkü ben cominicator muydu neydi onla karıştırdım özürd ilerim yanlış bilgi için
ama telefonu kurcaladım microsoft apps diye bir şey bulmadım benim cihazdamı yok acaba saklmı?
büyük ihtimalle başka şeylerden bahsediyor olmalıyız çünkü ben cominicator muydu neydi onla karıştırdım özürd ilerim yanlış bilgi için
ama telefonu kurcaladım microsoft apps diye bir şey bulmadım benim cihazdamı yok acaba saklmı?
ya bu netqini yukledm guzel bir uygulama ama sağ üst köşede 2.7M/4.4B/s gibi bişeyler yazıyo sayılar değişiyo galiba internet sayacı gibi bir şey internet hızını falan da gösteryo onu nasıl kaldıra bilirim ??
Hay allahım ya şu gözünü sevdiğimin uygulamasını kim kullanıyor da Nokia hangi akla hizmete bu uygulamayı gömülü olarak veriyor ? Bir arkadaş basit bir yöntem sonrası hard format demiş bu sefer flash atacağız gene gelecek.Allah Allah